22

vandal

преди 12 години

кунева е избора на дс преди време си спомням при бареков как бриго аспарухов говореше как царя е най добрата кандидатура за президент явно не се е съгласил и затва са пуснали кунева

21

Анонимен

преди 12 години

тая е бивша любовница на Илия Павлов и настояща на трактора-мутра е га па не съм гласувал за тва ***. Пръмова да отговори защо подписа за затварянето на 3-ти и 4-ти реактор на Козлодуй. Кунева - Пръмова е национална предателка, тя никога не е защитавала българските интереси. Тя е срам за всички българи. Единствената жена- Йес- мен на планетата.

20

Барозу към Кунева:

преди 12 години

- Ще се наведеш ли още малко?- Йес, сър!

19

Анонимен

преди 12 години

Кухавелката... не става и *** за зеле от нея!Но миналото и е осеяно от червените рози на ЦК на БКП!"Славно" и "незабравимо" минало на една женица ... живяла охолно и под силно крилце!

18

Гагарин

преди 12 години

А бе защо "европейката" Кунева не се държи в предизборната кампания по европейски?Защо не се явява със половинката на публично място?Не стига , че е католичка /хахаха естествено не защото е религиозна, но некакси по така е нали? Кво е това източноправославие бе... егати селянията!!!/,ами се и разведе!! Защо ли?!?! Ееее ми Политбюро вече не е на мода!Сеега ако може да гепиме някоя висша номенклатура от ЕС /нали сме и без това католици!!/!!А бе тая нас за папуаси ли ни има?!?!

17

смях в кочината

преди 12 години

Той мъжа и я е парясал щот не може да я понася,тя президент тръгнала да става.

16

Анонимен

преди 12 години

Щом агент Доган(Сава) , Агент Гоце и агента -трактор в я подкрепят...трябва да ни е ясно от кои е!

15

Анонимен

преди 12 години

Най-характерното за Кунева-Пръмова е, че без каквито и да е задръжки, лъже гласувалите за нея! Това тя безусловно демонстрира, когато се отказа от мястото си в Европейския парламент.

14

Анонимен

преди 12 години

И какво ша направиш *** ,нали та видяхме, *** за зеле не става от тебе.Ша мълчиш послушна и ша говориш дълги безсмислени речи кат Гоце и накрая на всяка година ша ми честитиш новата.

13

vandal

преди 12 години

лакеите на царя

12

Вече е ясно

преди 12 години

По голямата част от избирателите ще гласуват за Кунева. Такива намерения имат хората от областите Бургас, Хасково, Ст. Загора, Сливен, Търговище, Русе, Варна, Видин и Монтана. Това означава , че Алексей Петров ще стигне до балотаж с Кунева, но няма да бъде президент. За което съжалявам.

11

смях в кочината

преди 12 години

И "Снахата" изпълзя изпод камъка.Се капацитети се наредили за голямото плюскане.

10

Анонимен

преди 12 години

Много подъл номер изигра на последните избори за евродепутати. И през цялото време ни уверяваше, че играе почтено. Няма право да говори за морал! Защо ни мислят за ***?

9

Едно голямо дърво за

преди 12 години

Няма такава наглост и безочие, вече е сигурна че е президент. Ами да прави банкета тогава.Ейййй направо някой път така се ядсвам че незнам,*** наглеците и мошениците.

8

Анонимен

преди 12 години

Има ли някой, който не знае коя е "Мадам Йес"...???Има ли между нас наивник, който да не помни, че при преговорите по глава Земеделие Кунева СЕ Е ПОДПИСАЛА НА ПРАЗЕН ЛИСТ, заради което С.Паси и забрани да подписва каквото и да било...Днес СМЕШНИТЕ ПО РАЗМЕР европомощи и пълното загиване на земеделието са благодарение на нея...Какво направи като Еврокомисар за потребителите... НИЩО...Сега остава да и изберем за президент, че ДА ЗАТРИЕ И БЪЛГАРИЯ...!!!

7

Жекоооооооооо,

преди 12 години

Когато царят се кандидатира за първи път на избори, помниш ли на какво се чудеха неуките хорица: "Е па, нали царо е седесар?" Не им беше ясно защо Симеон се явява конкурент на сините.И какво се оказа? Монката от Мадрид - пионка на ДС и на КГБ! Айде у лево!!!А Куневица, освен собствените си интереси и интересите на червената олигархия, нещо друго защити ли, докато беше на всички тези постове, които й бяха подарени?

6

Анонимен

преди 12 години

Жените.....децата....снахите....зетьовете....сватовете....и въобще роднините на *** от ЦК на БКП...се завръщат на РЪКОВОДНИТЕ ПОСТОВЕ в оглозгана от бащите им и въобще роднините им...работили "усърдно" в ЦК на БКП...)))ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ ЗА ЦК НА БКП И СИ ВЪРНИ И ЧЛЕН 1-ви ОТ КОНСТИТУЦИЯТА

5

Анонимен

преди 12 години

Лансира я и я финансираТРАКТОРА ...*)))Направете си извода!

4

Мераклии

преди 12 години

Рибата в морето ,те слагат тигана. Като че ли знаят със сигурност че избирателите са балъци,шматки,просто една маса служеща за транплин за оскачане до големите пачки,до славата и властта и до безгрижния живот на наш гръб.После никой не бръсне избирателите за слива.

3

Анонимен

преди 12 години

Снахата на Политбюро, любовницата на Мулти, Габонската аферистка иска да става президент? Само либерал може да бъде толкова нагъл.