95

Анонимен

преди 13 години

ГРЕШИШ АЛБАНЦИТЕ ОТ КАВКАЗ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С БАЛКАНСКИТЕ АЛБАНЦИ ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО ИСТОРИЯТА ТО СИ ПИШЕ!!

94

66

преди 13 години

Ако трябва да сме точни, Косово е българска територия до 14 век. Днешните косовари както и шиптърите като цяло са от Кавказ, нямат връзка с автохтонното население.

93

Анонимен

преди 13 години

косово може да я признаваме а абхазия и южна осетия не...

92

Анонимен

преди 13 години

САМО ДА НАПОМНЯ ПРИ РАЗПАДА НА ЮГОСЛАВИЯ ГНУСНИТЕ СРЪБСКИ ОКУПАТОРИ БЯХА ИЗГОНЕНИ КАТО ***(ТЕ СА СИ ТАКИВА ДЕ) ОТ СЛОВЕНИЯ И ХЪРВАТСКА И СЕГА ТРЪГНАХА ДА ХЛЕНЧАТ ХАХАХА ТИПИЧНА ЧЕРТА ЗА ЕДНИ LOOSERI КЪДЕТО БЯХА *** БУКВАЛНО В ХЪРВАТСКА НАЙ ВЕЧЕ ОТ МЕСТНИТЕ СМЕЛИ ХЪРВАТИ ТАКА ЧЕ МОЛЯ СЪРБОМАНИТЕ ДА СИ ЗАТВОРЯТ ВОНЯЩИТЕ НА ПОР ГНУСНИ ПЛЮВАЛНИЦИ ЗАЩОТО НИЕ СМЕ С ХЪРВАТИТЕ И СЪРБИТЕ СА НИ ВРАГОВЕ А КОЙТО СЕ ЧУВСТВА СЪРБИН Е КАЛОТИНА И ПЪТЯ ПЪТЯ!!

91

Анонимен

преди 13 години

ЛИЧИ СИ ЧЕ ТУКА ПИШАТ НЕВЕЖИ ИЗМИСЛЕНИ ХОРА КАК КОСОВО ЩЕ Е СЪРБИЯ ВЕ? СЪРБИТЕ ВЛИЗАТ 10 ВЕК В КОСОВО ПРЕДИ ТОВА СА ЖИВЯЛИ ТАМ ТРАКО-ИЛИРИ(ДАРДАНИ ДНЕШНИТЕ КОСОВАРИ) ТАКА ЧЕ КОСОВО Е БИЛА И ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ АЛБАНСКО А ВИЕ СЪРБОМАНИ МАРШШШШШШШШШШШШШ ПРИ САНДЖАКЛИЙТЕ В САНДЖАК SRBE NA VRBE!!

90

Анонимен

преди 13 години

аз съм за сърбите, утре като кърджали каже че иска да се отцепва ко ще правим ???

89

Анонимен

преди 13 години

АЛОООООООООООООО СЪРБИТЕ В ФОРУМА........ РАЗБИРАМ КОМПЛЕКСА ВИ НЕ Е ЛЕСНО ДА СТЕ МРАЗЕНИ ОТ ВСИЧКИ И ТУКА ДА СИ ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИТЕ РАЗБИРАМ ЧЕ И ГНУСНИЯ ВИ ПЛАН НЕ УСПЯ ХАХА И ЩЕ ХЪРВАТИТЕ ХУБАВО НАПРАВИХА КАТО ВИ ИЗНЕСОХА ОТ ДЪРЖАВАТА СИ ТО ТОЧНО ТАКИВА *** КАТО ВАС НЯМАТ МЯСТО ТАМ ТАКА ЧЕ ДА ЖИВЕЯТ БРАТСКИТЕ РЕПУБЛИКИ ХЪРВАТСКА И АЛБАНИЯ ПРАВЯТ МНОГО ДОБРЕ КАТО МАЧКАТ *** КАТО ВАС!!

