15

Анонимен

преди 12 години

Ей ислямисти, вътре в джамията никой няма против да се молите ако щете през 1 час.Усилвайте си имама по колоните вътре в джамията до пръсване. Ако щете чисто голи салта правете и се дупете пред образа на Аллах, но извън джамията ще се държите като всички останали хора. Ясно ли ви е???

14

Choco

преди 12 години

Трябва закон, който се грижи да няма молитви на улицата освен по време на официално признати религиозни празници в държавата.

13

Българин

преди 12 години

Правилно секи да си се моли вътре у храма, синагогата, джамията, а навън да си трайка и да не нивира пророка си в лицето, на нас ни не требе техния пророк...

12

Дядо

преди 12 години

Както обикновенно в БГ нещата са с главата надолу и *** нагоре. Не митингите и религиозните обряди извън храма или ограденете територия около храма трябва да се забранят или ако се правят навън да се изисква разрешение от местни органи, а то взели обрязаните че си постлали черджетата в центъра на София и давай Аллаха да поменуваме по 5 пъти на ден. Вътре у килера и там ако щете и с *** се мажете. Но политиците не искат да решават,те демонстрират дейност и си гледат частничкото да е хайрлия

11

до 2

преди 12 години

не половината брат, а третината. Останалите сигурно дават консултации, техната м****** ***

10

ВМРО

преди 12 години

Тоя хРисто бИсеров и още няколко като него са съвременните киряк стефчовци,

9

1234

преди 12 години

АТАКА E NAI IZMISLENATA PARTIA I TEZI KOITO SA S NEIA .

8

Анонимен

преди 12 години

Хич не ме интересува какво са гласували, обаче забелязахте ли КОЛКО човека са гласували? Т.е. правете си изводите колко работят народните представители.

7

Анонимен

преди 12 години

молитвен храм или свинска *** миришеща на чорапи е дупката в центъра на София ?

6

Анонимен

преди 12 години

Туй *** Христо Бисеров е егато мазната турска ***. Как може да предлага промяна на закона в този аспект. Само АТАКАААА! Писна ми от виенета на имами, дупенета на черджета и подигравателни ръкопляскания от ислямски терористи, когато задържат българи еничарските полицаи в бг униформа. СРАМ че се водят бг полицаи. Да си сложи Цвъцко един фес и да каже че служи на Анкара. Продаженик скапан!

5

????

преди 12 години

Не е ли по-лесно просто да се гръмнеш?

4

Българин

преди 12 години

Искам България да се ликвидира Искам да остане само един кратер от атомна бомба!

3

хахах

преди 12 години

:D и аз така

2

Анонимен

преди 12 години

"Със 17 гласа "за", 11 "против" и 57 въздържали се"По-малко от половината депутати са били на работа ли бе?!

1

#

преди 12 години

само едно се чудя: тоя на снимката дали го е уцелил?!?