451

мухала

преди 13 години

еми като открива и всяка будка за вестници и сергия за слъногледови семки може и 50 000 да събере.

450

4-ти км

преди 13 години

Абе май човеко си е болен ........сериозно

449

хм

преди 13 години

***.....

448

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Хубаво сега се обеси на тях(говоря за политическият ти живот не за реалния).Защото каквото и да си откривал днес чух по новините:"Европейската комисия обмисля да поеме управлението на регионалните еврофондове за България, Румъния и Гърция, тъй като правителствата в трите страни не са способни сами да управляват средствата" Цитатът е от вестник Сега. А сега деца кажете как ще *** лентички?

447

тепърва

преди 13 години

6 правителства преди теб мислеха за хората, а не да се показват прид медиите.Брех, брех, Човекът-Слънце чак и слънчев лъч го заслепява

446

Анонимен

преди 13 години

Тия били направили (или ненаправили) нещо, другите - не знам какво си, а няма нито един осъден. Бойкооооооооооооо, вместо да режеш лентички, сдавай поста на някой кадърен, че ти *** майката на това, дето беше останало от държавата.

445

Бойко е нещастник

преди 13 години

той освен да орязва и реже друго можели, а пардон и да играе футбол! Оряза пенсиите, оряза здравеопазването, кой знае колко е порЕзал България, на финала да ни резне и тиквите да не се мъчим повече! ...ако иска може да си резне и неговата, най-добре ще направи! Време е да си ходи тоя ***!!!

444

4o4ko

преди 13 години

вече има достатъчно метри за бесило на ГЕРБ / или по точно КЕРБ - консултанти за европейско развитие на баламите /

443

Изумен съм

преди 13 години

Как може така да плюете нашият спасител,светия?!?!?!?!

442

Уточнение!

преди 13 години

Задача:2 хил за 2 год!Средно по три на ден, вкл. и през почивните!Средно по един час на церемония плюс по 1-3ч. за пътя между обектите!Въпрос в задачата:Колко вре е имал премиерът за каквато и да е друга дейност?

441

Анонимен

преди 13 години

Самозабравихте се!Хората Ви видяха:Цецо , Лъчо , Фидоската , и т.н.Колкото до 2000 лентички ?????????????? Ние също разбираме от АРИТМЕТИКА!Сбогом ГЕРБ!

440

Анонимен

преди 13 години

Учени от неназован институт на БАН са кръстили непозната до момента мозъчна гънка на името на премиера Борисов.Гънката се намира близо до областта на Брока, където се формира речевия поток - разясни за Рога и Копита учен от института, пожелал анонимност.Функцията на гънката няма нищо общо с областта на Вернике, където се анализира информацията получена от слуховите канали, изяснили нашите учени. Това открива нови перспективи в науката за мозъка, тъй като до този момент се е смятало, че невроните от областите "Брока" и "Вернике" си разменят информация в процеса на речева комуникация.Най-вероятно тази гънка има ключова роля за пораждането на неконтролиран, нелогичен и самодостатъчен речеви поток, който се наблюдава при някои пациенти - коментираха други членове на екипа, направил откритието.Те отрекоха инициативата им да е повлияна както от премиерската позиция за съдбата на БАН, така и от неотдавнашния жест на българските антарктици към Божидар Димитров, на чието име беше наречена гънка в айсберг в Антарктида, представена като залив.Друг източник на Рога и Копита от конкурентен институт изрази подозрение, че кръщаването на гънката на името на премиера е реверанс към финансовия министър Дянков, който неведнъж се е заканвал на "феодалните старци" от БАН.Източникът припомни, че в подслушан разговор с Ваньо Танов относно вътрешния министър Дянков заявява, че за разлика от Цветан Цветанов, "Бойко Борисов е умен".

