223

Анонимен

преди 12 години

хах кзал за акцията *** ся сички са покриват и слд 7 дена щеизлезнат всичко като затихне, смешници

222

но комент

преди 12 години

Николай Младенов е роден на 5 май 1972 г. Според бивши служители на Държавна сигурност баща му, Евтим Младенов, е щатен служител на нейното Първо главно управление - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.[2][3] Самият Николай Младенов не отрича тези твърдения, заявявайки, че подобен факт не би имал влияние върху работата му.[4]Като внук на активни борци против фашизма и капитализма [5][6][7] Николай Младенов учи в елитната Първа английска гимназия в София. Участва активно в младежкото комунистическо движение (Комсомола) и е последният секретар на Ученическия комитет на ДКМС на гимназията. [8][9]

221

до 220 и 222

преди 12 години

до там ли я докара? да сееш ум сред хлапета и старци в този форум?мноооого съм изненадана. че и от полицейска работа разбираш,хаха. кофти е като си нямаш приложна точка в този живот,да,а животецът ти изтича като пясък между пръстите ти.тъжна работа и не се чудя като ти знам хала...

220

Анонимен

преди 12 години

Равносметка: До 8.30 сутринта 36 задържани. Прогноза: до 16.30 поне 34 пуснати.

219

Анонимен

преди 12 години

САЩ отсече: Кракът на престъпника Румен Петков да не стъпва тук!

218

вервам

преди 12 години

Станишев бил опозиция на Гоце. :>>>>>>>

217

Анонимен

преди 12 години

Накрай ще се окаже че не били крали коли, а компоти !

216

Анонимен

преди 12 години

Чудно защо този не пусна прессъобщение като си купуваше апартаментите !

215

Анонимен

преди 12 години

До няма угодия Е защо е нужно да им пуска съобщение в медиите като иска да ги хваща престъпниците ? Ясно е защото да се покаже, че работи нещо... Ако си вършеше работата щеше да ги е хванал да са ги осъдили и тогава да се хвали !

214

facebook

преди 12 години

Да, взимайки предвид прецизността на родното МВР, много е вероятно операцията да е "ШОК", защото и 36-тимата напълно обикновени граждани са шокирани от своя арест.

213

до 219-жалко

преди 12 години

219. Станишев не е с ББ-Първоолу (Гоце) и Доан. Станишев има изявление за тази коалиция, която го е подминала както Цицо на групов секс още през април.Първанов ще смаже Станишев с помощта на ББ и ще си направи ново БСП-либерали. После ще си управляват заедно. Най-жалкото в цялата жалка история е, че Станишев е единствената опозиция на коалицията ГЕРБ-Първанов-Доган-Господстващи мафиотски групировки сред които и ***. А Биби е "капо ди тутти капи".

212

facebook

преди 12 години

Общ въпрос от приемния изпит по математика и литература за влизане в СУ: в колко квартири са влезли по грешка полицаите ако задържаните след акцията са 36.Математиците да използват статистика, а литераторите - точни цитати от лицата Цветанов и Борисов в сходни случаи за аргументиране на отговора.

211

Анонимен

преди 12 години

ББ, Доган,Станишев,Птрванов исие...дружно да вървим(кардем)...напред!Ура!

210

facebook

преди 12 години

Той добави, че операцията е съвместна с евроатлантическите ни партньори...?Цветанов, пак дума - грешка, две думи - две грешки. Евроатлантически организации са:Евроатлантическите структури всъщност се свеждат само до една НАТО. Няма евроатлантически ценности, има в днешни дни катедра Лека атлетика и играе водеща роля в издигането на авторитета на ВИФ Георги Димитров

209

варненския кмет

преди 12 години

Кметът на Варна е подкрепен за кмет на Варна от:Бойко БорисовГеорги ПървановАхмед ДоганТИМЗа това ли са контролно-пропусквателните пунктове?Да не би някой да саботира коалицията Борисов - Първанов - Доган - ***?

208

До 215

преди 12 години

Най гилемите разбойници друже са в парламента, от там трябва да се започне, ама не става. как виждаш ББ,ЦЦ,Лъчо мозъка и Доган сами да се арестуват. Няма начин, нали!

207

няма угодия

преди 12 години

Я колко защитници имала престъпността в България. Полицаи от цяла Европа ловят бандити, а нашите се надпреварват да се правят на оригинални и да плюят по човека, който си върши работата.

206

До 213

преди 12 години

Дрън, дрън...ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДЕЛ!

205

Анонимен

преди 12 години

207 ... И ТОВА ЩЕ СТАНЕ , КОГАТО ОКТОПОДА ГОЦЕ ОСВОБОДИ С ПРИСЪСТВИЕТО СИ И СЪДИЙТЕ И БЪЛГАРИЯ...А,ВРЕМЕТО НАБЛИЖАВА ...ЗА УЖАС НА КОМУНИСТИТЕ...

204

Анонимен

преди 12 години

Абе верно, кога ще арестува станишев и доган?!!!!!!!!!!!!!!!Нали ББ ги обяви за крадци, а!!!!!!!!!!!!!!!