136

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ се срива? Надежди говежди!

135

те това е баце

преди 12 години

хихихи,който не можел да краде бил против ГРОБ,хихихи аре бее кучета ,я помислете ЩОМ не се краде що се нема пари ве,2г са на власт и сичко умре,а,Предните крадяха и имаха излишък и резерв 8 милярда,ЗНАЧИ ГРОБ?ГРАБ крадат за последнооо,и след 2год аре чао *** мръсни/народа/и кой от къде,честито Герберчета :)))

134

Кутев и др.Петков

преди 12 години

Добре се справя Воленчо другари.

133

учуден

преди 12 години

Обявилата се за непартийна кандидатка, която ще разчита на добролни дарения от гражданите в своя полза, в момента се договаря с Ахмед Доган за подкрепа на ДПС на кандидатурата и.

132

Ivan Ivanov

преди 12 години

Спряха кражбите и довчерашните върли противници станах съюзниц срещу ГЕРБ. Просто да не повярваш- в анти-ГЕРБ лагера комуистически *** ли няма(БСП), ислямисти терористи(ДПС), фашисти(АТАКА) и естествено водача на новата шайка- Мафията. Явно си мислят че ние българите пасем трева- верно е, че не сме доволни от ГЕРБ, но ако гореспомената пасмина е алтернатива на сегашните управляващи, следващото правителство пак ще е на ГЕРБ

131

1234

преди 12 години

ATAKA E NAI IZMISLENATA PARTIIA ,SAMO NENORMALNICI SRAM I POZOR ZA BUL........

130

u4indolskiq skopec

преди 12 години

MNENIETO NA EDIN DRUG LUD.

129

Анонимен

преди 12 години

ха ха Я пак. Че Сидеров кога е управлявал че да краде бе. Ааа да забравих че защитната реакция на крадеца е да вика дръжте крадеца.

128

Браво бе Сидере

преди 12 години

Хората не са глупави бе Волене бе..!Всички опозиционери сте против Бойко.А защо!??? Ние знаем,защо.Не можете да крадете.

127

Анонимен

преди 12 години

Който не може да краде,иска оставката на ГЕРБ.

126

DO 121

преди 12 години

QVNO TE E PODGONILA VE4E SKLEROZATA?OT VREME NA VREME GLEDAI ZA KAKVO SE PI6E TUK.VZEMI SI HAPOVETE I LQGAI V KENEFA OTKADETO SI IZPALZQL

125

Анонимен

преди 12 години

Аз съм добре.Аз съм на доилката магистрали.

124

Анонимен

преди 12 години

Дано гербавото правителство да е последния проект на ДС(БКП)БСП!АМИН!

123

Schweizer

преди 12 години

Националисти(Атака), Ислямисти(ДПС), комунисти (БСП) и мафията ръка за ръка, тръгнаха задружно да събарят правителството на ГЕРБ. Че хората на Борисов не се справят със ситуация е пределно ясно, но явно са объркали тотално нечии сметки. Ако до другите избори Синята Коалиция не изрита Костов, пак ще се гласува за ГЕРБ.

122

до 101

преди 12 години

парите обединяват хората :)

121

до 110 от буй хай

преди 12 години

И ти си от същия ***, да те *** в мършата проста. Може и да не искаш, ама генчетата си ги носиш. Некъде по света те клатят мощно без вазелин, *** от срама да изревеш тука, колко ти е съдран дирника, псуваш , та белким ти олекне. Себе си, демек да успокоиш. Аре беж у лево, дето си ти е местото. Па ти и тича розовкото.Аман от предатели сек`ви. Ай сиктир!!!

120

DO 115

преди 12 години

RADI AZ PAK SI SPOMNQM ZA EDNI SEMEINI FONDACII,ZA PODARENI PREDPRIQTIQ,ZA DALGATA RAKA NA NSBOP TOGAVA ZA POLITI4ESKITE MU PROTIVNICI.ZA VUI4O VANIO KOITO NE POJELA DA SI KAJE I NAKRAQ ZA CIGANINA KOSTOV KOITO SASIPA SINQTA IDEQ.ZA 4OVEKA KOITO SEDE6E NA KRAGLATA MASA ZAEDNO S KOMUNISTITE.KATO TOLKOVA TI HARESVA VZEMI SI GO U VAS .ZA EDIN MESEC 6TE MOJE DA OBIKOLI VSI4KITE SI PODRAJNICI 6TOTO STE SAMO OKOLO 30 40VEKA ZABLUDENI OT KRADENE.

119

Анонимен

преди 12 години

ВОЛЕН Е ЛУД *** ЗА ПАНДИЗА С *** ГЕЙОВЕ

118

Анонимен

преди 12 години

Премиерът Бойко Борисов дава точно по 1000 лв. на месец за своя орел Калин, който осинови през 2006 година. Скандално направи сметка колко струва на министър-председателя удоволствието да притежава свое собствено пернато вСофийския зоопарк. Още когато взе грабливата птица под свое командване, Бойко направи ремонт на клетката за 10 000 лв. Тази година пък той построи изцяло нов дом за Калин, за който се бръкна официално с 40 бона.Отделно, премиерът дава и по 150 лв. на месец за храна. Орелът се храни с близо килограм конско, заешко или пилешко месо на ден. Това означава, че за тези 5 години Бойко се е бръкнал с 10 бона само за манджата на птицата. В замяна Борисов има привилегията името му да бъде изписано на специална табела пред клетката на скалния орел. Впечатление обаче прави груба правописна грешка в надписа. Думата министър-председател е изписана без тире. Самият министър-председател идва по няколко пъти в годината за да наглежда любимеца си. Той се запозна с него за първи път през лятото на 2006 година, когато му бе подарен за 47-ия му рожден ден. Тогава от управата на зоопарка се шегуваха, че птицата е точно като Бойко знае кога и къде да клъвне. Лично премиерът кръсти питомеца си Калин по името на първия български игрален филм Калин Орела. Продукцията е създаденапрез 1950 г. по едноименната пиеса на Никола Икономов.Любопитното е, че от тази година специалистите упорито се опитват да създадат поколение от Калин. Те дори бяха уредили красива женска в клетката му, но малки орлета така и не се появиха. Чешити коментират, че най-вероятно Бойковият орел ще се окаже ялов. В момента в Софийския зоопарк има общо 3 двойки скални орли.Орелът обаче далеч не е единственото животно в зоопарка, което е собственост на Борисов. Той е взел под голямото си крило и лъвовете. Официално Бойко Борисов е собственик на животните Славчо и Стефани. Партия ГЕРБ пък е осиновител на други два лъва малките Калиман и Косара. Част от тези 40 хил. лв., които Бойко бе отпуснал за ремонта тази година, отишли за реконструкция и модернизиране на лъвския дом. Освен това премиерът сам закупил специални паници за храната, за водата и за аранжировката на клетките.

117

Браво Боцко

преди 12 години

Смятайте хора!!!!!!!Щом и Атака взеха да реват срещу Бойко... смятайте,че далаверите и кражбите от 90-те.са спрени окончателно