62

petar

преди 12 години

*** кога взе да пътуваш та ти окрадоха и багажа.бе нема ли да избираме други селянки скоро да ни "прославят" из европата.

61

Desi

преди 12 години

На летището ни се краде майсторски от години и лично аз не познавам човек, който да не е пострадал. Лошото е, и че по другите летища се краде, както казва един познат - навсякъде, където са наети разни арабески и подобни се краде много. Лошото е, че и нашите българчета са с поведение на хора от третия свят.

60

МЕЛ

преди 12 години

Българите не са те избрали, за да тръгнеш срещу тях!

59

Потърпевш

преди 12 години

Един познат от Сливен пътувал с жена си от Мадрид и преди полета жена му осталвила в багажа комплект принадлежности за нокти и ролки за коса. Когато си взели багажа от летището в София, оказало се че една пиличка за нокти липсвала а ролките за коса повече от половината ги нямало. Оплакали се на дежурните, но никой не им обърнал внимание. Откакто ГЕРБ са на власт, за да започнеш работа на летището в багажното отделение се дава рушвет 50 хил лева. Избиват си ги за 2 седмици - представяте ли си как се краде при това правителство.

58

Анонимен

преди 12 години

"О, геройски час!Ще има ли оправия транспортът у нас?!Палтата се късат, копчета хвърчат,всички се блъскат, псуват и крещят...Всяка ръка меч е, всяка чанта - щит.

57

Анонимен

преди 12 години

*** e imalo, ima i ste ima dokato Tikvata, Pipona i Kratunata oprdiavat Republika Bulgaria:Той уточни пред bTV, че летище София е едно от летищата с най-добра статистика на посегателство към багажите.Zna4i nai-dobrata statistika e nai-dobrite kradci.kraaaadnat, na poslanniko da mu sviat talifona?. towa e rabota na Ceco za da izvadi ot tam SRSeto. Bravo Ceco-naiasnosi kwi US poslannika gi vrshi u BGeto

56

Първанов

преди 12 години

Уф,че ме е яд на тоя ..........

55

FYI

преди 12 години

"Самата Първанова сподели, че е била обект на кражба, след като са й откраднали часовник, документи и вещи на майка й." Е, чак сега ми стана ясно защо госпожата се е разкъхарила та чак писмо написала.

54

РАЗВЕСЕЛЕН

преди 12 години

ХА,ХА КЕФ. ТАЯ ПЪРВАНОВАТА СЕ ОПЛАКАЛА ОТ БЪЛГАРИЯ В БРЮКСЕЛ. АМИ ТАКА ЩЕ ПРАВИ ДО КРАЯ НА МАНДАТА СИ - ДОКАТО СИ ВЗЕМА ТЛЪСТАТА ЗАПЛАТА ОТ 7000 ЕВРО - ЩЕ ЗЛЕПОСТАВЯ НОН СТОП БЪЛГАРИЯ. ЗАЩОТО ТЯ ВИДЯ, ЧЕ ВЕДНЪЖ НОМЕРЪТ Й МИНА С РУМЯНА ЖЕЛЕВА. ТОГАВА И ББ, И ЦВЕТАНЧОВ СИ ЗАТРАЯХА (МОЖЕ И ПАРИЧКИ ДА ПРИБРАХА ОТ ЧЕРЕПА). ХАК ДА ИМ Е СЕГА!

53

Е,и!

преди 12 години

Прочетете това,което е написано преди ПЕТ години и ще се убедите,че там се е крало и продължава да се краде!

52

TA&AK

преди 12 години

KRADLIVO PLEME VULGARSKOOOOO

51

електорат

преди 12 години

ТАЗИ *** ДА СИ НАЕМА ЧАСТЕН САМОЛЕТ , СЛЕД КАТО НЕ Е ДОВОЛНА ,А ПОЛУЧАВА МНОГО ПАРИ. БЕДНЯКА КАТО ГО ОБЕРАТ СЕ ОПЛАКВА НА АРМЕНСКИЯТ ПОП

50

Анонимен

преди 12 години

Къде не се краде бе Чакмак ...

49

1

преди 12 години

Сигурно крадат, но как точно другарката Първанова която открадна доста пари съди дребни джебчий на Аерогарата,та даже ще затваря дейности.Тогава за кражби и най-вече лобизъм в фармацефтиката и тя трябва да отговаря.

48

търнокопски

преди 12 години

Жалък народ. един друг се крадете и ви е кеф. А ако някой ви го каже озлобявате като бесни порове.

47

bayazid

преди 12 години

VSEKO PLEME SI IMA KYUT. KAKTO NIE SME *** PODATLIVI TAKA VIE STE KRADLIVI. TAKA SHTE E VOVEKI VEKOV. KAZAAAAAH.

46

trunk

преди 12 години

крайно небългарска, грозна и непатриотична.-Явное надскочила нашинският си манталитет.Това е добре.

45

bayazid

преди 12 години

ABE KAKVO SE OPLAKVATE KRADLIVO PLEME STE KAAAAAAZAAAAAH

44

Анонимен

преди 12 години

Тая лъже, та се къса! Къде ти е жалбата ***, ***, като са те окрали? Кой ще ти повярва, че си оставила скъп часовник и документи в багажа за чекиране? Все едно аз да свикам пресконференция и да заявя, че са ми откраднали касата с парите от двора на село...

43

Анонимен

преди 12 години

На препикана змия прилича тоз ***.. Никога нищо не ми е изчезвало от летището. Ама на *** му откраднали нещо и веднага топи държавата си, без летище ще ни остави , ако можеше. Дребнавост и егоизъм са отново чертите на българския политик , виждащ не по-далеч от носа си