346

Анонимен

преди 12 години

Нужно ми е само да си отворя хладилника, за да разбера какво представлявате вие от герб. На ден ви благославям поне по пет пъти.

345

Жоро

преди 12 години

не ни трябвали магистрали, вие сте *** каза 351 характерно за гербер да казва на другите прости сте понеже той е много умен .магистралите са заложени още през 90 те в планът Ран-ъп магистралите ще се ползват от чужденците не и от българите защото нас няма да ни има ще останат само племена от роми които ще ги контролират както ДНЕС го правят в Афганистан.

344

Цецо Гуменката

преди 12 години

От днес имаме и лайсни за под номера с червен надпис - СПОНСОР НА МВР

343

До Крис

преди 12 години

А още по-опасно е,когато е САМО ***!!!

342

да си признаем

преди 12 години

Срам - това е думата.

341

Анонимен

преди 12 години

Василев,ти на две ясли ли си ? Един ден плюеш БСП,на другия ден плюеш ГЕРБ.

340

Жоро

преди 12 години

Всички в ГЕРБ сме равнопоставени"-ЦЦТова ако не е комунизъм не знам какво е

339

Цецо Гуменката

преди 12 години

ПРИМОЦИЯПродавам стикери за коли с надпис - СПОНСОР НА МВР

338

Анонимен

преди 12 години

Фактите са ясни. Мишо бирата е проверен, затварят му завода, съдът го отваря. Колкото за това, че не ни трябвали магистрали, вие сте ***. 5 от 7 европейски транспортни коридора минават през България ! В никоя друга държава това го няма. Аа и като си разбивате колата всеки ден по дупките, елате ми говорете, че пътища не ви трябват. Когато децата ви катастрофират и умират заради лоши пътища, елате пак да ми говорите.

337

Луцифер

преди 12 години

Когато даден човек ме излъже веднъж,за мен е лъжец.И може бинаги след това да ми казва истината,но не мога да му вярвам.Може би и затова имам малко приятели,но Приятели.

336

До 334

преди 12 години

Не се прави на *** това за гербер не е обида, а диагноза ,ако не бе излязла флашката батман още щеше да прибира пари от умрелия завод, но набързо го отровиха да покрият престъпленията на тиквата с Мишо бирата.

335

крис

преди 12 години

Цвъ. всички помним,че Косьо Самоковеца беше жив,когато Боцето управляваше МВР,защо не го арестувахте?Много си елементарен.В този 20 годишен период вие управлявахте МВР от 2001 до 2005г.и тогава станаха най знаковите убийства ,защо не разкрихте нито едно?Контрабандата беше в огромни размери,къде беше МВР?Така,че в тази "деморализация" сте участвали и вие.Няма как хора които са израснали в средата на милиционери и мутри да имат нормален светоглед.Най опасно е когато човек е амбициозен и ***.

334

до 335

преди 12 години

Имахме комшия, който чрез баретите в началото на 90-те навлезе в мутренските среди и "направи" пари. Пишат го и сега понякога в жълтата преса.Та той така ни казваше, вие сте мързеливи и глупави и затова нямате пари.Та много зависи от гледната точка.

333

Василев

преди 12 години

Попитайте дървената глава защо още не са свързани всички складове на рафинерията Лукойл в Бургас в ел. система с митниците и НАП!Защо???????????

332

gtf

преди 12 години

до 332Строеж на магистрали - в нашия случай "на гол тумбак чифте пищови". А изключително нужните реформи в образванието, в администрацията, в социалната сфера, в здравеопазването ...Тези дето не дават касови бележки би следвало да са контролирани, проверявани, глобявани - наличието на такива значи единствено и само слаба държавна власт. *** лапат почти 0,7 млрд. лева от нашите пари ...колко неща бихме могли да направим с тях а ? ...ама не - на нас ни трябват магистрали правени от турски ф

331

Анонимен

преди 12 години

341Аа помня на предните поръчките за софтуер. Милиони се пръскаха и софтуер не се правеше. Колкото за Мишо Бирата - егати покровителството, да ти затворят завода.

330

PENE

преди 12 години

Изглежда Цецко Шлифера , за пореден път иска да омаловажи случилата се трагедия !? Сега УБИТОТО МОМИЧЕ , се оказа "нарокозависима" ! Шлифер , това означава ли , че "така и се е падало" !? Или означава , че "нашата полиция" не разследва убийства на наркомани !? Или , според мен означава , че тия некадърници , за ПОРЕДЕН ПЪТ , няма да свършат нищо , по разкриване на убиецът !?Но е факт , че напоследък , тия убийства на жени , много зачестиха - а на Цецко Апартамента , пак друг му е виновен !

329

Василев

преди 12 години

Кръв ще се лее, реките ще ги затлачим с трупове,но няма да позволим Борисов да извърши национално предателство подписвайки строителството на АЕЦ Белене!!!Една ненужна електроцентрала на българската икономика, но нужна на руският бизнес и геополитика!С нас е цяла Европа!Видяхте ли какъв шамар му треснаха за Шенген,още му дрънчи дървената глава!Ще го натоварим заедно с Гоце,Серго,Доган и паметника на Съветската армия и ще им пожелаем попътен вятър към тяхната мила родина матушка Русия!Гарантирано!

328

До 336

преди 12 години

Ако не лъжеш в което не вярвам, трябваше да си се сетил ,че първия човек в държавата борисоф е покровител на контрабандата случая с Мишо бирата. Така управляват икономиката ,а ти ми фантазираш за It бизнес . Тия престъпници ще си нарисуват поръчка за митниците_програмно продукче и стават богати за един ден,а ти си вечния лузер.

327

Анонимен

преди 12 години

бедността е състояние на духа, не на портфейла (казва един приятел). Очевидно комуноидните са доста бедни.