51

Анонимен

преди 12 години

коя беше тая???

50

Анонимен

преди 12 години

Има ли някой, който не знае коя е "Мадам Йес"...???

49

Анонимен

преди 12 години

Има ли между нас наивник, който да не помни, че при преговорите по глава Земеделие Кунева СЕ Е ПОДПИСАЛА НА ПРАЗЕН ЛИСТ, заради което С.Паси и забрани да подписва каквото и да било...Днес СМЕШНИТЕ ПО РАЗМЕР европомощи и пълното загиване на земеделието са благодарение на нея...Какво направи като Еврокомисар за потребителите... НИЩО...Сега остава да и изберем за президент, че ДА ЗАТРИЕ И БЪЛГАРИЯ...!!!

48

Анонимен

преди 12 години

Жените.....децата....снахите....зетьовете....сватовете....и въобще роднините на *** от ЦК на БКП...се завръщат на РЪКОВОДНИТЕ ПОСТОВЕ в оглозгана от бащите им и въобще роднините им...работили "усърдно" в ЦК на БКП...)))ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ ЗА ЦК НА БКП И СИ ВЪРНИ И ЧЛЕН 1-ви ОТ КОНСТИТУЦИЯТА !

47

Анонимен

преди 12 години

"И Кунева ДУМА за доклада......"?????????Щo за изказ ?Kakъв *** трябва да си за да се изказваш така???Отговор: ГОЛЯМ

46

Анонимен

преди 12 години

"Инициативният комитет" към ДС, не спира да работи за "светлото бъдеще" на БЪЛГАРИЯ!А трактора оре ли оре и преправя мутренския път към "светлото бъдеще"

45

smb

преди 12 години

само да питам тия "умове", които "коментират" поне прочетаха ли статията и какво каза еврокомисар 1?ми що да четете комплексари сплескани...

44

Анонимен

преди 12 години

Племенника Пръмов отдавна върти търговия с дрога. При първата си присъда той е бил уреден да работи в библиотеката на затвора, за да се намали присъдата му. Съвсем наскоро 36-годишният Асен пак излезе от дранголника предсрочно, тъй като бил записан като преподавател по английски Преди време стана ясно, че племенникът на Меглена Кунева е заловен с наркотици в Гърция, а не в България и скрито е бил екстрадиран у нас преди 3 години, за да излежи наказанието си. За да не се разкрие историята в медиите, Асен е записан в затворническата картотека с презимето си Райчинов. Зад решетките внукът на комунистическото величие Иван Пръмов, чиято снаха е Кунева, се ползвал с куп привилегии ял е специална храна, поръчана от ресторант, ползвал е мобилен телефон, а килията му била оборудвана с климатик и сателитна телевизия.Преди време Уикенд писа, че племенникът на Меглена Кунева е работил в миналото със Златко Баретата и с братя Галеви.

43

Бай Иван

преди 12 години

Мадам "Си" да вземе да се скрие! След изборите ще има усмивката на "вечно губещият от Пловдив" (Захари Георгиев)! Както шопите викат "Смех"! :-P

42

ahmet

преди 12 години

pokaji kolko pari imal i kakvi imoti pritejaval

41

Владо

преди 12 години

Хора като тая горе що се появяват само по край изборите е показват колко всестранно размити са ,барем някой гласува за нея.А всъщност госпожа Пръмова какво е направила за България близките 10 години , а да затвори ни и без това ненужните блокове на АЕЦ Козлодуй .Не ,че Полша не си спаси нейните .

40

Анонимен

преди 12 години

Меглена Кунева е дъщеря на известния буфосинхронист и киноактьор Щилиян Кунев (който като студент по право в СУ е бил изпратен в концлагера Белене заедно с баща си юрист, завършил Сорбоната).Баща и и дядо и са били вкарани в Белене от комунистите, а сега тя смуче бибата на Станишев.Представяте ли си за какъв "човек" става дума и какво ни чака ако тая стане Президент?!Не, благодаря.

39

Безпартиен

преди 12 години

Не съм удрял жена до сега но на този *** с радост бих и разбил и без това кривата уста

38

UFO

преди 12 години

Все ще се намери някой безмозъчен да гласува и за нея. За съжаление ще е така. На кого ще подари (разбирай - продаде) гласовете си след балотажа? Това се питам - този път чий вот ще подмениш госпожо Кунева?

37

Анонимен

преди 12 години

Тая крадлива ***, защо не отида в Брюксел да дава акъл, ами се бута тука да става политик? Може би защото там вече много добре я познават?

36

Анонимен

преди 12 години

КуКунева като е в "опозиция" наужким,такива ги плещи:) Я кажи на кого ще дадеш после мизерните си гласове,мадам:) Всички сте обучени да заглаждате и гримирате нещата,но скоро ще разберете,че този изстрадал народ е ви захвърли на бунището!

35

БСП

преди 12 години

И ти президент ще ми ставаш....боже господи до къде сме я докарали.*** да ни е президент

34

az sam

преди 12 години

Tova e ot zegite v BG ili e ot kriti4eskata druslata re6ila da dava akal .

33

Гоце

преди 12 години

Тази куротрошачка взе да досажда с присъствието си по медиите.Каква ли не беше,за кого ли не дума.То бива безпринципност но тази *** прекалява.

32

dra

преди 12 години

da se saberat vsichki partii ,i da rabotiat za BG ,neee,ne te vseki za sebe si ,i ne iskate BORISOV ,brakna ti v zdraveto magi-megi,meker