197

до 214

преди 13 години

Трай и се надявай

196

до 212

преди 13 години

Мама и Баба са горди българки от знатен български род (преследвани и крадени от комунисти) и са си в България. Да са живи и здрави и те и прадедите ми, че труда им ще ми даде възможност АЗ да експлоатирам гръцки песове.

195

ааа

преди 13 години

Идва ред гърците да изтрезнеят. На повечето вече им е ясно, че купона свърши, а след купона остава ***, която някой трябва да почисти. Само за сведение на гърчолята и византо-поклонниците искам да отбележа, че в България не всички взимат 300 лв. заплата. Образованите и кадърните с честен труд си докарват около 1000 лв. Което не е много, но стига като за начало. разликата е, че от тук нататък нашите заплати ще растат, а вашите ще спадат. Инвестициите в България ще се увеличават, а в Гърция?

194

до 201

преди 13 години

Изчакай мама и баба да се приберат от там за да има кой да ти превежда

193

Анонимен

преди 13 години

Коментарите тук показват ,че българите никога няма да се освободят от комплексите си и ще си останат дребни злорадстващи човечета

192

От Гърция

преди 13 години

Пускам обява за работници мизерници като вас които търсят квартира безплатна и заплата 900-1000 евро които да ми работят на полето.Вече набирам само с висше образование от *** бг защото някак ми е по възбуждащо така:)Докато ми се плюмчите тук голтаци неуважвани от никoй на живо ще ви *** с усмика и кеф:)Кастинга вече върви:)

191

до 206

преди 13 години

1- НЕ пия алкохол2 - Какви комплекси избивам ?3 - Защо да не стане ?Когато нямат какво да ядат и за 300 лв. ще работят. Дупе знае 2 и 200

190

до 204

преди 13 години

Или " ПОСТАРА"ХАХАХХАХАХАХА. Калтаци

189

до 201

преди 13 години

Изтрезней! Това няма да стане! И стига си избивал комплекси!

188

Анонимен

преди 13 години

Няма какво да се заблуждаваме. Гърците ще фалират, ще им приватизират активите, и ще им плащат колкото реално заслужават. Всичко друго са емоции

187

до 193

преди 13 години

В някой райони на Гърция си се произнася мальака като омекотяват само л-то според акцента.На север например гворят по твърдо като нас.Също не е грешно да се обърнеш към грък с "влака" , "пустис" , "хазис" , "трелос". :)

186

Никола

преди 13 години

Как ви се струва шофьор на автобус от Солун до Атина да взема 5000 евро заплата ??? И казват , че много добре знаели от къде идват парите ( ЕС ) , но се правели на луди , а сега протестират , щото дойде ред за сметката ! Палячовци , само фалит за вас и разпродажба на осрови ... а да, и СВОБОДА за Егейска Българска Македония !

185

Анонимен

преди 13 години

След 6 месеца ще пусна една обява в гръцките вестници. Сега съм на финала по закупуването на 300 декара в кюстендилско. 300 лв. ще им давам да ми работят, и ще ги бия с пръчки тия мързеливци. И ръка ще ми целуват, че не са гладни

184

до 193

преди 13 години

Няма нужда да се ядосваш! Тук само се чешат езици

183

До 194

преди 13 години

Не да сяда и да почва , а да СТАВА и да почва да работи , ама яко да работи , щото одеве по новите казаха, че Гърция е с много ниска конкурентоспособност ...

182

DO 61

преди 13 години

A ZNAESH LI SHTO GARCITE SI KUPUVAT SAMO NOKIA?ZASHTOTO MENUTO NA NOKIA E SUPER ELEMENTARNO KATO TIAH SAMITE...

181

до 191

преди 13 години

Не съм грък,а българин с мозък- един от малкото

180

До 180

преди 13 години

Виж какво бе *** Гърция не може да обеднее от днес за утре, нито България да забогатее от днес за утре - богатствота на народите се натрупва с години и в резултата от целенасочените усилията на всички! Това че ти работиш много нищо не означава, ако от работа ти не се постига нужния ефект! След 10 години България може би ще бъде много близо до Гърция, а след още толкова ако се развиваме в правилната посока най-вероятно и ще ги задминем.

179

до Лисан

преди 13 години

Не разбирам за какъв наш ред говориш?Аз мога да мисля но и ти помисли реално от тая свръх-дълбока бедност и мизерия в която сме затънали накъде по надолу може да отидем.Има около 5% от населението на Бг които са богати и могат да олекнат при една нова криза тук.Но хора като мен които имат някакви мизерни доходи и нямат нищо за губене не виждам какво могат да изгубят.Така че ще вземат от нас на босия цървулите.По-зле от това което е сега няма накъде да стане.А гърците определено ще гладуват.

178

До Гърция

преди 13 години

Ти много добре пишеш на български, маляка. Що не си в просперираща Гърция, що не си на площада да протестираш, що не си на работа да бачкаш? Имаш да връщаш 300 млрд. кредити - сядай си на задните части и почвай!