309

Ганьовска му работа

преди 13 години

След 50 години, ЗАЩИТЕНИТЕ ще бъдат обявявани за герои и незнам какви ти борци. Нали така стана с всички разбойници, които ограбваха България преди 1944 година, а и малко след това. Сега те са святи борци против комунизма. А истината е, че са ограбвали бедния селянин до шушка. Ама сега са герои. Така и с тези господа. След 50 години ще бъдат обявявани за борци срещу олигархията. За съжаление, такава е нашата история, история на противопоставянията, в които се вплита криминалноста.

308

Иван

преди 13 години

То наистина е пълна простотия. "Събрали за да НАПРАВЯТ!!! " Ама не са го направили. И утре какво ща представи Цецо в съда - намерение а не действия. И пак съдиите виновни.Наистина са изперкали ГЕРБ и най вече ББ и ЦЦ.

307

Анонимен

преди 13 години

do 296 - prav si .... sadiite trjbva da gi sibat m**galite za da davat malko po spravedlivi prisadi...

306

Анонимен

преди 13 години

АБЕ ДУМИТЕ НА ЗАПИСИТЕ ОТ ФЛАШКИТЕ АВТЕНТИЧНИ ЛИ СА ? НЕщО НЯМА РАЗВИТИЕ!

305

до 294

преди 13 години

Явно и ти си от някоя нива и заедно с Идола си сте садили картофи. Съдиите работят по закони, а законите ги правят в парламента. Тъпанарите от Герб - всичките до един са бивши ***, не могат да сътворят нищо свестно и затова законите са полуидиотски, а новите са направо ***. Ако съдиите наистина са комунисти, както казваш, досега трябваше да са осъдили ЦвЦв за незаконни доходи, Лъчо Мозъка за същото, шефа на Парламентарната група на гЕРБ - също, както и кака Фидоска.

304

стига ВИФ

преди 13 години

Този защо не си ходи в някое школо да преподава физкултура, за друго не става, а забравих - може да копае картофи с идола си. В коя европейска държава министърът на вътрешните работи - по образование физкултурник - се меша в съдебната власт и съдебната система, кой негов колбега кадрува в съда на някоя държава от ЕС! Сигурен съм, че ако това стане някъде - министърът ще бъде изгонен с домати и картофи!

303

Анонимен

преди 13 години

Браво Цецо!

302

Анонимен

преди 13 години

Те са от активния криминален контингент, специализирани в кражбите, касоразбиванията и грабежите.Ето отново добре извести актьори участват в новите серии на режисьора ЦЦНарода учакваше да види в главните роли на сериала *** ама не Продължават да снимат с дребни кокошкари

301

Анонимен

преди 13 години

След няколкото поредни успешни обира на трезори и безброи домови кражби НАШАТА ПОЛИЦИЯПредотврати удара на ВЕКА Браво момчета Браво национални героиНапънете се още малко и хванете КОМУНЕТАТАНе можете ли ! Защото те са ви господарите !

300

Анонимен

преди 13 години

Сега те се бяха събрали, за да направят един много голям удар, посочи той.Как се прави много голям удар !!! Не е ли като удара е в десетката !!!Обира на клон на Банка в квартал на града не е никак голям.

299

оф поредния пи ар

преди 13 години

както обикновено лекоатлета пак се е издънил то това да не е некой апартамент в изток да го вземе

298

ОБАЧЕ

преди 13 години

Ало, МИниСТЕР, кой съдия в коя държава на коя планета в кой век е отговарял пред медиите за своето решение? Ти си министър, ти трябва да се обесняваш. Те са съдии за цял живот и не са избрани от народа, а ти си и за щастие само за 4 години. ***. Съдия ще рапортува на журналист. Евала, голям мозък си!

297

Анонимен

преди 13 години

Много шум за нищо както винаги! Две години ще се моткат по съдилищата, ще отлагат боледуват и пр. накрая за всички по годинка условно, а тези, които са получили ефективна ще са я излежали. Единици от нас ще научат за присъдите и ще се цъкат и вайкат... Взе да ми писва вече

296

ССС

преди 13 години

Този няма нито Образование, нито Интелект нито Възпитание за да бъде министър на вътрешните работи.Оставката е най-доброто решение за физкултурника.

295

georgi44

преди 13 години

Браво на Цветанов, наистина хубава акция на МВР. Дано ги осъдят тия тарикати.

294

Анонимен

преди 13 години

Има ли още Гоцеви Агенти в сайта бе?На вас ви плащат с крадени пари бе комуни,засрамете се бе..,от вашите майки и бащи,баби и дядовци, са крали за да ви платят сега ,задето плюете цял ден по ГЕРБ

293

"Полицейска ака

преди 13 години

Цецо Лъжецо е преписал сценария за "защитените" от сценария на някоя от американските кинокомедии от серията "Полицейска академия"!

292

СПРАВЕДЛИВ

преди 13 години

Трябва абсолютно всички обирджий и мародери да влязат "на топло" в "кауша"...горепосочените господа обаче май не са хванати "на калъп" в банката, май не са взели нито лев от нея, май не е незаконно да държиш инструменти( било то клещи, шивашки метър, електронна рулетка или сърп и чук) в колата си, не се сещам и за член в НК за заглушаване на СОТ - успех!

291

Българин

преди 13 години

Знам какво е мародерство и няма ти да ме учиш. А "садия" идва от садист, а не от съд. Тия *** не заслужават да бъдат наричани съдии.А *** е бил баща ти.

290

шест апартамента

преди 13 години

Цецовата божия заповед е: ако имаш шест апартамента, вземи седмия от ближния си!