29

Анонимен

преди 12 години

28, яд ли те е, че свършва хранилката за хрантутниците като тебе, назначавани с връзки да паразитират. тъпо безполезно изкопаемо.

28

Анонимен

преди 12 години

до *** 23БАН има сайт, където всички научни постижения са подробно описани. Оди чЕти!!!

27

до 24

преди 12 години

Ти цял ден си по кафенетата бе, селянин.И слушаш мазна чалга.

26

Анонимен

преди 12 години

Този Бан само знае да иска а не трябва ли първо да си направи реформата. Там още живеят при социализъм. Държат си старчоците с големите заплати ,затова младите нямат шанс нито да просперират нито да вземат някакв по-големи заплати. Ами да си направят чистка,защото няма незаменими хора и този старчок колкото и да е направил за науката време е да се пенсинира и не само той...Много достойни хора си заминаха от всички сфери на живота а тези искат да бъдат вечни и с вечно големите заплати...

25

до 23

преди 12 години

Влез в сайта на БАН и виж, че има и някои добри открития, дори наскоро спечелена награда от изложение в Женева...

24

Анонимен

преди 12 години

Моля, моля, краят е обявен за 20.11 2011 20:11 часа

23

Анонимен

преди 12 години

Работят друг път. Цял ден са по кафенетата тия скатавки. Никакви пари, кюнец за вас банаджийска номенклатура!

22

електорат

преди 12 години

ПРИ ТОЛКОВА МНОГО РАБОТЕЩИ В БАН ДО СЕГА ТРЯБВАШЕ ДА СМЕ С НЯКОЛКО ОБИКОЛКИ ПРЕД ЯПОНИЯ!!!!! ТЕЗИ СТАРЧЕТА ДА ПИШАТ ПОНЕ ЗА ЕДНО ИЗОБРЕТЕНИЕ КОЕТО СА НАПРАВИЛИ!!! СТИГА СА ПЛЮСКАЛИ НАРОДНИ ПАРИ!!!

21

До 14

преди 12 години

Българина е научен да не вярва в науката и да не я оценява. Това включва и фирмите. Макар някои нови и перспективни предприятия да търсят консултанти, в голяма степен фирмите си карат без иновации или евентуално ако въведат нещо ново, то е изкопирано. В Русия Путин инвестира милиарди в програма да приобщи производството към академиите (проблема е в целия източен блок явно), но българина си остава тъпо парче - за него да копаш в мината е повече работа отколкото да седнеш да проектираш нещо.

20

до номер 20

преди 12 години

Изчезвай бе, селянин!

19

Анонимен

преди 12 години

еи не ви стигат тея милиони *****ви мрасна да е.а искате отще п.тка ви на вратъ

18

blabla

преди 12 години

Всички чужди институции с дейност сходна на БАН правят проучвания, продават патенти, търсят си сами спонсори за изследванията, а само наще ли така не намериха нещо от което да изкарат някой лев.

17

Левски

преди 12 години

Абе хора, БАН е основан през 1869г, може ли да искате да го затворят?Но какво се учудвам, чалга фенове...

16

ъ

преди 12 години

Тез дърти мухъли продължаватда нахалстват ***...... За кво са им тез пари? За заплати на ненужен персонал.....

15

!!!

преди 12 години

С две думи БАН са продължили да си карат както си карат, без да намаляват разходите, но са спряли да наемат млади учени и никога не са уволнявали 80 годиншни членове на БАН...

14

АНКЕТА

преди 12 години

Гласувайте с + или -+ за БАН- за Пайнер и чалгата

13

mm

преди 12 години

Абе само да ви кажа че знам за компании с персонал от 6-8 тина хиляди души които имат годишна печалба от милиард и половина до 2 милиарда долара. Това ме кара да се замисля, при условие че в БАН са се събрали 6000 души специалисти в различни области, толкова ли не могат да извършват някаква рационална дейност. Да сключат консултантски договори с бизнеси в България и извън нея. Вярно че е сложно, но тук все пак говорим за хора с претенции.

12

Анонимен

преди 12 години

ВИДЯХМЕ ЧЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ОТПУСКА ПАРИ САМО ЗА КУКИТЕ,МАГИСТРАЛИ И ДРУГИ ПОДОБНИ НО НАМАЛЯВА ПАРИТЕ НА УНИВЕРСИТЕТИТЕ(ДОРИ И СТИПЕНДИИТЕ ЗА МЛАДиТЕ!!!!!!) И НАУЧНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ КАТО СЕ СТРЕМИ ДА ИМ ПРАВИ ЧЕРЕН PR НА КОЙТО ЕСТЕСТВЕНО СЕ ВРЪЗВАТ НЕОБРАЗОВАНИТЕ СЕЛЯНИ ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ

11

До 4

преди 12 години

Интересно откога кучетата работят ??

10

Доминик Строс-Кан

преди 12 години

Колкото и да не ви се вярва, в БАН се работи.Друг е въпроса, че по една или друга причина няма някакви сериозни постижения, но ако си мислите че хората там стоят по цял ден със скръстени ръце, то жестоко се лъжете.И всички, които искат БАН да се затвори, са привърженици на Пайнер Мюзик и чалгарките на Митъо Пайнера.