31

от форумите

преди 12 години

Абе тия червените са яко притеснени вдигат на крак куцо и сакато.Тия дни и крадливия Софиянски изпълзя от дупката.Веднъж крали трудно се отказват.Да ви успокоя червени *** че се свърши вашта,немоите да се хабите.

30

бис

преди 12 години

"свободния"демократ- заклещен от ***,как да не се смееш.

29

Анонимен

преди 12 години

Стефан СофиянскиСин шаман; член на СДС; три пъти си е сменял фамилията (според Талмуда евреите могат до 8 пъти да си сменят името); бивш шеф на БТК; изключително корумпиран и свързан с хората на Андрей Луканов; кмет на София; бивш министър-председател на служебно правителство през 1997 г.; извършва големи далавери чрез общински фирми и др. Член на Атлантическия клуб!...

28

от форумите

преди 12 години

Представете си колко забавно ще бъде, Гоце, Доган, Станишев, Костов, Испанският ***, Яне, Софиянски -- заедно в затворническия двор се надвикват.Боже това ли ни е политическия елит архи ***. Все пак Костов и Софиянски ще държат палмата на мръсните демагози -- защото те затриха синята идея.Всеки един от вас ще си намери наказанието -- пример погледнете физиономията на Софиянски -- този човек изглежда за да заспи трябва да се напие яко.

27

До 12

преди 12 години

и всички, които сте наслагали плюсове.Софиански е евреин бе хора, какъв турски мафиоз.?! Я се поразровете малко в необятната литература и интернет.

26

----

преди 12 години

Те ДПС Мафиянски си го харесват от едно време. Чудно защо ли?

25

Пръц

преди 12 години

Софиянски, този е поредния слагач на ДПС след Бисеров и цонев! Не го е срам да прави безпринципни коалиций само, за да се докопа отново до влас и "кокала"! Софиянски, никой няма да гласува за теб! До сега съм гласувал за СДС и Синята коалиция, но щом подкрепят опозицията и искат да дадат отново влосто на ДПС изгубиха моя и на близките ми подкрепата! Сега твърдо ще подкрепяме ГЕРБ, защото те единствени правят промени и бутат гнилото от 60-80 години насам! Само Герб, стеб сме Борисов, разкажи им и

24

Българин

преди 12 години

С една дума: КРАДЕЦ. Бил оправдан, ми като си е платил ще го оправдаят, поне в България е така.

23

Анонимен

преди 12 години

Тоя е ченге,но ГЕРБа е пълен с фуражки,дс-ари,мутри и мръшляци червени!А'е у лево рабФАКОВЦИ!

22

do 17 i drug

преди 12 години

ave prostatsi .nasisti smotani.nyama da se opravite ey.vse nyakakiv rezak deto im vikate tryabva da vi turi.stoto e golyam i e gladi4ik.samo da ne 4uete nesto za dps ili tursi i po4vate.nyamate druga rabota.ste izmrete ot glad ve......

21

българин

преди 12 години

Ако в България имаше правосъдие, възмездие и справедливост този СУПЕР НАГЪЛ *** И ПРЕСТЪРНИК на снимката отдавна да и ИЗГНИЛ ПО ЗАТВОРИТЕ. Да е забравен, че е съществувал. Обаче в държавата на абсурдите токъв *** И ДОЛЕНОПРОБЕН КРАДЕЦ не само, че плюе в очите на честните хора, но и има наглостта да се КАНДИДАТИРА за някакъв пост. Това е повече от позор. Тоя абсурд не може да се опише с думи.

20

крадци

преди 12 години

смърт на дпс и техните лакеи и слуги

19

new koz

преди 12 години

До 4, или ние ще ги линчуваме за престъпленията им (геноцид) или те ще продължат да ни унищожават.

18

1

преди 12 години

Да ти ударя аз една резана *** че да си имаш спомен.

17

Анонимен

преди 12 години

*** патки и през 9 баира се надушват.. ;)

16

Анонимен

преди 12 години

Този мазен, озъбен уж в усмивка архикрадец,синоним на грабежа по време на прехода дали не смята ,че българите сме ***,че сме забравили и ще го изберем за да граби пак!Гнусна смрадлива гнида!

15

антикомунист

преди 12 години

Представяте ли си колко ????????????????????????????????????????????????????????????? са крали тия *** от бсп,сдс,дсб,дпс,ндсв та така да се мобилизират и да мразят Герб.20 години яко кражби за сметка на народа .

14

Спонги

преди 12 години

Ченгетата се поддържат.

13

PREDLAGAM

преди 12 години

DA MU MAPRAVIAT SIUNET A DASTERITE MU BELI HANAMI

12

Анонимен

преди 12 години

Най усмихнатия турски мафиоз.