204

Томас

преди 12 години

301що не направиш така, че да не ми казваш какво да правя.

203

до Томас

преди 12 години

Е, защо Господ да не може да ми заповяда това ? Господ може да иска по-бързо да ги прати в Рая, където ще живеят във вечно блаженство вместо да се мъчат на този свят.

202

aaaaaa

преди 12 години

Томас poneje samobiistvoto e golqm grqh 6to ne napravi6 tui 4e da te ubiqt primerno i da si otide6 pri isus za kvo da se mu4i6

201

Томас

преди 12 години

296грешник ще бъдеш - защото никога Истинския Бог няма да те накара да изтрепеш хора - някои демон може да ти се яви и да те накара да трепеш - демон се е явявал и пред мохамед и пред тоя, които е създал мормоните- но истинския Господ Исус Христос няма да те кара да убиваш хора.

200

Анонимен

преди 12 години

Въпрос към религиозните хора:Ако Бог ми се яви и ми заповяда да изтрепя 100 човека и аз го послушам. Аз грешник ли ще бъда при положение, че изпълнявам заповедите на Господ ?

199

Гагрин до 289

преди 12 години

Извинете, но тъй като съм педант се дразня от неправилното използуване на термините!Фашизъм произлиза от "фаша"сноп пръчки на италиански!Фашизъм е имало само в Италия! Същността му с две думи е предимство на съсловните организации, като представители на обществото пред партиите!В Германия е имало Националсоциализъммного посвирепа идеология и практика!Така че въпросният *** не е фашист, не е и националсоциалист!Не е и християнски фундаменталист!Виж 286

198

Томас

преди 12 години

БейлисИсус не разсъждава като тебе - ти казваш като фарисеите - искам знамение - да спрял интернета - Исус им каза - Нечестиво и прелюбодейно поколение иска знамение, но друго знамение няма да му се дадее. Бог не държи да те накаже на миг - поради Неговата милост те търпи, но в един момент ще се изправиш пред НЕГО и тогава горко ти ако си осъден за гнусните си дела и не са ти простени греховете.

197

До 273

преди 12 години

И това се очакваше да се напише от платени хора или промити мозъци! Прочетете го добре ,хора, това "мнение" на 273 ! ИСКАТ ДУШАТА ВИ, ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ ВСИЧКИ СВОИ , ДОРИ НОРМАЛНИ ПРАВА, ЗА ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ И КОМАНДВАТ ! Мнение 273 е мнение на обработен и добре промит мозък или на платен манипулатор!

196

Анонимен

преди 12 години

Днес никой не е защитен от фашистите като този на снимката, които трепят народа. Фашистите си измислят всякакви мотиви само и само, за да задоволят своята животинска жажда за кръв.

195

българин

преди 12 години

ето този е поредния оправдаващ зверствата си с религия и вероизповедание.аз съм христианка но не ми пречат мюсюлмани,будисти,протестанти-всеки има право да избира в какво да вярва но без да пречи на останалите (няма вероизповедание в света което да проповядва насилие,има хора които интерпретират думите по *** начин) не мъ желая смърт на този а просто бог (алах,буда,шива) да го накаже

194

Гагарин

преди 12 години

Фундаменталният въпрос в цялата история, ообаче е следният:Как може да бъде смятан за християнски фундаменталист , човек избил 100 християни?!?!В такъв случай Осама Бен Ладен е найголемият християнски фундаменталист!Тука има пълен нонсенс!Ако някой може да ми го обясни ще бъда благодарен!

193

Анонимен

преди 12 години

лъже,не е бил сам!нека да разпитат и тъста на Цветанов,може да е чул нещо..

192

Томас

преди 12 години

Лилиима един шут - дето пише с главни Букви - той не е добре - чувства се безсилието и злобата му. Жалки са такива.

191

Томас

преди 12 години

Бейлисговориш глупости - няма нужда да си част от никоя секта - а интернета съм си го платил с пари, за които съм работил.

190

Гагарин

преди 12 години

Норвежките служби за сигурност са се разложили!Какво е пречело да качат един снайперист на хеликоптера и да очистят тази ***!

189

Лили

преди 12 години

Прочетох вниматлно всичко.Атеистът ,наричащ себе си Бейлис, пише под различни имена-смешно и грозно се прави на шут.Простотията ходи по хората,а и откакто онази побъркана психиатърка от Русе роди на 63 г.разбрах,че хора като Бейлис няма от кого да получат квалифицирана помощ и затова щуреят с простотии в сайтовете.

188

Анонимен

преди 12 години

Тоя на снимката ако си е имал гадже, да му дава от време на време няма да е така, но ... подобно на повечето *** в форума и той е карал на ръкоделие.

187

до 267

преди 12 години

и аз това му казвам на тъпия тур4ин ама тои като е бил малук е бил бит по главата от някои имам с коран в рака тои го е страх не от бога еми от хората в селото като разберат 4е не е мюсюлманин как ше го накажат

186

Томас

преди 12 години

262НЕ СЕ БЪРКАЙ - корана е съвсем различен от Библията - направено е, така че да изглеждат еднакви на пръв поглед - но разликите са огромни - примерно в корана е писано, че мюсюлманите трябва да прочетат и Библията -ама как да я прочетат, като в доста мюсюлмански страни да притежаваш Библията означава да те убият - в саудитска арабия притежаването на Библия е забранено. В корана пише, че се приема писаното в Библията - но всъщност се отхвърля това, което е писано в Библията - не се лъжи.

185

Гражданин

преди 12 години

Крайнодесният екстремизъм и неонацизъм са бич за съвременният свят! Това зло се е впило като рак в обществото ни. Такива убийци са много трудни за откриване. Хора, в името на вашите деца бъдете бдителни! Това може да бъде и вашият съсед. За да запазим нашите ценности, нашето общество и нашите деца от посегателства на крайнодестни екстремисти и неонацисти трябва да се въведе световна система за видеонаблюдение и контрол над придвижването, комуникациите и интернет. Само тогава можем да бъдем в безопасност и да сме сигурни, че нашите деца няма да бъдат масакрирани в кървава баня както в този случай.