91

до 94

преди 12 години

Къде в коментара си съм казал да затрием нашето минало. Запомни, че само с минало не се живее. Иначе и гърците трябва да ни мразят много, защото хан Аспарух ги е сразил и е основал държава на тяхна територия.

90

до 96

преди 12 години

Бойко никога не е бил агент

89

Гошо Тъпото

преди 12 години

Що ми се струва че Първанов има още ...някоко месеца и след това ще изчезне от хоризонта.Той и преди да стане случайно...президент,с нищо не блестеше,но сега,след 10 години...президентстване,съвсем е...потъмнял.

88

Анонимен

преди 12 години

много се радвам на добрите взаимноотношения с братска турция,турция е третата страна по износ на домати след сащ и китай,петата в европа и осмата в света по икономическа сила в света,тя е единствената в света която не беше засегната от световната криза,така че има какво да учим от комшиите

87

Анонимен

преди 12 години

ДО 90Помни миналото и историята си за да вървиш по-лесно в бъдещето!Само национален предател може да пише да затрием историята си! Ти да не си от бсп или дпс?

86

Анонимен

преди 12 години

където е Гоцю, там е и газта. Където е газта,там са парите.Където са парите,там са милионите.Където са милионите ,там е Гоцю .

85

Бейлис

преди 12 години

Абе не съм чул Гърците да ни мразят щото сме им завладяли територията... само вие мрънкате срещу Турция ама техното Велико Търново е колкото нашата София... смятайте.

84

фют до 89

преди 12 години

А, кои са от ДС? Четох един казва, че в ДС са набирали хора без скрупули, морал и за сляпо изпълнение на заповедите отгоре. Набирали са всякакви хора, стига да се подчиняват сляпо и да нямат скрупули, патриотизъм. Такива са им трябвали и е разбираемо - всеки обича робите от шефовете. А един пък разказва, че като ходил на някакви си техни събирания, турската и ***, реч не е била нищо ново там? Щом зад Кинтекс е стояло *** протеже, представи си докъде сме я докарали? ДАНС да се контролира от Доган? Абе какво се чудим отдавна са ни предали? Да си спестим белите коси от ядове по тия неща! То нали такива ни събориха отвътре, за да ни завладеят открито икономикополитически? Какво се чудим?

83

до 89

преди 12 години

Турчина е прав, гледаме само в миналото и злобеем. Реалностите сега са други и това е факт. Отношенията ни с комшийте трябва да бъдат най-добри.

82

ПРОФЕСОР ВУЧКОВ

преди 12 години

КАТО ДВЕ КАПКИ СА.

81

Българин

преди 12 години

До 84. Много ми се иска да те разбера, но не говоря турски за съжаление. Дай на български за да те разбера

80

до 65

преди 12 години

Пич ти си убил змея, като си казал ,,Турската икономика е голяма щото населението и е голямо''. Май искаш да я подцениш с тея думи. Една икономика е значима в световен мащаб и толкоз /няма значение населението/.

79

ХОКМЕДИР

преди 12 години

До "българин"- хокмедир урсул *** чекри бериш, посул бесум фетах ирчин???

78

Анонимен

преди 12 години

Ако имаме истински държавни мъже, трябва да гледат преди всичко интереса на държавата. Но имаме ли?

77

Гацо до 74

преди 12 години

*** как да не му е приятел Гюл на Парванооглу м а той и цялата му партия са меки кидки .През последните 20 г БКП абривиатурите докопали се до власта за какволи не продаваха и не предаваха МАЙКА БЪЛГАРИЯ то не бе гараж на МО за ново пежо не бе за пари под масата Фабриката за МАЯ в Русе па като минем и през стакларската промишленост ШИШЕ ДЖАМ И на всичко това се радва Агент Гоце ПарванООглу . Гоце освен да пуца по дивеч и да клеца триперливи перничанки друго немои та-п-натра

76

nijmegen

преди 12 години

Do 63 da moje da e taka ...,no znam che mnogo narodi se obijdat s "bulgarin"=varvarin zatova da ne govorim gluposti

75

Рънърса

преди 12 години

Абе хората умират от глад! Да вкарват инвеститори пък другото не ме интересува!

74

до 85

преди 12 години

Жалка костенурко, ти живял ли си в Турция за да видиш какви качествени стоки произвеждат, или пазаруваш само от БГ пазарите неща, които *** носят насипно от там. Да те светна , тези неща са некачественни /демек брак/ , другите са много скъпи и не са по джоба на такива като теб.

73

НАЛИ?

преди 12 години

Какъв приятел ,те са ...БРАТЯ!

72

"НАБУКО ",

преди 12 години

...ГОЦЕ ,ПРОСТО СЕ ОПИТВА ДА БЪДЕ "АКТУАЛЕН"....КАТО ПРЕЗИДЕНТ!ИНАЧЕ , ....СИ Е НАЙ-ОБИКНОВЕННА "РУСКА ПОДМЕТКА" НА....СЪВЕТСКИЯ, ЧЕРВЕН БОТУШ!....НЕ ,НАМ ГОЦЕ,....НЕ НАМ.....ХА,ХА,ХААА...... А , Г-н ГЮЛ.....Е ВИНАГИ ДОБРЕ ДОШЪЛ!!!!