83

бежанка

преди 13 години

40 г. едропа кърми гърците, какво произведят им се взема и се заплаща по най-изгодния начин, та и *** им даже - направете си извода защо се стигна до това сега

82

Анонимен

преди 13 години

Давам работа на гръцки граждани срещу храна...работата се състои в бране на всякакъв вид овошки

81

тато

преди 13 години

Банката гарантира влогове до определена сума, но дай боже да не се случи да си ги търсиш, тогава ще блесне истината!!! Няма да имаш и да заведеш дело даже!!!

80

Гъркоебец

преди 13 години

Гъркините са мазни, дебели, не особенно чистоплътни!Цял ден се разкарват по нощници и само звънят по телефоните , за да си уговарят кръчмата за вечерта!Обичат страхотно а..лния секс!

79

2121 до 56

преди 13 години

Какво точно знаеш и какви аргументи използваш?!?!Ти използваш само квалификации, както комунистите след 09.09.1944 г., които с квалификацията "народен враг" избиха 30 000 елитни българи!Вероятно си от комунистическо коляно!Все едно , поне се научи на нещо, като участваш във форума!

78

до 68

преди 13 години

Кой работи по 4 часа в петък в Австрия?Не и частните фирми, драги!Ако говориш за държ. чиновници за тях не знам!Вярно е , че и в Австрия се вихри някакъв извратен социализъм!Например забранено е на магазините да работят в събота и неделя!В тези дни в Грац работи само един магазин на гарата!Ами нека!Умния се учи от грешките на другите, глупакът от собствените си грешки!Пак казвам, като не се учат от грешките на соца в Изт. Европа, ще се учат от собствените грешки!

77

Анонимен

преди 13 години

Като почина Дядо , баба продаде всички овце кон каруца и сложи парите си БалканБанк. И тя така се осланяше на държавата че уж гарантира , нещо. И накрая с парите които взе и коза не можеше да купи. Затова бийте си камшика от Гръцките Банки. Това са Пиреус , ОББ, Пощенска Алфа.

76

pool

преди 13 години

......А малякас продължава да си иска 14 пенсия и 15 заплата! E няма как да стане.

75

До 72

преди 13 години

Че тази система се срива си прав, но решението и причините, които представяш са тотални простотии. Първопричина за този крах е, че системата е базирана на най-голямата финансова лъжа и кражба в човешката история, на всичкото отгоре "озаконена". А именно - системата с частично покритие на резерва. Това дава право на пасмина еврейски банкери да печатат хартии, зрещу заробване на правителствата, контрол над паричния поток и вечна инфлация и неизплатим дълг. Ето тази система трябва да бъде разбита.

74

Анонимен

преди 13 години

Не искам да звуча грубо, но ми запомнете думата, че нещата се обръщат и скоро гърците ще идват тука на гурбет.

73

Анонимен

преди 13 години

За половината от лошия кредит е виновна банката , за другата кредитополучателя.Нима банките не са знаели на кого дават пари ? Знаели са разбира се но защо тогава са ги давали. Сега обаче не искат да споделят своята част от вината.

72

до 72

преди 13 години

Ти да не си преписал от някоя реч на Ленин от 1917 г?Хахахаха

71

Анонимен

преди 13 години

Чакана същото което преживяхме 97г. При Жан. Само че този път няма да са виновни комунистите и СССР а Европейския Съюз и по точно най мързеливо племе Гърците.

70

Анонимен

преди 13 години

Да продължават да наливат пари а после да се чудят,че не могат да ги връщат.Все едно аз да отида в банката да взема кредит 100хил. защото не мага да си плащам кредита от 10хил.Дали ще ми дадат кредит?

69

те

преди 13 години

Капитализма като система се срина.В тази си вид светът не може да съществува.За да се поуспокоят нещата следва да се промени изцяло системата на развитите в икономическо отношение държави тоест да се премине към нов начин на производство и планирани тотално премахване на монополите които задушават дребния бизнес и практически го фалира.Трябва да има и все по голямо участие на държавата както в планирането така също и във финансирането на икономиката а не както сега да да абдикира и чака на данъц

68

1

преди 13 години

дъно гърция фалира

67

Анонимен

преди 13 години

Въпроса е че държавата не може да гарантира нищо , Дори и Европа не може да гарантира нищо. Като пример мога да посоча че Райфайзен е много пъти по-голяма от Бюджета на Австрия. Не виждам какво ще гарантира Българската държава с този мишкарски бюджет ай пък чак 100хиляди евро.

66

Анонимен

преди 13 години

Глупости, гарантира. Това са приказки за наивници. С какви пари точно гарантира влоговете в частни банки? Ако тези пари се източат от частните банки тук, към банките там, за да покриват отровните деривативи, с които САЩ и еврейската им пасмина натровиха целия свят, за да го заробят, кой ще покрие парите? Откъде? От държавния резерв? Че той я го има я не. Откъде? От заем, от МВФ и СБ, който после пак ние да плащаме? Глупости. При фалит на банки изгарят тия дето не са си изтеглили парите първи.

65

до 39

преди 13 години

В Астрия работят 8 часа! Но в ПЕТЪК работят само 4! ФАКТ! Не знам къде работи измисления ти син, ама е добре да проверяваш нещата преди да ги коментираш!

64

пепи

преди 13 години

"Какви последици крие банкрутът на Гърция?"Ами най-вероятно ще стане това, което се случи след фалитите на Бразилия, Аржентина, Русия, Турция. Нищо страшно. Това са страните (заедно с комунистически Китай и Виетнам), с най-висок растеж през последното десетилетие - по около 10% годишен ръст на БВП. Не е страшно да се откопчиш от лапите на кръвопийците.