15

Discovery

преди 13 години

Номер 10 го каза, кратко, точно и ясно...

14

До 5

преди 13 години

Точно там е бедата, че всички в България разбират от всичко ама по-малко!

13

паул

преди 13 години

от 16 години съм машинен инженер но основно работя по стругове и фрези и добре че имах такава квалификация от преди следванетоличното ми мнение е чев отдел човешки ресурси на много от фирмите работят глупави патки и никога не подбират подходящия кандидата агенциите за подбор на персонал са меко казано престъпни организации

12

до 4

преди 13 години

Много точно казано. Искам да добавя освен това, че го има и случая, когато бизнесът не отговаря на изискванията и нуждите на младите специалисти - ниска заплата, лоши условия на труд, ниска работна култура и др. Затова и най-добрите ни специалисти бягат навън.

11

ТАКИВА СА

преди 13 години

...."КАДРИТЕ НА ПРЕХОДА".....

10

Анонимен

преди 13 години

По света хората отдавна разбраха, че няма такова животно като "всестранно развита личност", но в българското училище продължава усилено да се изучават задълбочено тайните на физиката и химията от бъдещи........... икономисти! Хората по света отдавна осъзнаха, че обучението в училище трябва да бъде преди всичко практически насочено, а не както тук в България всичко да се основава само на теорията. В колко професии се използат знанията придобити в училище относно вектори, синус, косинус и т.н.?

9

ДА СЕ РАЗБЕРЕМЕ ,

преди 13 години

МЕСТАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТИ,МИНИСТРИ ,ДУПЕТАТИ,ОСОБЕНО .....ЗА К-О-Н-С-У-Л-Т-А-Н-Т-И,СА ....ЗАЕТИ!САМО ....ОТ СЕРВИТЬОР..... НАДОЛУ!

8

ТОЧНО

преди 13 години

За 22г., ПРЕХОД,какви да са кадрите ,още по-зле ще става !Продажбата на дипломи се увеличава ,както и книжките за правоуправление,които пък "вървели" със ...."ЗРЪНЧО"...?

7

Армеец

преди 13 години

КЗЛ!

6

Анонимен

преди 13 години

Към това добавете и мерки против работещите пенсионери! Защото не е никак приятно хем да ти заема работното място, хем да му плащаш пенсията! А най култовото е когато работещ пенсионер излезе в болнични - хем ти е заел работно място, хем му заработваш пенсият, хем болничния! Знам че законово не може да се раделя правото на труд, нито да има различни данъци, но никъде не пише че вноската във фонд ПКБ трябва да е еднаква - направете я за пенсионери 30%

5

da

преди 13 години

В България всеки разбира от всичко!

4

нервна

преди 13 години

Само 1,5% от безработните посещават курсове за квалификация и преквалификацияМРЪСНИ,ДОЛНИ ЛЪЖЦИ.Курсове за квалификация и преквалификация НЯМА.Отговориха ми,че от миналата година финансирането е спряно! Исках да посещавам курс по графичен дизайн,на пари няма,всеки си плаща.Стандартите се явяват и мост между образованието и бизнесаВ джобс-а - сервитъор,барман,шофьор,хигиенист и пак,и пак,и пак...Става въпрос за 100 хиляден град.Какви специалисти ви гонят,бе.С тая бананова икономика?

3

ахаххах

преди 13 години

как може да има разминаване между две несъществуващи неща?

2

Oleee

преди 13 години

Айде бе - сериозно ли има такова разминаване? Че вие открихте топлата вода бе момчета! Да ви номинираме за Нобелова награда, а ?

1

Анонимен

преди 13 години

За жълти стотинки и това ви е много!