161

jIU

преди 12 години

1.Руснак - какво искаш2.Пък и тя - соц-комунистка-нахална не бух казал че е грозна, ама си е куртизанка3. Все пак позабравена е вече - има нужда от "новина"-нищо чудна всичко да е постановка - сега ще я видим по телевизиите, нищо чудно и да кандидатства за кмет4. Рускак или не , ама ако е плащал смс-те сега си иска своето - пълна програма редовно и само за него

160

ТPE3BEH

преди 12 години

Преди 2 седмици тая госпожица я мернах в със същия този господин в дискотека Час-Пик в Слънчев бряг.

159

Баровец с Х6

преди 12 години

Първо Антония е добро момиче.Не и трябват пари майка и баща и имат доста пари.Антония работи много добра работа такаче да раправяте че е леко момиче и че иска само пари.Дали е хубава или не всеки си има вкус.Но съм сигурен че 80% от хората тук ходите с три пъти по грозни момичета.Антония има убйствени крака.До 160 аз какво права си е моя работа.Да си жив и здрав.

158

Анонимен

преди 12 години

Abe taia sa ia otvlekli izvan zemnite. I kato sa videli kakvo sa otvlekli sa nia varnali dasi se sramuvame nie

157

UK

преди 12 години

E taka shte e s ohluzeni kolene dokato v Bg. ne se spazvat pravilata za bezopasen trud.V EU iziskvat da nosish nakolenki......!!!

156

...

преди 12 години

159 добавен от: Баровец с Х6 ти гаранция не си комплексар, и 100% си баровец с Х6 а не някой безработен на социални помощи който мужду боявите в джобс случайно отваря днес.бг да прегледа новините и да избие някой и друг комплекс като се направи че е близък с елита. Не ми отговаряй а си търси работа.

155

Баровец с Х6

преди 12 години

Като не я познавате кво коментирате комплексари такива.Само злоба и завист тука.Страшни сте.

154

darcas

преди 12 години

Вместо да и направи пеунишка уомантика - бой на суещи, он я отуекъл. Смуешник!

153

просто минавам

преди 12 години

по тази логика всяка пернишка свада требва да е отвличане .... голема новина нема що

152

сеирджия

преди 12 години

това не е новина, а пълен майтап, но коментарите са направо само хитове! БРАВО, ФОРУМЦИ! днес ще се смея през целия ден!

151

Chikatilo

преди 12 години

МИС Перник...стой си в селото наречено ПЕРНИК ...при селяците наречени ПЕРНИЧАНИ

150

Шмех!

преди 12 години

Буатлуе, къде си туъгнал да отвуичаш тоя туавестит? Ууд уи си иуи суеп?

149

darcas

преди 12 години

Тоя защо му е требала тая вълчица да му вие у къщата? Да си я върне у Пеуник да завърши П ернишкияУ ниверситет поТ ехнологииК омуникации и А дминистрация

148

Ежко

преди 12 години

Не били компютри, а били компоти. И не сме ги изнасяли за Япония, а са ни ги връщали от там - както се казваше в един хубав виц от соц-времето. Какво отвличане, какви пет лева? Защо трябва цяла България да я е грижа за мис Перник?

147

Анонимен

преди 12 години

ТОКУ-ЩО говорих с един познат от Бояна, той казва че тия двамата постоянно ги виждат заедно в Бояна, те и живеят заедно на семейни начала там.Явно мадамата си е позволила забежка (да кръшне грубо казано), и човекът е реагирал емоционално.Случват се такива работи -- човещина, но трябваше ли това да е топ-новината на държавата.

146

Смех

преди 12 години

Всеки си плаща за руският PR.И тази се прави на Мис Айнщайн, но не й минава номера никъде.

145

Анонимен

преди 12 години

mi dai edna snimak da q vidim taq ka6ta ili pak pone pi6i kade e !!! v drygi darjavi horata vikat spisaniq i tv predavaniq da im snimat ka6tite , a pak na6te vse se kriqt 6TO TAKA ?????????????????????????????

144

Анонимен

преди 12 години

Тази в каква къща живее, наистина си нямате представа! Родителите и са масони и са много богати!

143

Анонимен

преди 12 години

А Румънеца охлузвания има ли?

142

Тра-ла-ла

преди 12 години

Както е казал един другар по-долу - всеки инвеститор си брани капиталовложението. Че ако не беше щедрия спонсор (нищо, че е на годините на баща и), кога тая другарка със собствен труд и усилия и миска ще стане, и две "вишута" ще завърши, та и в адвокатска кантора да работи. Животът понякога е жесток, но... тя трябваше да е наясно още преди това с какво се захваща и че откачането от този тип ще е трудно. Той за него си е прав - вложил е пари в нея - иска си ги.