330

Радко

преди 12 години

От както закриха строителни войски приключи възможноста за интеграция на нечистоплътните,неграмотни , асоциални индивиди наречени *** и турци!Навремето те работеха и донякъде бяха научени на занаят!По Живково време работеха,плащаха ток и вода,някои ходеха на училище и най-важното не се самозабравяха!Сега е страшно!*** като Караибрахим *** из форумите , а на времето бяха бити и възпитавани ,въпреки че племето им не подлежи на култивация!

329

но комент

преди 12 години

А че харчим 10 милиарда лева годишно за да храним, лекуваме и топлим ***- е факт.

328

Анонимен

преди 12 години

Интересно,защо от както я има България все някой плюе по нея,все искат да я превземат...а най-често срещу нас се действа подло...И ето ги сега хиените,седят,въртят си задкулисните игри,дебнат....Само тук са се изказали и гърци,и турци и ***, потурнаци и...*** всякакви...НО анонимно.Седят в България но...не изпитват нито уважение,нито лоялност към държавата...само злоба...Защо седят тук тогава?

327

Анонимен

преди 12 години

Има роми има и *** разликата между ром и *** е, че ромите си имат език а *** не и те са взели езика на други , както се определят за турци така със сигурност е , че има и *** които са се определили като българи.

326

ДЕВКАЛИОН

преди 12 години

Горд съм,че скитниците-мпулгари=СКИТИТЕ ползват 30 000 ГРЪЦКИ ТЕРМИНИ И ДУМИ!ЯСАС ПАЛИКАРГИА

325

но комент

преди 12 години

Горд съм, че съм българин!гордея се с олимпийските медали ,извоювани от българи, с оперните гласове на България,с прекрасната природа на България.Но ти ,небългарин не ги разбираш тия работи-гледай си там дюнер кебапа и си трай.

324

но комент

преди 12 години

Небългарин, сега ще ме питаш и какви са тези постижения.няма да ти отговарям, културния човек, европееца изпитва любопитство към държавата в която живее,така че вместо да плюеш България, прочети малко.цивилизовай се малко.

323

но комент

преди 12 години

Небългарин,разбирам че си комплексиран от българите .И има защо-в спорта, в изкуството, в културата, в науката българите имаме постижения, които вие никога няма да имате.

322

небългарин

преди 12 години

Има и свестни и стойностни хора , като във всяка нация, но тук са изключително малко и те прплет не правят !!!!!Дерзайте ......................

321

но комент

преди 12 години

Не ви разбирам нещо-да живееш в една държава, макар и чужденец, да ядеш хляба й и да я плюеш.Ако аз отида да живея в Турция ще се отнасям с държавата , с нейната култура с религията и обичаите на хората с огромно уважение.

320

някой

преди 12 години

До: номер 334Ха-ха-ха-ха! Че ти Тервел на какъв език си мислиш че е говорил, много ми е интересно да узная?

319

небългарин

преди 12 години

Сигурно и *** източват банкомати в чужбина!!!Ако се изтрепят *** БГ ще стане най-цветущата държава на света!Как не сме го установили по-рано!Всички сте много свестни и кадърни ама навън нещо не го виждат и оценяват.Е за тези, които все още не са разбрали - имам НОВИНА !Българите са *** и крадците на Европа , а и в света !Най-комплексираната, крадлива и лъжлива нация и това няма да се промени, заяото е генетично заложено, колкото и поколения да се сменят!!!

318

Анонимен

преди 12 години

Без тяхно знание, ли? Да бе! *** редовно се опитва да се изкара я турчин, я българин! Особено като тръгне по света става чист българин!

317

някой

преди 12 години

До: небългаринЦиганите са много крадливи. Редовно чета новини как примерно банда *** разбили с кирки банкомат за да го оберат. В повечето случаи такива обири обаче са неуспешни - банкоматите са защитени срещу такива посегателства.Обаче като чуя че някъде по света арестували банда обирджии, компютърни специалисти които източвали кредитни и дебитни карти от банкомати, почти винаги се оказват че са българи. Та ние май сме по-крадливи защото сме ... по-умни и грамотни явно.

316

men

преди 12 години

youtube/watch?v=BGpTrDEqQRs

315

до циганче 324

преди 12 години

Европа беше спасена от Тервел,а не от поляци.Тервел изколи и изгони *** в Черна Азия. Ако не беше той,днес щеше да говорим на турски или арабски.

314

но комент

преди 12 години

Дразни ви, че България е една от най-старите държави в Европа, с хилядолетна писменост и култура.Но това е факт.Както е факт, че турска държава има от 1923 година, турски език-речници и граматика има от 1930 година.

313

но комент

преди 12 години

Испания е владяна от маврите 600 години.русия от татарите-300.те не зачеркват тези векове от историята си.какво искате от нас-да зачеркнем историята си?Нагли сте, но наглостта ще ви погуби.

312

небългарин

преди 12 години

Много е забавно да четеш как се пенят разни псевдо компютърни патриоти, как *** са им главният проблем за пропадането на тази държава. Сигурно *** управляват държавата и затова! Сигурно и те са корумпираните и престъпни депутати, съдии, полицаи, нотариуси,митничари, лекари, мутри, държ.служители и така до безкрай...Сигурно и те са крали вещите на пътниците на летище София !!!!!Сигурно и те са в Лукойл, ЕОН, Топлофикация и т.н

311

do 287

преди 12 години

Моцарт е роден в 1756 г, Паисий в 1722 !!!!!!!!!!!