182

Подай си оставката!

преди 12 години

Цецо Сересето сам се прецака с бомбите! Ако бързо открие бомбаджиите, ще го обвинят, че ги е познавал отпреди. Ако не ги открие, ще го обвинят, че ги прикрива! Цецо, много слабоумно изпълнение! Подай си оставката!

181

Анонимен

преди 12 години

Другарите пак са чели стар учебник по саботаж.Интересното е,че още има *** да им вярват.

180

Цецо от 7-мо Главно

преди 12 години

Цецо от 7-мо Главно Управление на ДС е толкова безсилен, че ще ходи на Женския пазар, за да му гадае някоя врачка за 2 лева на кафе, кои са бомбаджиите!

179

НФБ

преди 12 години

предложете 1 милион и ще се появят информатори самият извършител вече иска нови суми от поръчителя но кучетата го търсят за да го очистят...всички са настръхнали защото ще е политическа бомба...дано човека е професионалист и да депозира едно писмо в някое западно посолство не в банков клон или сейф..обречен е извършителя въпрос е на време или да проговори или да го очистятняма как да преговаря за нови пари всеки го е страх от изнудване....куршума е цефта търси се изпулнителя къде е потънал...

178

Анонимен

преди 12 години

И С ВЗРИВОВЕ И БЕЗ ВЗРИВОВЕ ГЕРБ СИ Е ИЗПЯЛ ПЕСЕНТТА.КОГАТО ЗМИЯТА УМИРА ХАПЕ НАЙ-ОПАСНО.

177

belalov

преди 12 години

Егати управлението! Взривят ти дома и трябва да доказваш, че не си се самовзривил! Не е чуно, че като ни разбиват автомобилите, мазетата, апартаментите и т.н. полицаите ни гледат като престъпници! Даже убитото момиче в парка почти го бяха изкарали виновно!

176

до 181

преди 12 години

Защо се пениш бе, другарю? Да не би Кутев да ти е обещал брак, сега разбираш, че ти изневерява и се чувстваш употребен и изоставен? Докажи се на следващия гей парад.

175

Анонимен

преди 12 години

Трактор сее бомби.

174

CVETANOV MI6OK

преди 12 години

ZA6TO SE KANI6 CVETANOV NE SE KRIII ZAD POLICAITE KOITO I BEZ TOVA ZNAM 4E MNOGO MNOGO NE TE OBI4AT BADI SEBE SI MI6OK ISPALNI ZAKANITE SI LI4NO

173

Петър

преди 12 години

Само народната любов ще избави БЪЛГАРИЯ от мизерните управляващи да купим на всички депутати по един електрически стол.

172

до 175 179

преди 12 години

а бе *** кутев има биба и ти сигурно знаеш защото си питал маика си а тя палавницата знае.но ти *** че нямаш и няма да имаш.и защо ли защото си увреден гербераст .поздрави маика си от кутев

171

NE NA BSP

преди 12 години

BSP NE MOJE DA KRADEOT PARITE KOITO EVROPA DAVA ISA GOTOVI DA VZRIVJT BG.

170

Анонимен

преди 12 години

А бе комуни,Герб ако стои зад това,сега нямаше да можете да говорите глупости бре...

169

твърдение

преди 12 години

На Марс първи ще кацнат представители на политическа партия ГЕРБ.

168

cz

преди 12 години

Циркаджийска работа... Вече няма значение кой на кого подмята бомбички и пиратки, факта е, че такава плътна бъркотия всичките вагабонти преди богоизбраните клоуни ГЕРБ, и то взети заедно не биха могли да сътворят. А пък този "независим" Великов друг образ: "Толкова много успешни акции в областта на сигурността"?!?! Ко речи?!

167

Анонимен

преди 12 години

Здравейте, другари хомосексуалисти. Изсмукахте ли на Кутев бибата, че започнахте коментари да пишете?

166

kk

преди 12 години

Е..нема как да не предполага!Ако не е Тройната коалиция,задължително ще е Алексей Петров!Смешкииии

165

clearly

преди 12 години

До 156 ,,Пътешествието на Разума в страната на безумците ''е на отделни части .Това което ви цитирах е от 1 .Продължението от там е :След малко пред погледа на Разума се изпречи човек с бели дрехи, седнал под едно дърво в поза лотос.- Хей, човече - подвикна радостно Разумът, забелязвайки липсата на телевизор.- Шшшт - чу се отново познатият звук, приканващ към запазване на тишината.- Но защо? - попита Разумът. - Не виждам при вас телевизор.- Опитвам се да изчистя ума си - раздразнено отвърна човекът.- От какво? - учуди се Разумът.- От мислите, те ми пречат да се съсредоточа.- Върху какво? - заинтригува се Разумът.- Върху нищото, искам да получа просветление.- Но как ще получиш просветление без да мислиш? - недоумяваше Разумът.- Не знам, но това е пътят - отвърна човекът.- Кой път? - обърка се Разумът.- Към знанието за същноста на живота - дълбокомислено изрече човекът.- Но нима може да се постигне знание без мислене? - настояваше Разумът.- Разбира се, мислите единствено ни объркват и ни правят слаби и несигурни. Аз искам да постигна върховното спокойствие, което ще ми донесе просветление и ще ме избави от проблемите ми.- Как ще те избави от проблемите? - заинтригува се Разумът.- Просто е, когато спреш да мислиш, проблемите ти изчезват заедно с мислите.- Значи твоята цел е да спреш да мислиш? - невярващо попита Разумът.- Точно така - гордо отвърна човекът. - А сега би ли ме оставил на мира?И Разумът си тръгна.

164

евлоги

преди 12 години

цеци шлифера се закани на бомбаджиите да им даде по ефективни материали за бомба че да е по ефективна при взрив.този *** цветанов не може оная си работа да намери камо ли пък бомбаджии.пък и те бомбаджиите са в данс и са на подчинениие да шлифера.така че да внимаваме в чата какво пишем за герберастите че данс слухти и може да гръмне някои които не харесва *** на герб.гръмна галерия сега рзс и дсб и какво ченгетата мълчат като дамски полови органи защото са некадърници и ги е страх от герб

163

Калин

преди 12 години

къде ги тези успешни акции .. щото икономическите престъпления си вървят .. знаковите убийства ги има.. на знакови места ... магистратите обслужват мафии .. боко обслужва *** и златев .. цецко ни залива :) реформи ..ли правят тези маймуни.. вдигат гири .. за пред ***... шефа на герп .. шефа на щаба .. КАКВО НАПРАВИХА .. НЯКАВИ ИНИЦИАТИВИ РЕФОРМИ ЛИ ПРОВЕДОХА ..ОБСЛУЖИХА И СИ СТАНАХА ГАДЖЕТА С ГОЦЕВИТЕ *** В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.. ШЕНГЕН МЕНГЕН.. МАФИЯ.. КЪФФ ШЕНГЕН.