55

EU-citizen

преди 12 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА СРАВНЯВАТЕ ЛЯВАТА ИДЕЯ С КОМУНИЗМА В ИЗТОЧНА ЕВРОПА,КОЯТО Е МАЛКО ИЗКРИВЯВАНЕ.----------------- Няма никакво изкривяване, това е то комунизма - простотия, репресии и застой.

54

lemmy

преди 12 години

ама изобщо не ме *** какав е тоя. интересува ме кога вие другари от днес.бг ще започнете да пишете за проблемите на хората в българиа

53

Анонимен

преди 12 години

Не вервайте на реклами бе ...

52

до 50

преди 12 години

А на нацизма? Да помага на хората в газовите камери да се пречистят духовно?

51

Партиец

преди 12 години

Я гледай - още една статия, специално създадена, за да могат коментиращите да плюят по комунизма... с 25 години закъснение, че е по-безопасно така.Айде, народе, изълнявай квотата - сайтът има да запълва петилетка.

50

ппс

преди 12 години

не го купувай - гори много. купи си икономичен хибрид. поне пари имаш много. какъв комунист си ако ми гориш по 20/100.

49

хитлер

преди 12 години

целта на комунизма е да убива

48

Анонимен

преди 12 години

Грандиозна глупост е че комунизма ограничава корупцията драги ми наивнико Роби Уилямс - напротив когато всичко в живота ти се контролира от бюрократи, които нямат абсолютно никакъв интерес да си вършат работата добре, корупцията избуява до уникални висини. Корупцията преди 89г. в България беше навсякъде, ама наистина абсолютно навсякъде.

47

Анонимен

преди 12 години

Абе ако ще да е и фашист. Аз гледам концертите му и слушам музиката му.Благодаря му за емоциите, когато съм му наблюдавал концертите. Особено този в Knebworth ме хвърли в тъч от екзалтация!

46

ДО 43

преди 12 години

НЕ ***.Социализма се постига вече,по еволюционен път.Днес класите все повече отслабват своята сила!Поне доколкото вярвам на книжките на Франсис Фукуяма!

45

цончо

преди 12 години

34 *** И ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ЛИ ЯДЕШ?

44

Георги Димитров

преди 12 години

В комунизма вярват тези, които са си го построили за себе си на гърба на останалите. Като нашите комунисти и левите западни "интелектуалци". Маркс се обърна в гроба когато Ленин обяви, че комунизмът може да победи само в една страна. Като чуе Роби Уйлямс ще легне нормално...

43

voodoo

преди 12 години

апелира към безкласово общество, което функционира на принципа на общата собственост, е доста по-приемливо от капитализма.Айде купи си Ролс-Ройс и ще дойдем да го ползваме заедно.А ако имаш жена,приятелка може и тях да опънем по комунистически нали ще са общи.

42

Анонимен

преди 12 години

Идеята на комунизма за равествено е много привлекателна за широките маси, но всъщност ако се замислим равенство между хора е НЕВЪЗМОЖНО - едни винаги ще имат повече от други власт и/или пари, тоест комунизма е утопия. В същото време псевдоравенството подтиска развитието на цялото общество, като ограничава и направо репресира по-умната, талантлива и въобще напредничева част от обществото, която въпреки че знае и може повече от другите получава същото и не й се дава възможност за извява и растеж.

41

Анонимен

преди 12 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА УМУВАТЕ ДАЛИ ЕДОБРО ИЛИ ЛОШО КОМУНИЗМА,ПРЕСТАНЕТЕ ДА СРАВНЯВАТЕ ЛЯВАТА ИДЕЯ С КОМУНИЗМА В ИЗТОЧНА ЕВРОПА,КОЯТО Е МАЛКО ИЗКРИВЯВАНЕ.ПРЕСТАНЕТЕ ДА СТЕ ПЛОСКИ!

40

хитлер до 35

преди 12 години

ами естествено.ти знаеш ли какво е демокрация.правиш протести което беше забранено.изказваш свободно мнение

39

Анонимен

преди 12 години

Той пише на феновете си в блога си, но едва ли повече от 10% от тях разбират какво точно означава комунизъм, само са чували общи приказки. Друго е да си живял в такава система.

38

хитлер

преди 12 години

тоя приказва повече глупости дори и от македонците.да отиде в русия да живее 5 години или в бг.как ще издържи

37

Анонимен

преди 12 години

Роби ми се издигна в очите!

36

Анонимен

преди 12 години

Този *** не е разбрал, че Русия вече е капиталистическа. Вижда руски олигарси да пазаруват в Европа и мисли, че са обикновени съветски работници. Това е цялата работа.