387

до 416

преди 12 години

А кой одобрява градоусториствения план? Областния управител ли? Или общинския съвет? То и в Бургас искаха да сторят небостъргач в Морската, ама номера не минава вече при втори кмет защото общината не дава никакви разрешителни! Нито се променя градоустроиствения план!

386

Анонимен

преди 12 години

Преди време стана ясно, че племенникът на Меглена Кунева е заловен с наркотици в Гърция, а не в България и скрито е бил екстрадиран у нас преди 3 години, за да излежи наказанието си. За да не се разкрие историята в медиите, Асен е записан в затворническата картотека с презимето си Райчинов. Зад решетките внукът на комунистическото величие Иван Пръмов, чиято снаха е Кунева, се ползвал с куп привилегии ял е специална храна, поръчана от ресторант, ползвал е мобилен телефон, а килията му била оборудвана с климатик и сателитна телевизия.Преди време Уикенд писа, че племенникът на Меглена Кунева е работил в миналото със Златко Баретата и с братя Галеви.

385

БЪЛГАРИН -ИДИОТ

преди 12 години

Малко е късно вече .Когато Костов продоваше нефтохима друга песен се пееше а сега ченгето си прееба приятелството но това си е игра.Поредното клеше за българина и той утре пак ще се юрне към урните.НЕЩАСТЕН НАРОД-МРЕ НАЙ МНОГО В ЕВРОПА.

384

Pencho

преди 12 години

Другарко Кунева - Пръмова, стига се пъна, ами обясни за АЕЦ-а и Париба, обясни за Мултигруп, обясни за Габонската афера, обясни какво общо имаш с учиндолската гнида. Обясни!

383

Анонимен

преди 12 години

Ами дай да закрием: ВиК, БулгарГаз, НЕК, ЕЕСО, ЕРПтата, Топлофикация, БДЖ (пътнически превози) - всички те са монополисти.... Впрочем монетния двор също е монополист. Яз.Искър също е монополист във водоснабдяването на София - дай да го разрушим, а?

382

възмутен

преди 12 години

Не мога да чета, вдигнах кръвното, това счупи всички летви досега.Излизам в жегата навън, който има сили - да продължи.

381

Анонимен

преди 12 години

409Разрешително за строеж се дава от главния архитект на общината в съответствие с градоустройствения план. Егати тъпака дебилен си.

380

Анонимен

преди 12 години

Късно е да кажем НЕ на монополите защото те вече управляват държавата....

379

Не Куневист

преди 12 години

Защо Другарко Кунева не направи нищо за монополите в България ,когато правеше *** в европарламента и викаше "ООооо YES"

378

от Гинес

преди 12 години

Грандиозно лицемерие, 10х, повече няма накъде.А за яснотата е просто виц.

377

112

преди 12 години

Колеги вис сик *** мултигруп ипон имат една цел да правят печалба за себе си по незаконен начин. А това че някой политик или държавник се продава за паница манджа, за някоя мадама на коляното или определена сума пари в тяхна угода е винаги в ущърб на нас обикновените хорица. РАЗБЕРЕТЕ ГО ВСИЧКО Е НА НАШИЯ ГРЪБ

376

Анонимен

преди 12 години

БСП(ДС) СИ ИМА ДВАМА КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ:КАЛЪФИН И ПРЪМКАТА...АКО НЕ СТАНЕ ДАЛАВЕРАТА С ЕДИНИЯ...ДА СИ ИМАТ РЕЗЕРВЕН ВАРИЯНТ...ЧЕРВЕНИ ***,ПОДЛИ И КРАДЛИВИ!ПАК ИСКАТ ДА ИЗЛЪЖАТ НАРОДЕЦА!

375

до 406

преди 12 години

Абе ***, а разрешителните за строеж в морската кои ги дава, да не би пак областния управител! Да не мислиш че онея са взели земите без да са сигурни че ще им разрешат да си направят каквото искат там! Или сега падаш от Марс и не знаеш че Кирил Йорданов е човек на ***? Ако не беше с тях, до сега да сме забравили че е имало кмет с това име!

374

Габонската афера

преди 12 години

Другарко Кунева, а ти какво ще кажеш за твоето участие в "габонската афера" през 1991, в която се изживяваш като експерт по дървесина?

373

ДС

преди 12 години

"Инициативният комитет" към ДС, не спира да работи за "светлото бъдеще" на БЪЛГАРИЯ!

372

Анонимен

преди 12 години

382Абе , морската градина във варна беше собственост на държавата, не на общината. Държавата в лицето на областният управител на Варненска област се разпореди и *** получиха подарък! Егати дебилния си ! А научи малко за управлението на България - ще ти е от полза.

371

OBSEBEN

преди 12 години

до 401Няма как дя стане тая президент, само с подкрепата на турците не става!

370

пръмовица

преди 12 години

Това е направо за Гинес !!! Мадам "Йес" иска да каже веднъж в живота си "Не"

369

ahahaha

преди 12 години

Верно ли бе миске? Не беше ли точно ти Госпожа "Yes, sir". Докато беше у Европата що не каза НЕ на Топлофикациите, водоснабдяванията, телекомуникациите и др. обирджии, които деряха кожите на хората?Защитник на потребителите, ама друг път... лъжлива мутричка си и ти, госпожо Пръмовице

368

ГЕБРерастите в атака

преди 12 години

... из всички форуми гассс пикаят от яд и злоба, когато видят статия за М. Кунева!Но на изборите М. Кунева ще спечели и ще стане Президент, а ГЕРБерунгелите *** ще се изпокрият в миши дупки и ще изпълзят с ново амлоя - "Да, госжожо президент! Не, госпожо президент!"