27

Здравна комисия

преди 12 години

Забраняваме евтаназията! Ние ще си ви трепем!

26

Анонимен

преди 12 години

Това е Конституционно Право На Личен Избор! За!

25

до Golden Eagle

преди 12 години

А ти прочети Конституцията на Република България.

24

до 22

преди 12 години

На кого по-дяволите му пука че била анти-християнска евтаназията?? По-важното е,че е човешка! Ти имаш ли си представа християнството за колко мъчения,изгаряния на клади и кланета е отговорно? Нека ти подскажа-за много.

23

Ruja

преди 12 години

Проблемът е жестоко сложен. Само преди две седмици загубих своя съпруг. Шест месеца се бореше за живот. Накрая взе своето решение, без да иска съгласието на когото и да е - да се подложи на много рискована манипулация, която би подобрила състоянието му и би дала за него, по начина по който разбираше, смисъл на живот. Мисля, че това е право на всеки, който съзнава какво се случва с него и с живота му. За останалите случаи трябва да има достатъчно железни гаранции срещу посегателство над живота.

22

Анонимен

преди 12 години

Тези депутатчета да не живеят в средновековието още? Ако някой пожелае евтаназия просто ще отиде в близка цивилизована държава и там ще удволетворят желанието му. Човек има право да разполага със живота си както намери за добре! Псевдо-моралистите и кръглите *** като коментар 1 по-долу да се занимават със собствените си съществувания и дано не ги постигне тежка и неизлечима болест.

21

Golden Eagle

преди 12 години

До 17Напротив- антихристиянска е. Ако не вярваш прочети Библията.

20

социалист

преди 12 години

Можеше и да се приеме,но ако беше предложено от тия,които разбиха държава-та /СДС/ , а не от социалист, който не знаем какво цели -това си е негов личен избор в края на кариерата му.

19

чочо

преди 12 години

А многото българи пиещи алкохол в промишлени количества,които се евтанатизират всяка вечер, к'во ги правим.за мое голямо съжаление и аз съм един от тях.Тая държава ни убива(не е оправдание)

18

DO KORNEZOV

преди 12 години

KAK NE VI E CRAM DA IMATE TAKOVA PREDLOJENIE.GNYC ME E OT VA6ETO PREDLOJENIE.NE6TO VE4e CKLEROZATA VI TORMOZI ZATOVA RAZKARAITE CI TLACTIQ ZADNIK OT PARLAMENTA I VIE CI NAPRAVETE EVTANAZIQ 6TOM TOLKOVA Q JELAETE>

17

Golden Eagle

преди 12 години

Слава на Бога, все още има мислещи хора в България!

16

mao_dze_dun

преди 12 години

*** е всеки, който е против евтаназията. Всеки човек има право освен на достоен живот и на достойна смърт. Евтаназията не е антихристиянска. Антихристиянско е да гледаш как един безнадеждно болен човек съществува в адски мъки или вегетира под хормата на купчина месо на изкуствено дишане. Това на никого не го пожелавам, дори на най-голямия си враг.

15

Хирург

преди 12 години

Защо Корнезов се е захванъл с евтаназията,при положение, че е с лоботомия.

14

съпартиец

преди 12 години

Съжалявам ,че Корнезов решил в този момент да внася такъв законопроект. Сигурно си е изпил ъкъла. Само можем да му задаваме въпроси ,на които той не може да отговори. Съжалявам ,Корнезов -мислех си ,че си много по умен.

13

ТИНТИРИ - МИНТИРИ

преди 12 години

Забавление с жертвоприношение , евтаназия за парлама , сактлъшка докрска игра .

12

Анонимен

преди 12 години

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е В ПРОЦЕС НА ЕВТАНАЗИЯ.

11

ИЗСТРАДАЛ

преди 12 години

Не знам какви са му личните далавери на Корнезов ,но партията ,която той представлява нямаше нужда точно в този моментда се занимава с такива *** фашистки номера. Предстоят избори ,на които социалистите трябва да вземат категорично властта-да сложат за поредния път десните авантюристи ,където им е мястото.

10

електорат

преди 12 години

ПО ДОБРЕ ЕВТАНАЗИЯ ,ОТКОЛКОТО ВСЕКИ ДЕН ДА ПИШАТ КОЙ ОТ КЪДЕ И ПОД КАКВО Е СКОЧИЛ, И ТОВА СЕ ДЪЛЖИ НА " БЕЗГРИЖНИЯТ" ЖИВОТ НА БЪЛГАРИНА!!!

9

Анонимен

преди 12 години

Това трябва да се реши с референдум! Аз лично съм за!

8

Анонимен

преди 12 години

Мой чичо, неизлечимо болен, се хвърли миналата година от петия етаж на блока. Няколко пъти преди това беше казвал, че изпитва страшни болки и не иска повече да мъчи себе си и леля ми покрай него... Нямаше ли евтаназията да бъде по-достойния край на живота му?