72

свиневъд

преди 12 години

айде всички руснаци от емералд в свинефермата, алкохола на корем е гарантиран, има място и за връщане и могат да грухтят на воля !

71

Анонимен

преди 12 години

Гъзолизците на презокеанските *** нямат почивен ден.

70

Анонимен

преди 12 години

Какво сте се заяли с Руснаците, бе, ***???ГЕЙберастки ***! Тук става дума за некоректност!Независимо кой какъв е.Съвсем сте оскотели и изтрещяли от тиквопоклонничество!

69

свиневъд

преди 12 години

свинефермата си я е има от много години още преди да се построи този комплекс *** да духат супата, кьорав карти не играе....а по-големи *** от тях няма, така че направо могат да идват в свинефермата, никой няма да забележи разликата

68

Име

преди 12 години

Типично български коментари - жалки, смешни и несъстоятелни. Дори само за тази му черта, българинът ще пати така, както малко други народи. И то, напълно заслужено.

67

Анонимен

преди 12 години

колкото повече прецакани руснаци толкова по-добре имаме много да си връщаме на тези гадове

66

МИХАЙЛОВ

преди 12 години

ЕМИ БЪЛГАРСКА РАБОТА = СВИНЩИНАРУСНАЦИТЕ АКО ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ ПРИЯТЕЛСТВО НЕ СА ГО НАУЧИЛИГРЕШКАТА СИ Е ТЯХНАА ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КАК В ХОТЕЛСКА ЗОНА СЕ ДАВА РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА СВИНЕФЕРМА ИЛИ В СВИНЕРАЗВЪДНА ЗОНА ЗА ПОЧИВЕН КОМПЛЕКСЕТО ТЕЗИ ЧИНОВНИЦИ СЕГА ДА ИМ ПЛАТЯТ НА РУСНАЦИТЕ

65

Развеселен

преди 12 години

Хаххаха защо ли изобщо не ми е жал за тези? Дори се радвам, малко им е....

64

до 68

преди 12 години

Кой те клати? С бай ганъовския ти манталитет, очевидно си доста разклатен.

63

Фокса

преди 12 години

Малко им е на тези твари... да си стоят в тяхната клоака, такива *** в България не ни трябват.

62

Анонимен

преди 12 години

Ами за вбъдеще ще знаят и изгорелите, а покрай тях и всички останали, че в един *** всичко е ***...

61

a

преди 12 години

nqma samo te da ni klatqt

60

Киро

преди 12 години

Айде стига са ревали сякаш ние не сме били в Русия и не знаем там каква *** е !! Че там си хвърлят обувките и старите дрехи директно в тоалетните, да не говорим каква мизерия е навсякъде.

59

до 59

преди 12 години

Кой е пияна *** е дру проблем! Но кой е виновен, пак ние.НИЕ застроихме курортите и ги превърнахме в публичен дом.Цените станаха, нищожни а мизерниците от цяла европа идват тук.Все едно българите не сме по-добри.Знаеш ли колко момичета и момчета отиват лятото да изкарат някой лев от "богатите" чичковци и лелки по морето? Дават си *** за жълти стотинки и после, другите ни били виновни.

58

аман вече

преди 12 години

Руснаците са много антипатична нация, в целия свят не могат да ги търпят, дано да се разкарат от прекрасната ни родина, че само цапат и мизерии правят. Да си ходят в сочи !

57

linker

преди 12 години

Ако знаех, че пред апартамента ми с изглед към морето след няколко години ще започне строеж и ще трябва да се събуждам от грухтенето на свинете, десет пъти щях да размисля дали да купувам такъв апартамент. Приличам ли ви на психопат?, казва Киркоров. Ако трябва да съм честен... да, приличаш ми :)

56

Ам ам

преди 12 години

Само така ще прогоним руската *** от България

55

Анонимен

преди 12 години

А бе свините в съседство да не са били повръщащи пияни руснаци?

54

Анонимен

преди 12 години

никой не защитава хотелиерите, но че руснаците са пияни ***, защо трябва да се премълчава?

53

Анонимен

преди 12 години

Няма, защо да защитавате алчните и некъдърни собственици на хотели по-морето.Тук един каза, че щял да прави каквото иска с имота си.Ами, решете там по морето , курорти ли ще правите или свинеферми.От 9 години не съм стъпвал в гнусните и скъпи родни курорти.В Италия,Турция и т.н. получавате и качество и обслужване.Миналата година на приятел с all inclusive (над 2к)в 5-звезден , му сипвали уискито в пластмасови чашки!!!