315

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да квичите времето ви изтича заради Цецо шестака и Боко антикомуниста, които ходи по Европата да търси работно място за комунистката Плугчиева. Браво Ваньо, браво Костов, с теб сме и винаги имаш наш4ите гласове до като не разкараме мутрокомуномършите.

314

Дон Мафионе

преди 12 години

Цв.Цв. требва да си ходи, понеже това момченце, пречи на бизнеса!!И хем пари му предлагахме, ама той ....А Костича мнооого огладнел бе!Мноого си дигнал мизата , бе!Ама нека влачи!

313

до 319

преди 12 години

Ти си е**ти ***... Живо олицетворение на ГЕРБ и на електората му. ..

312

Анонимен

преди 12 години

Ментарджиите започнаха - винаги досега гласували за Костов, но точно сега се отказват от него. И толкова съжаляват, че чак се бият с юмручета по манерките. Обаче са малко. Възмалко бих казал, за което ще съм прав, може би !

311

до №310

преди 12 години

Най-отблъскващото е, че се опита да се държи като милиционер у килия. Разпитващ, сякаш Костов не е народен представител, а заподозрян и арестуван... Баси гнусната гледка.

310

Анонимен

преди 12 години

Май наистина "нема такава държава" в която вицепремиер е човек завършил ВИФ и то задочно. Как да разбере завалията, какво му казват прокурорите, като по време на следването си е взел само един изпит с главата си (когато е правил челна стойка).

309

gazara

преди 12 години

Другарю Иван Костов защо дадохте митниците в последните шест месеца на вашето управление на Косьо Самоковеца. Само той ви прие офертата "10 милиона долара за изборите". Що си мислиш, че си много умен. Не бил комунист. А също си създаде олигархия. Да има парички за изборите.

308

Анонимен

преди 12 години

странна работа-преди няколко дни герб и бсп гласуваха заедно против законопроекта за обединяване на разузнавателните служби и никой от гейберските зомбирани избиратели не каза и дума за коалицийката съставена от бсп и герб , а сега сините били заедно с червените, сами си лъжете и сами си вярвате зомбирани кауни, понеже не можете да си обясните как така Кратуня уж беше десен а сега е ляв

307

аватар

преди 12 години

Костов е първия съсипник на България,вида че ГЕРБ работи подобре от всички правителства до сега и започна да вие като гладен чакал.Мисля че в следващия парамент вече няма да го има и държавата ще серазвивава по нормалния си начин както подобава.

306

Анонимен

преди 12 години

И Цветан тъпака подкрепяме - та дано му поникне коса - пардон- сиво вещество в главата ..И Ипон подкрепяме , и волейболистите -и залите им ..Той и Гоце ги подкрепяше..САМО те ни останаха..И световното по волейбол...

305

SILANCE

преди 12 години

Подкрепя,защото вот може да няма ...

304

Анонимен

преди 12 години

след мега ултра насирането на *** Цецо по панорама на всички стана ясно че сулю и цървула са едно и също нещо разполагащо с мозък равен на един атом хелий

303

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ спечели изборите не защото предложи ясна програма или стратегия...)) Не, няма такова нещо, те предложиха само "идейна мъгла" ,дори боза,или манджа с грозде...)) Ала бяха подкрепени от зажаднялата за нов водач нация, докато интелигентните, умно написаните програми на десните не впечатлиха кажи-речи никой. Това е абсурдно, но трябва да се има предвид, че живеем в страната на абсурдите. Тук, у нас, се иска не логика, не мисъл, не идеи, не умни приказки, тук се иска... чар! Тук се иска... разгърдена космата мъжественост! Тук се иска прям, простолюден език, който всъщност нищо особено и не казва, ала отеква дълбоко в зажаднелите за "народната правда" сърца... в страна, където вилнее разюзданата до пълен разврат простотия

302

Анонимен

преди 12 години

За "Паянорама"-та и аз я гледах,и останах с впечатлението,че Цветанов е на интелектуалното ниво на второкласник от школо за деца с увреждания...Костов просто се съжали над ощетения от природата и не го нокаутира с доводи,а само се опитваше да му помогне сам да стигне до определен извод,не да рецитира наизустеното по памет преди ефир.

301

за 308

преди 12 години

И защо беше изритан от един пропаднал монарх? И защо не може д авземе повече от 5 % ......или това са част от успехите му :))

300

Гражданин

преди 12 години

Предаването "Панорама" беше прекрасен пример на сблъсъка на политическото клюкарство от една страна и спокойния интелект на можещия политик. Костов още един път доказа, че е един политик от европейско ниво!

299

Конемтатор

преди 12 години

Косто си намаза ануса с вазелин и зае поза ''нисък старт'', но хамстера тича в левия коридор и отстъпва реда си на доганя :))

298

gazara

преди 12 години

Грешка. Не до 260 а до 269

297

Анонимен

преди 12 години

Все пак мисля, че БСП няма да се съгласят на вот срещу Цветанов защото е ясно, че първо никакъв вот няма да мине и второ ще настроят своите хора в МВР срещу БСП. Все пак Цветанов удържа натиска за съкращения в МВР за сметка разбира се на образованието и здравеопазването. БСП няма да искат вот на недоверие само срещу Цветанов по тази причина.

296

О С Т А В К А ЦЦ!

преди 12 години

ОСТАВКА НА ЦЕЦО ГЛУПЕЦО ,КРАДЕЦО И ЛЪЖЕЦО!