88

Анонимен

преди 13 години

И норвежките пилоти участваха в бомбандировките над Сърбия, а сега се чудят защо при тях загинаха толкова невинни. Защото всичко се връща в този живот. Рано или късно, но всичкоооооооооо!!!

87

Нико

преди 13 години

Србе на врбе!

86

-

преди 13 години

Във военния мъзей в Белград е изложен "невидимия" самолет Стелт, който сърбите свалиха по време на бомбардировките. Под него има надпис: "Извинявайте, не знаехме, че е невидим" :-)

85

Анонимен

преди 13 години

A ve kvo zashtitavate tiq balkanski kasapi sarbite

84

Анонимен

преди 13 години

за възхищение са белградчани, които правиха жива жерига върху мостовете, за да си ги запазят!---------------------------------- Много са отворени, защото знаеха, че няма да ги бомбардират.

83

HCC

преди 13 години

Ясно се видя в Норвегия, че не само военните технологии могат да бъдат водещи за някаква победа. Ето че оня атентатор, недвусмислено постигна своята цел, без военни действия. Методите на война са много. Въпроса е, защо трябва винаги да си го отнасят невинните хора? На военен, управляващ боен самолет не мога да му се възхищавам, защото тази машина е създадена да убива... обаче за възхищение са белградчани, които правиха жива жерига върху мостовете, за да си ги запазят!

82

Бай Хой

преди 13 години

До 85Не знам за ингилизите, ама Лукйол яко се загнездил в Ирак.Без загуба на техника и жива сила...

81

до 82

преди 13 години

Английски военни изнесоха тежеста на бойните действия единствено за град Басра(южен Ирак) и за награда англия и английските петролни компаний получиха правото да се разпореждат с петролните кладенци около Басра!Изобщо не залитай в русофилистично плямпане приятелю.Двете войни в залива са пример как с минимални загуби на жива сила и техника се постига максимална ефективност.И сега пак приказвайте как САЩ нямали спечелена война.САЩ доказаха доминацията си именно с войната в Ирак.

80

Нас

преди 13 години

*** прочети няколко книги и ще разбереш някой неща!Ти знаеш ли че тази земя е напоена с кръвта на предците ти бе ***?Едва ли си наясно че сега там утре София? Само да ти кажа че сега там отварят златна мина в момента,но продължавай да си мислиш че светът се върти около София ;)

79

до 78

преди 13 години

Пука ми за момчилград,крумовград.Да се махат *** да си ги взимат другите турци изобщо да се одцепват не ми дреме то си е тяхно от много време.Как ли пък сега да взема се затръшкам за шепа *** в делиормана и за 10 пробити села.Да си ги взима турция по зле за самата нея.Кой би искал такова данъчно бреме и камък на шията само в тежест на икономиката им ще са.Да отърват поне БГ от тая *** ***!

78

Нас

преди 13 години

:) само кажи къде американски войници са извършвали бойни действия? ;)Имате ли си на понятие че в Ирак тежестта на бойните действия изнесоха Английски военни?

77

Нас

преди 13 години

До АписЯвно не си наясно какво е имало и какво не :)Ти обикалял ли си региона та да казваш какво е имало и какво е нямало?Ти знаеш ли че снаряди чак в Бг падаха?Знаеш ли че жителите на Белград спяха по мостовете за да не ги бомбардират?Явно нямаш и най малко понятие що е туй война!А относно "скапаната"руска техника ще добавя само :Когато руснаците имаха насочване на ракатетите на самолета от шлема на пилота американците него знаеха ;)За справка МИГ29 :)

76

ссс

преди 13 години

77 много добре го е казал! величието на съветската техника е мит,който в последнитв 20 години бе напълно развенчан.Руска военна машина изобщо има ли значителен успех В РЕАЛНИ БОЙНИ УСЛОВИЯ срещу американска!? Миг 29 ядоха бой в Сърбия и в Ирак,Т 72s(модернизирания вариант на Ирак) се превърна в разтворена от всякъде консервна кутия.М1 А1 Ейбрамс загуби от войната 2003г 12бр.(повечето от приятелски огаан на друг американски танк)