25

Гецата

преди 13 години

Тоя Пожарникар ще фалира България,цялото обкражение му е неадекватно и некадърно!

24

Анонимен

преди 13 години

АТИЛА е просто с мозък на ***!

23

до 25

преди 13 години

Защото герберите хабер си нямат от управление. Кажат че ще направят нещо и хоп уж то вече се свършило само. Пълна управленска немощ! 15 месеца не са знаели какво става в Лукойл? И никой не поема отговорност за тая безстопонственост за милиони лв. Очаква се пак някой друг да е виновен!

22

За АТИЛА

преди 13 години

АТИЛА е породисто, но в замяна на това тъпо ***!

21

Петьо-Евреи

преди 13 години

атила ти си луд бе. отиваи да се лекуваш

20

!!!

преди 13 години

УУУУУУУ на Тиквите!

19

Питане

преди 13 години

Защо *** ни министри (а и по-нагоре) не "одрусаха" с няколко милионни глоби Лукоил за неизпълнение на предписанията?Така държавицата ни би получила пари за фиска а нефтаджиите щяха да се отрепат да бързат с поставянето на "нефтомерите".Работниците (хиляди) щяха да са с осигурена работа, нямаше да е тази несигурност с аеропланите и вероятноста бензина да скочи щеше да е по-малка.Но рапоните министри като "не вдяват" ...

18

Петьо-Евреи

преди 13 години

Добро утро Българи

17

МУСТАФА

преди 13 години

ФОНДАЦИЯ "ПОБЕДА"09.04.1996Данни от регистър БУЛСТАТКод по БУЛСТАТ: 121079429Фирма, правна форма: ФОНДАЦИЯ "ПОБЕДА" Фондация, юридическо лице, неправителствена организацияФирмено дело: 5811/1996Решение: 0 от 1996 на Cофийски градски съд, Регистър 0, Партида: 2114, Стр: 0Документ на последно вписване: решение от 09.04.1996, нов субектАдрес на седалище: ГР. СОФИЯ, общ. СТОЛИЧНА, бул. МАРИЯ ЛУИЗА 21Управители:Име: БОРИСЛАВ ДИМИТРОВ КИТОВ, BGR, ЕГН: 5402234629, член на колективен орган на управл.Име: ЮМЕР ЮСЕИН ЮМЕР, BGR, ЕГН: 5512282504, член на колективен орган на управл.Име: МАРИО ИВАНОВ ТАГАРИНСКИ, BGR, ЕГН: 5808046808, управляващИме: КАСИМ ИСМАИЛ ДАЛ, BGR, ЕГН: 6210170949, член на колективен орган на управл.Име: ДИМО ГЕОРГИЕВ ГЯУРОВ, BGR, ЕГН: 6305121100, член на колективен орган на управл.Име: АЛЕКСАНДЪР МАНОЛОВ ПРАМАТАРСКИ, BGR, ЕГН: 6306070100, член на колективен орган на управл.Допълнителна информация:Активност - развиващ дейностИзточници на финансиране - дарения и спонсорство 100%Колективен орган на управление - Управителен съветФорма на собственост - частна 100%Форма на счетоводно записване - двустранно счетоводствоИнституционален сектор - СЕКТОР НЕТЪРГОВСКИ ОРГАНИЗАЦИИ, ОБСЛУЖВАЩИ ДОМAКИНСТВАТАНационална отрасл. класификация - Дейности на други организации с нестопанска цел, некласифицирани другаде

16

Анонимен

преди 13 години

Цялата игра е за да покажат ГЕРБераците че правят нещо.Но на българина ще му влезе два ката по много начини: повишаване цената на бензина (въпреки бръщолевенето на оная *** Трайчо), нефтохимиците и семействата им и половин Бургас, туризма, за който супер капацитета миризлив Трайчо уж е някакъв министър и др. и др.Така че празнувай българино, ще задминем и Гърция (под мъдрото и бащинско ръководство на един бог от Банкя!).

15

Анонимен

преди 13 години

Не мога да повярвам на какво си играе правителството. Помислете за реалният ръст на безработицата, колко хора вече са без здравни права - защото вече нямат право дори на помощ за безработни? Накъде вървим? Такава ли очаквахме че ще бъде промяната?

14

Koerketor

преди 13 години

"Очаква се консултантът NSBC да се произнесе ... "...Ne e NSBC, a e HSBC. Sramota e 4e ne znaete takava globalna i izvestna banka!

13

НЕ

преди 13 години

НЕ НА РУСКО БЕЛЕНЕ!НЕ НА РУСКИ ЛУКОЙЛ!

12

Василев

преди 13 години

Ако правителството се справи с АЕЦ Белене и отстояват българските интереси, печелят следващите избори с 85%!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

11

Анонимен

преди 13 години

англичаните пуснаха Меграхи заради по - лесен достъп до либийския петрол а ние сами си го спираме

10

Василев до 12

преди 13 години

От сега нататък първостепенно значение във всички преговори и договори ще имат българските интереси!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

9

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

# 12Предложението ти е типично по български... - за преклонената главичка и сабята - питам се само докога?...А иначе аргументът е много силен... - щом е голяма и силна фирма, която ни държи в ръцете си може и да не плаща реалните данъци...

8

Анонимен

преди 13 години

Продължаваме да си го мерим с когото не трябва! Хватките с анексите ще приключат, номера с ЛукОил я мине - я не! На всичкото отгоре дори и на теория няма вариант при който да спечелим! Русия ни съди за 58 милиона евро, загубите на държавата от 1 месец без работа на нефтохим са 40 милиона (това по думи на Дянков, не е моя преценка). Тоест месец и половина да се мотаме и пак се прекарваме. Да приемем че номера мине, след 1-2 години да не се чудим защо пак само на нас предлагат скъп газ Онази шистова пръдня до Нови Пазар - за сега е само фанфари, такива имаше и при откриването на находище край Галата, ама се оказа че е от локално значение и нЕма начин да минем само с тях! Южен Поток и Набуко ги няма дори и на хартия, тоест алтернативни източници все още нямаме! Дори нямаме терминал за кораби - газовози. И пак дърпаме дявола за опашката! Докато нямаме алтернатива за нефт и газ, и ядрено гориво за Козлодуй - по добре да си седим на задниците, защото по-добре няма да стане

7

Анонимен

преди 13 години

В смисъл ,кого харесваш?Доган,Станишев,Боко,Костов .....

6

Анонимен

преди 13 години

Тиквочът за пореден път пре***ба България.