439

много моля

преди 13 години

ААА,НЕ ТАКА.КАКВО ОБЩО ИМА МЕЖДУ ЖАН ВИДЕНОВ И МУТРАТА. ЖАН НЕ ОТКРАДНА СТОТИНКА ОТ НАРОДНАТА ПАРА,НЕ ВЛЕЗЕ В НИТО ЕДНА СХЕМА И ДАЛАВЕРА.ЖЕВЕЕ ПОВЕЧЕ ОТ СКРОМНО ЗА БИВШ МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛ.ОСТАНА ПОЧТЕН ДО КРАЙ.БЕЗСПОРЕН ФАКТ.САМО НЕ МОЖА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ МЪРТВАТА ХВАТКА НА СОБСТВЕНАТА СИ ПАРТИЯ И СЪПАРТИЙЦИ,НА КОИТО ПРЕЧЕШЕ ДО СМЪРТ И ИМ ОБЪРКВАШЕ СМЕТКИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ, ДОГОВОРКИТЕ С УЖ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИМ ПРОТИВНИЦИ.КЕЛЕПИРА ЗА ДЪРЖАВНА СМЕТКА НЯМА ЦВЯТ.ТАКА ЧЕ ЖАН НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС СЕЛСКИЯ ПЪДАР.

438

Анонимен

преди 13 години

Кръстиха мозъчна гънка на Бойко Борисовот Рога и Копита Понеделник, 21 Март 2011 14:05 7269 посещения Учени от неназован институт на БАН са кръстили непозната до момента мозъчна гънка на името на премиера Борисов.Гънката се намира близо до областта на Брока, където се формира речевия поток - разясни за Рога и Копита учен от института, пожелал анонимност.Функцията на гънката няма нищо общо с областта на Вернике, където се анализира информацията получена от слуховите канали, изяснили нашите у

437

ицо

преди 13 години

Аз виждам как Първанката става мин.председател а Боко президент след 5 години,помнете ми думата,това дето го изиграха Путин и Медведев тука се гласи същото,нека си се дразнят сега....медиите да има кво да излъчват,ще поживеем ще видим....

436

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов изглежда като монах отшелник - той няма 6 апартамента и 12 фирми, не се е чуло да взема пари в брой. Не знам дали съм прав, но в този смисъл Борисов все повече заприличва на късния Виденов, който не крадеше, но бе съсипан заради заобикалящата го варварска некомпетентност.

435

Анонимен

преди 13 години

Тоя ще му викаме "храбрият крояч".Само дългият му лъжлив език,съперничи на дългият му лъжлив нос.Пулишинел!

434

Кирилов

преди 13 години

Боко показва това което най-умее,да реже ленти на обекти,които са започнати отдавна.Тези които са започнати по негово време догодина май пак ще ги открива(знаете защо).

433

боко не лъжи

преди 13 години

АКО СА ВЕРНИ БРОЯТ НА ДНИТЕ В ГОДИНАТА/ЩОТО ТИКВАТА МОЖЕ ДА РЕШИ,ЧЕ НЕ СА 365/,ГЕРБАВИТЕ УПРАВЛЯВАТ 2 Г.х 365 ДНИ=730 ДНИ,БАРАБАР СЪС СЪБОТИТЕ,НЕДЕЛИТЕ И ОФИЦИАЛНИТЕ ПРАЗНИЦИ.КАК ЛЕНТИЧКИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ 2 000.ПО ТРИ ОБЕКТА НА ДЕН ЛИ Е ОТКРИВАЛ,БЕЗ ПОЧИВКА.МУТРАТА Е ЗА "ГИНЕС" ПО ЛЪЖИ И ХВАЛИПРИЦ.ЕЙ ТАКА СЕ УПРАВЛЯВАТ ШАРАНИТЕ.ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ШАРАНКИТЕ.МУТРАТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЛЪЖЕЦ В ДЪРЖАВАТА.ЕГА ТИ ГЬОНСУРАТА ЛЪЖЕЦ.

432

Анонимен

преди 13 години

***