348

до 356

преди 12 години

Боко, че бачка - бачка, ама не за България, а за себе си и най-вече за господарите си.Откакто това правителство е на власт се правят две основни неща - строят се магистрали в съответствие с плана за Нов Световен Ред и се плаща редовно на СБ и МВФ.Нищо друго не прави това правителство ! Нищо друго няма и да направи ! Всъщност може ... Ликвидирайки държавния резерв да ни принудят да теглим нов заем от Световната банка и да направят България още по-зависима от Господарите-илюминати ....

347

Анонимен

преди 12 години

356, филмите ги гледаш ти, Боко 'бачка' само за себе си и за Цветелинката нова банка! Освен да реже ленти за 2-3 метра асфалт и да дрънка по медиите, какво друго бачкане е имал? Ако не си платена ***, най-добре излез от заблудите си в стил 2009-а. А ако си, това си е твой проблем, комсомолецо!

346

Анонимен

преди 12 години

Червените пак са попарени баш срещу изборите.

345

Анонимен

преди 12 години

354..Много филми гледаш май,все конспиративни,но те са за Американските евреи.Тук е друго .Боцето бачка яко за Бг.и то се вижда,всеки ден нещо ново се открива,което да работи за всичи нас.

344

Анонимен

преди 12 години

Слънчев бряг" е като селски кокошарник,благодарение на БСП+СДС+ДПС+НДСВ.А сега ГЕРБ ще им оправя бакиите.И нека Бойко да е тиква.

343

Анонимен

преди 12 години

352, "някакъв си Бойко"? Че той Боко си е добре 'възпитания', подходящия кадър на БКП/ДС ! Що се заблуждаваш, че червените капиталисти имат само БСП оръжие? В момента цакат народа с друго, 'антикомунистическо' оръжие, на което са придали звучното име ГЕРБ....

342

Анонимен

преди 12 години

Боцето пак ги прекара.БРАВО

341

Анонимен

преди 12 години

349....Каналите за контрабанда,оръжия,проституция и вътрешни органи са градени половин век от БКП,едва ли ще ги преотстъпят на някакъв си Бойко.

340

Анонимен

преди 12 години

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТКРАЙ ВРЕМЕ СИ СЛУЖИ С ПОДЛОСТ, ИНТРИГИ, ЛЪЖИ, КЛЕВЕТИ... ЕЙ ТИЯ ТРИМА НЕЩАСТНИЦИ, КОИТО ПИШАТ 90% ОТ "КОМЕНТАРИТЕ" В ТОЗИ И ДРУГИ ФОРУМИ, СА ЧАСТ ОТ МАФИОТСКИТЕ МАШИНАЦИИ НА БИВШАТА ДС И ОТРОЧЕТАТА И... Претенциозно са се нарекли "Идея за България", а единствената им идея е да изкарат пари за хляб като драскат пасквили по форумчета... Пишат се дисиденти, ама винаги са служили на някого и помагали за опоскването на Родината... Дали им плащат от БСП, Трактора или Бен Ладен... за тях е все тая... Отдавна са им ампутирали съвестта...... още КУКЛОВОДИТЕ ИМ УМЕЛО ИЗПОЛЗВАТ МАНИЯТА ИМ ЗА ПОЛИТИЧЕСКО ВЕЛИЧИЕ, ЗА ДА ГИ УПОТРЕБЯВАТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. ТИЯ ЛУДИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ ПОЧТИ СЕРИОЗНО КАТО НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ ЗА УПРАВНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА ИТАКА ЗЛОБЕЯТ СРЕЩУ ГЕРБ И БОЙКО - КАК МОЖЕ ДА ИМ СЕДНАТ НА МЯСТОТО!? ХУБАВОТО Е, ЧЕ ТИЯ ЕКЗЕМПЛЯРИ СА НЕКАДЪРНИ В ПИСАНЕТО И ПРОПАГАНДАТА. ЗЛОБНИТЕ ИМ "КОМЕНТАРИ" ИМАТ ЕФЕКТА НА БРАДВИТЕ ОТ РЕКЛАМИТЕ - САМО ВДИГАТ РЕЙТИНГА НА ВЛАСТТА. НО НА МЕН МИ ПИСНА ОТ ИНТРИГИ И ЧЕНГЕТА В ТАЯ ДЪРЖАВА! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГИ ПРЕЗРЕМ ТИЯ И ДА ПОЧНЕМ НАЧИСТО! ИМАХМЕ ШАНСА ДА ОВЛАСТИМ ЕДИН ЩО-ГОДЕ ЧИТАВ, ПОЧТЕН И РЕШИТЕЛЕН ЧОВЕК... ДА МУ ПОМОГНЕМ ДА ПОМЕТЕ МОШЕНИЦИТЕ И ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ! ЕЙ ГИ НА! ПОКАЗВАТ МИ КАК НЯКОЙ ОТ ВЛАСТТА ОТКАЗАЛ ХОДАТАЙСТВА... АМИ! ЕВАЛА! НАЙ-ПОСЛЕ СЛЕД 60 ГОДИНИ СЕ ОТКАЗВАТ ХОДАТАЙСТВА. ТОЛКОЗ СА ОБЪРКАНИ ТИЯ ***, ТА МИ ГО ПОКАЗВАТ КАТО КОМПРОМАТ.. А СЛУГИТЕ ИМ ПРИГЛАСЯТ... АМА ИМА И НОРМАЛНИ ХОРА, ЕЙ! И СМЕ НАЙ-МНОГО!

339

Не Гербер

преди 12 години

ББ едниствен се осмелява да наложи ред в кочинката...

338

от 342

преди 12 години

343, ха върви убеди в това кандидата от ГЕРБ в селото на родителите ми. Той човекът си знае, даже и по-добре от теб :))

337

Хи хи хи хи!!!!!!

преди 12 години

Ей ся вече ще ревнат всички партии в парламента.Бсп са първи с най-много хотелчета,следвани от Доганя и Костовите тарикати.Боцето пак ги прекара.Ха ха ха ааааааа хитър е.

336

Анонимен

преди 12 години

Надай се, 343, другарите Гоце и Боце *** в едни мафиотски ***, а такива като теб им дишат миризмите!

335

Анонимен

преди 12 години

Да бе, все ми е на ума! Червеното комуненце Боко да посегне на някой олигарх? Как я мислите тая работа? Ако някой все още се заблуждава, много му поздрави от другаря Петко Сертов, и най-вече от другаря Валентин Златев!

334

Анонимен

преди 12 години

браво бе боко

333

Анонимен

преди 12 години

МНОГО СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА БОРИСОВ.БРАВО ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ БОЙКО

332

Анонимен

преди 12 години

Мафията е на ГОЦЮ,не на Бойко.

331

Анонимен

преди 12 години

Както каза кандидатът за кмет от ГЕРБ в селото на родителите ми: "Бойко ще спечели, защото мафията е с него!" Толкоз! Какво би могъл някой да възрази на подобно откровение?! Поне е честен човека, не се прикрива!

330

Анонимен

преди 12 години

Браво..адмирации Борисов.

329

Анонимен

преди 12 години

От кога чакам да разчистят малко Сл.бряг,че и аз да отида малко на моренце там.И пак ,Бойко да се сети ,кой друг..!>!>!>??