123

Анонимен

преди 12 години

Е как да се интегрират *** като те самите не желаят? Те искат да се женят на по 10 години, да крадат, да рушат, да живеят на помощи, да не плащат ток, да не плащат вода и да могат да си ходят с каруците на всякъде! Решението е само едно - който иска да ги интегрира - халал му ги даваме, ако трябва транспорта ще е за наша сметка!

122

Ганчовец

преди 12 години

@Илиев, това си е самата истина. Да им ги дадем ромите на тях, за да ни покажат на нас глупаците от развиващите се страни, как се интегрират роми. Ако някой има само права, но не и задължения, какво ще го накара да се промени? В България живее мнозинство, което има много задължения и отговорности, но няма права. В същото време живурка и малцинство, което има права на помощи, за които мнозинството плаща, безплатен ток (пак за сметка на мнозинството) и вода. За сметка на това няма отговорности.

121

интегратор

преди 12 години

Експертът да заповяда и да опита да интегрира група роми.Ще ми бъде интересно да го наблюдавам.

120

123

преди 12 години

Как да помогнеш на някого, който сам не иска да си помогне!? Тук не става въпрос за расизъм или дискриминация! Дори мисля, че ромите са по запознати с правата си отколкото всички останали! Знаят как да се възползват от държавата и как да я манипулират, както и хората в нея! При това положение, смятам, че те самите нямат особено желание за интеграция!

119

Аз Казах!

преди 12 години

до 122Евала братле, заби ги в земята! Пожелавам на семейството ви , здраве , щастие и просперитет!

118

ИЛИЕВ

преди 12 години

Гей Макдугъл да си ги вземе в Шотландия ( или от където е ) и да си ги интегрира .... Не можеш да интегрираш някого, който НЕ желае да бъде интегриран и живее по свои закони и павила ! В САЩ много "хубаво" си интегрираха индианците. А нашите хубосници що не ги интегрираха във Франция и др.страни от Западна Европа, ами и пари даваха и билети купуваха сасо и само да върнат *** в България.

117

до Човек

преди 12 години

Аз съм ром също, но признавам, че хората са прави. В моето семейство се покъсваме от работа. Децата ми /само две :) / завършиха висше. Но знаеш ли какво? Отдавна съм прекъснал всякаква връзка с ***, ако ще и с роднините си. Нали виждам каква пропаст е зейнала между нас. Добре съм бил приеман във всеки бг колектив. Хората виждат разликата. Лично моето семейство е интегрирано отдавна. Но не се наемам да интегрирам останалите - знам, це нама да успея.

116

Аз Казах!

преди 12 години

За да се реши *** проблем, не може да не замирише на ***!

115

Анонимен

преди 12 години

Какво значи да интегрираш ***?Моля ви те са родени да живеят като ***!Тези които непрекъснато се явяват в тяхна защита защо не си припомнят индианците в Америка,Аляска или дори *** в Италия,Франция или Испания.Посочете ми къде и как ги интегрират и дали са успяли?

114

Анонимен

преди 12 години

До 115Разбира се, че му е изкуствена усмивката! "Интегрирането" е един от лостовете за ликвидирането на дадена държавна икономика. Коя икономика би оцеляла ако двама работещи издържат двадесет неработещи крадливи и престъпни субекти? Посочете ми я и да се махам натам! Мен да ме интегрират!725

113

ева

преди 12 години

Като са толкова загрижени, да ги товарят на вагони и да ги взимат при тях, за да ги интегрират. Аз лично нямам желание да им плащаме сметките, социалните помощи и т.н. На мен никой нищо не ми плаща и ако остана един ден без работа, веднага ще ме погнат, а тях никой не закача.

112

Човек

преди 12 години

Много умни епитети ползвате господа, в кой век живеете, от кой планета сте???Не сте ли хора, не носители сърца, и тези коментари, по вечето ги пишат хора, които нямат приятели роми или никога не са били сред тях.Аз си плащам данаците и тока и водата и за бога доста от Вас нямат елементарната човешка култура.Съжелявам, че съм роден в една държава в която по вечето хора мислят по този начин

111

Анонимен

преди 12 години

Как да си пратиш детето да учи в клас където повечето са ***? Вярвайте - в четвърти клас не могат да четат. Знаят в кой клас са, но не знаят паралелката каква е - "а", "б" и т.н. Помнят си стаята в която влизат в час и това е достатъчно. А трябвало да им се даде шанс за образование. Ами той им се дава, но те не го ценят.

110

Анонимен

преди 12 години

Който се изказва по темата за *** да дойде и да ги опознае да поживее с тях малко да видим какво ще мисли след това. Нещастници. Нали видяхме изкуствената усмивка на посланика на САЩ като влезна в *** махала...

109

co4coop.co

преди 12 години

Do 109 Abe bratle nali i ot tam sa gi izgonili na vremeto i na india sa i e..li maikata predi te za tova sa se prasnali po cel svet.

108

Много са смешни

преди 12 години

Защо не дойде този независим експерт и да си ги интегрира сам. Как очакват в ЕС да интегрираме племе? Да отидем в бараките им да им изперем, изгладим, изчистим, да им построим къщи, да им насадим домати и краставици, после да ходим да ги поливаме!? Или да ги назначим джебчийките на работа и да поставим по 3 човека охрана да следят дали няма да претарашат цялата фирма и колегите си? Да отидем и насила да ги учим да четат и пишат или да им четем ние най-добре? Какво да направим с това племе?

107

Анонимен

преди 12 години

До 109Не е така. И там не ги щат. Навремето са ги прогонили заедно с Александър Македонски да се пръждосват по други краища на света. Откакто са дошли по тия земи ни е спукана работата! Няма и да се оправим повече.

106

Анонимен

преди 12 години

Който е любопитен да провери. В Отоманската империя за еничари са вземали момчета от всички християнски народи, с изключение на ***. Смятали ги за неблагонадеждни. В Европа ако селянинът убие сърна в имението на господаря го чака сурово наказание. Но ЛОВЪТ НА *** е бил поощряван. Тока е защото са крадели всичко - вещи, ***, деца. Как за толкова векове в никоя страна не се претопиха или поне интегрирали. И хора от същите тия страни ни учат какво да ги правим. А те направили ли са го?

105

К'с

преди 12 години

Има само един изход ... няколко дълги влакови композиции ( от товарните ) да отпътуват от тук за сърцевината на индия където да бъдат разтоварени всичкото ***. Там поне ако не друго ще се чувстват някак у дома си...

104

Анонимен

преди 12 години

*** другарят Гай нека се не прави на табуретка, ами да отчете колко много ромите доброназорно са ни приобщили към тяхния лайфстайл, бит и душевност!И другият път вместо да дудне по семинари, форуми и срещи и да отсяда в разните Шератони и Хилтъни, да си наеме гарсониерка до или срещу центровете на масовата ромска култура и се наслаждава денонощно на необятната *** романтика и душа. Щото човек, който не се возил на *** каруца и не е събирал обърнат от катуна контейнер, не е обективен