154

150

преди 12 години

Тия продажници, какво ни ги цитираш. Взеха си париците и ще дрънкат, каквото им наредят. Утре като стане мазалото въобще няма да ни се извинят или оправдават даже - не им пука. Заради такива като тях сме на това положение - безродниците продажни Наков и Стойкова.

153

Анонимен

преди 12 години

Христо Казанджиев добави, че през 60-те години на миналия век е имало един инцидент в Чирен при прилагането на технологиите за добив на газ от шисти. Причината била в неспазването на технологичните процеси, коите вече са преодолени.

152

Анонимен

преди 12 години

Да ... както и монсанто дадоха 10000$ на агро института да каже, че ГМО не са опасни хахахаха ... ееее как може да има толкова много продажници в тая държава не е истина просто.... то излиза че едни 30% от хората биха продали и майките си за една тениска и слънчеви очила.... еми заслужавате си съдбата, колеги

151

Анонимен

преди 12 години

Само в Северна България досега са проведени над хиляда сондажа за конвенционални газови и нефтени запаси, посочи Кристалина Стойкова. Повече от 200 от тях са на изключително голяма дълбочина (3 4 км). Аварии досега не са се случвали.

150

Анонимен

преди 12 години

Газпром" се страхува от потенциала на находищата на шистов газ в България и останалите европейски държави. Ако първоначалните прогнози на американската компания Chevron за българските залежи се окажат верни, Русия ще понесе сериозни загуби.

149

Анонимен

преди 12 години

много ясно че няма да има оценка риска за околната среда, защото е ясно каква ще бъде ..

148

Анонимен

преди 12 години

Въпреки съществуващите рискове добивът на шистов газ в страната е безопасен заради геологичните особености на българската територия и разположението на отделните земни пластове, поясниха и представителите на Геологическия институт към Българската академия на науките (БАН) доц. Радослав Наков и проф. Кристалина Стойкова. При стриктно спазване на технологиите рискът от аварии се свежда до минимум, допълниха експертите.

147

Анонимен

преди 12 години

Не е възможно цяла нация да е против разсипническата и вредна за България политика на ГЕРБ, а те да печелят на избори. Има нещо гнило в Бг.

146

Анонимен

преди 12 години

Това е ефективен край на българската земя и държава... и никой не забелязва, на никой не му пука.

145

Анонимен

преди 12 години

това правителство докато си отиде ще унижощи тотално България - турците и комунистите не успяха, но тия ще успеят - герб = гроб за България .

144

до 141

преди 12 години

Заради такива като теб България е най-бедна в Европа, ние живееме по-зле от Сърбите и Албанците!!!! Стига с тая ОМРАЗА И ЗАВИСТ! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ЕДНА ШЕПА ХОРА СИ ИГРАЯТ НА ПОЛИТИКА И НАКЛАЖДАТ ОМРАЗА МЕЖДУ НАС ДОКАТО ТЕ РАЗПРОДАДАХА БЪЛГАРИЯ!

143

до 141

преди 12 години

Като не знаеш как се пише една дума, не я употребявай.Нечленоразделно се пише.В ГЕРБ ви избират по интелект, ама отзад напред.

142

Анонимен

преди 12 години

***.СТИГА С ТАЗ РУСИЯ БЕ.ХОРАТА СА ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ.ТАКА ИМ МИНАВАТ НОМЕРАТА КАТО НИ РАЗДЕЛЯТ>РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.БОГ ТИ Е ДАЛ МОЗЪК,ПА ИЗПОЛЗВАЙ ГО ВЕДНЪЖ

141

Анонимен

преди 12 години

Трайчо се облажи,и не му дреме ко ше стане с питейната вода.То и в Мексиканския залив БП по уникална технология добиваше нефт,а след аварията никой не прави туризъм повече там.Важно е да си дигне рейтинга пред нискообразованите избиратели,чалгаджии и кебапо авантаджии.

140

Анонимен

преди 12 години

аз искам путин да ми спре газта, защото съм ***, подадох се на руската психоза и страха от шистовия газ, ама нали съм си *** и не чета доклади на учени, ще си остана и беден у глупав

139

читател

преди 12 години

Всички другари се вдигнаха на крак.Застрашен е бизнеса на братската Русия, как така тук газ ще има, ще купуваме само и единствено най-добрия братски газ, на най-високата цена в света.Всичко останало е нечленозарделно мучене.

138

Анонимен

преди 12 години

бси наглостта направо тоя министър заслужава разстрел

137

135

преди 12 години

Я погледни на картата колко кв. км. е САЩ, в частност щата Ню Йорк например или щатите където сондират и тогава погледни БГ, ако не знаеш приблизително 111 хил. кв.км. е къде е това някъде, което няма да засегне поне половината страна.

136

Анонимен

преди 12 години

НЕ на добива на Шистов газ,НЕ на Ядрената енергетика,Не на Руските,Американските,Турските и какви да е чужди интереси в БЪЛГАРИЯ.НЕ на ГЕРБ ,НЕ на Трайчо,Бойчо,Сергейчо,Ахметчо,Воленчо и всички продажни ***.

135

133

преди 12 години

Какво наричаш по-евтин. Та този газ е по-ниско калоричен, за един барел газ се изразходват 5 барела вода, отделно всичко останало и след като ще е на концесионер, на теб кой ти каза, че ще е евтин. Това е американска - еврейско - капиталистическа фирма и тя си гледа интереса. Това, че ще унищожи природата ни не я интересува, а това, че ще спечели милиарди от това!