290

дo 301

преди 12 години

Всеки друг вариант - Станишев, Костов или Кобурготски е по-добър в сравнение със сегашната жалка пасмина бездарници. И не си мисли, че тuя не крадат - изчакай да паднат от власт и да им разкрият далаверите, ще бъдеш мноооого изненадан. Обръчите на Б.Б. са 10 пъти по-големи от тези на Доган.

289

бг

преди 12 години

Уво за Боко и Ко.

288

до Василев

преди 12 години

На гол тумбак - чифте централи...

287

Анонимен

преди 12 години

И с Бойко, и без Бойко... оправните си остават оправни, а бездарниците си остават бездарници... Кво си мислите, че като уволните Бойко и всичко около вас ще стане цветя и рози? Същите *** ще си останете, само дето ще сте направили услуга на едни лакоми политици, дето в момента са в опозиция. И като вземат властта, вие пак ще издухате супата. Най-много да ви потупат по рамото и да ви кажат "мерси" и толкоз...

286

Василев

преди 12 години

Всеки божи ден ще напиша, че ако Борисов построи АЕЦ Белене това ще бъде национално предателство!Защото тази централа няма да работи за българската икономика, а ще обслужва руският бизнес и геополитика!Айде Бойко чакам да излезнеш преди изборите и да отговориш на някои въпроси!Ще се строи ли,колко ще струва,с чий пари ще се строи,колко ще струва тока и накой ще се продава?????????Строи ли се централата губиш моят глас!!!!!!!!!!!Гарантирано от Василев!!!!!!!!!

285

бай Ганьо

преди 12 години

Ей, много жадни за власт тези бездарници...

284

Анонимен

преди 12 години

Вижте кои сайтове са ко-хостнати с този за уволнението

283

Анонимен

преди 12 години

Давай Бойко, само напред

282

лудия

преди 12 години

ni6to li4no no premahvaneto na bilbordovete kakto pokazaha po televiziq ta mi prili4a na orqzvane svobodata na slovoto i grani4i s totalitarizam mai e nau4il ne6to ot tato. mnogo rabota svyr6i no sym protiv nqkoi da mi rovi v elektronnata po6ta ili da mi kazava kavo da kazvam.evalata na tezi hora 4e sa pokazali tazi zloupotreba s vlast.

281

Анонимен

преди 12 години

294кажи как става :)

280

до 270 Мен

преди 12 години

Аз па ти наслагах малко минуси - да си имаш ;) Не защото не подкрепям мнението ти, а просто да ти покажа, че и аз мога ;)

279

бомбаджии в България

преди 12 години

мутрите НИКОГА няма да си отидат ГЛУПОЧОВЦИ :) 1. докато НЯМА МАСОВО ВЗРИВЕНИ МАФОТИ С КОСТЮМИ ( милионери ) и 2. доакато НЯМА КОЙ КАТО ГОЛЯМ БРАТ ИЛИ СЕСТРА ДА КОМАНДВА ( Русия или САЩ ) ей , глупав народ , само приказва а нищо не разбират тцтцтц

278

Анонимен

преди 12 години

MUTRITE SA SI MUTRI, OBA4E KOMUNIZMA SVURSHI I TE SUSHTO SHTE SVURSHAT KATO KOMUNIZMA. MILICIONERI-PARAZITI.

277

за 288

преди 12 години

Нормално поведение за робска душица е да харесва мутри и некадърни милиционери - няма да се оправиш, ше си останеш малко робче докато си живичък хахахахааа

276

Патриот

преди 12 години

Хора, слепи ли сте или глупави....За първи път от двадесет години има ясна воля в правителство да направи страната подчинена на законите, а не на айдутите. В момента цялото крадливо племе се е впрегнало да плюе по правителството и да манипулира общественото мнение. Спряха им кранчетата и огладняха. Отделно се пресякоха и интересите на руснаците, а те трудно преглъщат това. Осъзнайте се...това е пътя!

275

Тиква

преди 12 години

на дърво тиква не виреее ама тук е парадокс ,Нли Яворе

274

georgi44

преди 12 години

Поредната глупост от поредните ***.. Цялата тая история е толкова плоска и толкова скалъпена, че чак ме дразни. Цецовите пипала били се логвали.. на майка им в п*тката се логват. Много знаят те кое IP от къде идва.. Този сайт показва единствено колко политически е. И изобщо цялата тая пропаганда срещу Бойко ме кара да го харесвам повече !

273

Анонимен

преди 12 години

Абе чудя се тази пропаганда на днес.бг от какво е породена, но явно си има причини. Не че подкрепям глупавите полицай, но още повече ме дразнят платените публикации!

272

Шменти § Капели

преди 12 години

Коментар 270 каза всичко по темата..........

271

homer simpson

преди 12 години

еее линк към саита нямали деее...публикуваите го де.