221

Adolf Hitler

преди 12 години

Vundaba GERB !

220

nqkoi si

преди 12 години

taq 6to ne vseme da se gramne tezi vaprosnici se re6avat pojelanie s znanieto na 4oveka a taq plukkkkk4ieva da si *** maikata

219

Анонимен

преди 12 години

Комунизмът е взел повече невинни човешки жертви от фашизма!

218

ЛЕНИН

преди 12 години

НАЙ -ДОБРИТЕ КОМУНИСТИ СА МЪРТВИТЕ....ПАРТИЯТА БКП-БСП ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА.....СИМПАТИЗАНТИТЕ ИМ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОПИСАНИ В СПИСЪК...ЧЕРЕН...СЪС ЗАБРАНА ДА УЧАСТВАТ В ОБЩЕСТВЕНЯ ЖИВОТ..ЩЕ ГИ ЗАПИШЕМ В СОЦИАЛНА КУХНЯ,КАТО В СКРАВЕНА И БЕЛЕНЕ

217

2121 до 224

преди 12 години

Да точно милиционери и полицай ни трябват в момента!!В Бг всичко е просмукано от корупция!!всички красът от пъпчивия тинейджър, който се вози без билет в трамвая, през тъпия чиновник в общината и катаджията рушветчия до министъра Масларова....Даже са малко милионерите и са много меки!Тука трябват извънредни пълномощия, щурмови отряди и беселки по площадите!!!!

216

Анонимен

преди 12 години

Щом комунистите реват, значи нещата отиват в правилна посока! :)

215

Долу ГЕРБ !!!

преди 12 години

ГЕРБ са си милиционери ! Те нямат нищо общо с демокрацията ! Нещо повече - те са пълно отрицание на демокрацията, а това че слушкат ЕС, Израел и САЩ, съвсем не означава, че са демократи.Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено !!!Милиционер и демократ са антоними. Няма бивш милиционер ! Това си остава за цял живот. Изкривяване на психиката ... :)

214

до 221

преди 12 години

Ти май си изял много бойкови диарии а?

213

Анонимен

преди 12 години

С комунисти трябва да се действа по комунистически! С техните камъни по техните глави!Смърт на комунизма! Свобода на народа!

212

бивш БСПар

преди 12 години

Това е въоросникът на БСП от миналите избори. Лично съм го съставял

211

ББ

преди 12 години

Кой разлая кучетата ?

210

218

преди 12 години

Мръсни ГЕРБерчета!!! ДС пасти да яде!!!

209

леле

преди 12 години

Айдеее,пак ли досиета ? ГЕРБ пак се "одрищи"...Хубава работа,ама герберастка.

208

ahmet

преди 12 години

KOMUNISTITE DO SEGA SE KLANYAHA NA DOGAN IBRIK4IYATA SEGA NA KOGO 6TE SE KLANYAT NE ZNAM.PODSKAJETE MI.

207

Слава на БСП!!!

преди 12 години

Апартамент в центъра на София за по-малко от 1000 лева ?! Може да звучи като научна фантастика, но за прокурорката Мариана Борисова от Перник това е реалност. Преди три години тя печели пост в столицата. Заменя жилището си в миньорския град, струващ 92 000, за луксозен дом на ул.Шейново, оценен на малко повече от 93 000 лв( колкото панелка в Перник!). Магистратката доплаща разликата и заживява на центъра на София.Освен нея, още трийсетина нейни колеги намазват чрез този вид заменки имоти в най-хубавите квартали на столицата. Всички случаи датират в периода, когато управлява Тройната коалиция. Но виновниците се намират в областната управа на София.Милети Орешарски, екс-директор на Софийския затвор и брат на Пламен Орешарски, получава жилище в Лозенец срещу апартамент в Дупница. Орешарски доплащаМилети ОрешарскиМилети Орешарскиразликата в цените между двата имота, която е 30 хил. лв. Домът, който сега обитава в Лозенец бил оценен на 100 хил. лв, а реално- над 1000 евро на квадрат.

206

Антимутрафон

преди 12 години

До 206"Няма поцинично, погнусно, померкантило, поненормално същество от европейски ориентиран КОМУНОИД!!!Това е найнеестественото, найантиприродното същество!!"Имам чувството , че говориш за Него , за най-великия ,най-умния, най- можещия - най голямото милиционерско - мутренско недоразумение, т.е. ротния фелдфебел на клетата ни държава..

205

Анонимен

преди 12 години

Братя българи! Комунизмът фалира отдавна! Всички нормални държави веднага биха шута на комунистите! Само в България продължаваме да ги хрантутим и да гласуваме за тях, затова сме на тоя хал!

204

до 210

преди 12 години

Личи си че си гербераст-плагиат/крадец/ си като твоите кумири...ФАКТ

203

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ!

202

мдааааа

преди 12 години

В момента наблюдаваме предсмъртните гърчове на столетницата...