16

...

преди 12 години

Що му трябваше да се прави на мъж в Норвегия :)Да беше дошъл в България да мине през парламента, през президентството, през Бузлуджа, през Столипиново, Факултето и Максуда - пък аз щях да му нося патроните и подкрепителни закуски :)После нашия любим съд щеше да го осъди на 1 година пробация с 3 години изпитателен срок, а бТВ щяха цял месец да правят извънредни репортажи за човека и дори можеше да изкара някой лев...И даже паметник щеше да има на мястото на Петокрилия Седмохуйник пред НДК:)

15

ssss

преди 12 години

Това ако беше в УСА,тоя щяха да го пратят в Гуантанамо или нещо по сурово и щеше да проклина деня в ,който се е родил...Кво значи разпитвали го следователи ? американците щяха парче по парче да го режат,и нито прокурор нито психиатър нито господ нито дявол щеше да го спаси.....Вярно е като казват ,че европейците са путювци....И кво ако го признаят за луд,всеки които иска може да застреля 80 човека и да не носи последствия за това а?

14

гостоприемство

преди 12 години

Ех, защо тоя смел викинг не дойде това лято и в България. Какъв кеф щеше да бъде , ако беше влязал в някоя *** махала тук! Ако го пуснат от затвора поради "невминяемост", каня го да гостува един месец безплатно на Черно море и му осигурявам апартамент и пълен ол-инклузив по време на почивката му в БГ!

13

брадваро

преди 12 години

то бива вицове да пускате за човеко ама това е вече смешно.

12

d-r p

преди 12 години

psihopat ne znachi lud. prochetete malko psihiatrichni uchebnici...

11

Анонимен

преди 12 години

Този адвокат имам чувството, че е адвокат на прокуратурата и полицията а не на Брайвик. Ще го искарат луд и ще го набутат в някоя скатана лудница и ще го тъпчат с какви ли не *** докато наистина полудее. Това е по-лошо от затвор, по жестоко дори от това което той е направил. Така се разправят с непокорните. Много Българи са постъпвали като него преди немного години, дори са били на възрастта му. Сега ги възхвалявате, а тогава са ги оплювали, предполагам дедите на тези дето сега са най-жлъчно..

10

Анонимен

преди 12 години

Ай стига си измисляхте бе

9

Анонимен

преди 12 години

Този изби няма и 100 души с автоматично оръжие.А нашето правителство индиректно уби много повече със поредица от *** изпълнения.Естествено отговорноста е на други не на ГЕРБ.Те никога не са виновни виновна е кризата, Русия,ЕС,САЩ,Осама,чат пат Станишев но никога те особено когато става въпрос за техни си действия.Никога не са те.Според вас уж нормални хора който си променят мнението и си отхвърлят думите наобратно през 10 минути какви са? Нормални? Едва ли.

8

Анонимен

преди 12 години

Да беше минал и през Факултето и Столипиново

7

Анонимен

преди 12 години

Не бе, този не е луд. Само е психопат вярващ на себе си.

6

Kreator

преди 12 години

Волен Сидеров също иска да стане президент. Нужно е българските психиатри да въдворят сидерата и да го пратят в килията на Андерш Брайвик, за да си правят доживот компания. Трябва само да се разберат кой да е мъжа и кой жената..

5

Ястреб

преди 12 години

Щом иска да става военнен по желание - и то главният, нямам съмнение, че е умопобъркан. Нормалните хора военни не стават.

4

Анонимен

преди 12 години

Да беше минал през Бузлуджа вчера.

3

Анонимен

преди 12 години

А вижда ли малки зелени човечета сутрин на закуска да го следят иззад хладилника?

2

66

преди 12 години

Тоя с автомата май трябваше да дойде в нашия парламент ухаааааа че кефффффффффффф ........и смешки !!!

1

Анонимен

преди 12 години

Да го пуснат за 2 часа при нашите дупедати и правителство!