197

До, 2121 до 201

преди 12 години

ХА<>ХА<>ХА....Коментар на още едно тъпо българче :))))))

196

аватар

преди 12 години

Много говорим ние българите,големи професори сме по всички международни и вътрешни теми,но никой не знае какво е положението в "кухнята" и "кой плаща за музиката" ? Мисля че хич не му е лесно на Бойко,затова би трябвало и да му се помага,а не както правят комунистите,"да пречим защото ние не сме на власт".ЗАТОВА ХОРАТА СА КАЗАЛИ" УМЕН НАРОД УМНА ДЪРЖАВА",а каде сме НИЕ ?

195

AHMET

преди 12 години

kam 205.. NE SA VI VINOVNI TURTSITE SAMI STE SI VINOVNI.VSI4I DO SEGA S IZKLU4ENIE NA ..BOIKO..SA LIZALI ZADNIKA NA DOGAN. TOI RAZPREDELYA BANITSATA.AMI IZLEZTE I GLASUVAITE ZA BOIKO.I PROBLEMA S TURTSITE E RE6EN.

194

пешо

преди 12 години

оказа се, че сме братя с целия свят: то не беше братска русия, братски виетнам, братска НУБИЯ, братята роми! сега и братска гърция! аман от братя бре! а на братята българи кога ще помогне да станат наистина европейци?

193

Анонимен

преди 12 години

Бойко отново е прав и някои тук във форума търсят под вола теле! Кой е по-умният Станишев,Костов ? Мисля че са по- хитри и алчни ,но не ми ги сочете че са по-умни ! За мен Бойко е патриот, работещ за България за разлика от всички предишни дето в компанията на Доган доведоха народът до просяшка тояга.

192

2121 до 201

преди 12 години

На дъното сме заради турците!Ако не са били те.... Византия и България са били елита на Европа 14 в.!Разбира се и руснацету допринесоха за дънното ни битие, с техния изродски 45годишен комунистически експеримент!Но сега има надежда, ако не ни мине котка път в близките 5060 г., като гледам какво става в Европа, може би Господ е решил да се покаже найпосле, като българин!

191

към 195

преди 12 години

Страшно си неграмотен и *** за да изказваш многократно мнението си !

190

БДЖ

преди 12 години

Магаретата защо ги взеха в ЕС? Отговор: Да носят вода с която ще подмиват посраните гръцки ***.

189

kotarak

преди 12 години

Може и да е прав Борисов за думата "БРАТСКИ", що Българи са асимилирани насилствено, отделно доста работят и сега там. Българския ген най-вероятно носят и много турци, дори и някой Османски Султани са си били 50% Българи. Румъния е било любимото убежеще на нашите хъшове, а и много търговци са се установили там. Та тук на Балканите все сме БРАТЯ и все сме на дъното, най-големите *** на Европа.

188

2121

преди 12 години

Колко сте ***!Помощта за гърците се отпуска само от страните от Еврозоната!А ние скоро няма да влезем, както каза Иван Искров "Никой не влиза в горяща къща!"Не харесвам ББ, защото прекалено *** ми идва!Ама с тези приказки се опитва да се прави на "дипломат"!"Братския гръцки народ" мухахахаЗа първи път български политик го казва !

187

БЪЛГАРИН

преди 12 години

Значи аз Българинът мизерствувам и отгоре на това ще задълбоча своята мизерия за да може господин Гъркът да продължава да живее разгулно. Браво господин Премиер. Първом се погрижете за собствения си народ, че се чуди как да свърже двата края, а тогава се загрижете за разгулния си съсед. Националистически казано, може, ама да ни върнат заграбеното Беломорие приз двадесетте години на 20-ти век, подарено им от Французите. Когато си говорим за благодарност, нека си припомняме и тяхната "благодарност

186

Яко

преди 12 години

На тоя изказванията му ги изготвя Лъчо Мозъка...

185

Дядо Петър

преди 12 години

Разбира или не разбира, Рапонът много лесно раздава нашите пари.До кога?

184

Севаст

преди 12 години

И тоя съвсем се изгуби! Timeo Danaos et dona ferentes!!! Quo vadis? /или "къде отиваш може би"....

183

Анонимен

преди 12 години

темите които ще се разглеждат в брюксел не са във умствените възможности на бойко.да мълчи само и да слуша.

182

Анонимен

преди 12 години

Бойко Борисов решил да види как живеят обикновените хора и се поразходил. Срещнал малко момче.- Къде е баща ти?- Отиде на работа с новата кола.- А ***?- Отиде на пазар със старата кола.- А кой е в къщи?- Баба, гледа телевизия на новия Панасоник.- Виждаш ли, момче, за всичко това трябва да сте благодарни на мен!- Бабо, бабо, чичо от Америка си е дошъл!

181

IVO

преди 12 години

I s kakvo shte im pomagash.Siromaha da pomaga na tozi koito godini e jivyal dobre sas zaemi.400,000,000,000 E.Eto tova e.Ami da ne sa gi vzimali.Sega da im vrashtame borcha li?

180

Анонимен

преди 12 години

Снимката сама си казва - мързелът е държавна политика, толерирана от Бойко Борисов.Останалото е излишно.

179

ТОТО

преди 12 години

Много е зле ситуацията с тоя пожарникар!!!

178

до 181

преди 12 години

И със снимка, и без снимка, като видиш изказа, в който са "облечени" гениалните заключения как да не то дойде да напсуваш тиквунските фенове за лека нощ. Та лека ви нощ. :)