8

do 4

преди 13 години

Кой ще издържи 50 години бе ? В най скоро време не очаквам социална криза, а КЪРВАВИ РЕВОЛЮЦИИ ! Френската такава ще ни се види като детска игра. Ще има и обесени политици по цял свят. Помни ми думите. До 5 години държавите ще се "взривят" !

7

Анонимен

преди 13 години

2012 !!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 13 години

Как може да повярва на данни,че бедността намалява!Че те точно най-бедните и безработните се плодят като зайци....Защо не е дошъл нас да пита,по-вярна информация щеше да получи....Ще стават все повече мизерните,неграмотните...абе *** от цял свят дето не ги мързи само бебета да правят....

5

Анонимен

преди 13 години

Криза има, но тя е другаде.Вътре в хората.Хората от ден на ден стават по неморални, по лоши, по злобни.Уж имало еволюция.Има деволюция.Светът върви на зле.

4

Анонимен

преди 13 години

Това няма да бъде криза. Ще бъде колапс.Процесът ще продължи около петдесет години, като в края му ще останат около милиард жители - колкото сме били през цялата история до 1900г. Предстои рухване на илюзорната система на електронните пари и електронните активи. Всяка банка по същество е пирамида, затова повечето от тях също си заминават. Не ми вярвате? Огледайте се. До десетина годинки ще се убедите.

3

Анонимен

преди 13 години

Наистина, на ви пазарна икономика. Апнете, пийнете, к'вот ви остане, и него изежте.Да вий сладко. Затъкнете се. Ваш'та мама.

2

Apis

преди 13 години

Китай - 1.25 млрд, Индия - 1.25 млрд. САЩ - 300 млн, но консумират за 3 млрд. Малко да се спрат!

1

Анонимен

преди 13 години

На ви пазаренкапитализъм!