36

акуд

преди 13 години

"Комерсант" "и по този начин наруши срока за сключване на окончателен договор до 1 юли, определен от руския концерн за подписване на договора. " руския концерн и самата рУСИЯ . НЕ МОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛЯ НИКАКВИ срокове на БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 13 години

Нуждата от АЕЦ Белене е една от най-голямите лъжи измислена от корумпираните български социалисти и техните руски работодатели.

34

Анонимен

преди 13 години

Нещатата около проекта Белене са напълно ясни, една бедна страна не може да строи скъпа ядрена централа която допълнително се оскъпява от кражбите и корупцията.

33

777

преди 13 години

Искаме незвисимост от руснаците, а то кого искаме зависимост?

32

777

преди 13 години

Щом чакаме финансовия анализа на Каролев, как разбрахме, че проекта е скъп?

31

до 30-ти

преди 13 години

Ами отговора е много *** - ББ явно не е толкова глупав за да си мисли че лъжливата пропаганда е достатъчна за да си покрива националните предателства, както правят смотаните български социалисти.Не бърза да става такъв арогантен национален предател като тях. Да видим колко ще устиска срещу мръсника Путин. Жалко ми е, ито много, но не тая надежди за национална независимост от мръсните руснаци. Прекалено силни и гадни са.

30

Анонимен

преди 13 години

Фалираха големите лами Кремиковци, Плама, Химко и т.н. гълтащи ужасно много ток! За кого ще произвежда ток АЕЦ Белене?

29

Анонимен

преди 13 години

А пък наглия съсел казва-ние се бяхме споразумяли за три млрд.евро.Да,но това не е крайна цена.Крайната цена след оскъпяването не се знае колко би могла да стигне при управление на станиш,дедо и ***.Не ми се мисли...

28

Анонимен

преди 13 години

Каква е тази *** защита на националните интереси! Що не бутнат 100 милиона евро на бате Бойко и да закръглят сумата на 8 милиарда евро! Така тихомълком в пълен национален консенсус и с едно яко ураааа от народа ще построим паметника на българо-съветската дръжба АЕЦ Белене!

27

Патриот

преди 13 години

Седерастки кауни ако искате без пари да ви го построи Русия а?Тогава пак ще намерите кусури вашта мамка проклета ибрикчийска!

26

Анонимен

преди 13 години

Съгласна съм с 23-ти:Ако толкова искат руснаците да реализират този важен за тях проект е много лесно да спрат с изнудванията и с ценовия шантаж и да го направят добър търговски проект, който да ни позволи поне още мъничко по-голяма независимост.

25

Анонимен

преди 13 години

24100% те подкрепям!!!

24

Анонимен

преди 13 години

Истината е една - българите не знаят какво искат. Затова все някой им е виновен.

23

Анонимен

преди 13 години

АЕЦ Белене не е нужна на България, цялия шум се вдига за да може шепа хора да приберат милиади. Не им стига грабежа до сега ами сега искат още един милиард неустойка че са си клатили краката.

22

Анонимен

преди 13 години

МНОГО БЪЛГАРИ НЕ СА ПРОСТО НЕГРАМОТНИ. ТЕ СА ЗАВИСТЛИВИ, ЗЛОБНИ, ДРЕБНАВИ И АЛЧНИ.

21

Анонимен

преди 13 години

Ако толкова искат руснаците да реализират този важен за тях проект е много лесно да спрат с изнудванията и с ценовия шантаж и да го направят добър търговски проект, който да ни позволи поне още мъничко по-голяма независимост.Ама те не щат. Точно затова се вижда колко истински са "славянските ни братстство и дружба".***!

20

Анонимен

преди 13 години

Тук е пълно с икономически "експерти" които през живота си не са изкарали 5лева от инвестиции или финансови спекулации но иначе "разбират".Колкото е по-*** един човек толкова по-арогантен и неадекватен в оценките си е.Множеството българи определено са неграмотни и това е причината да докарат на власт такива *** като настоящите.

19

Кърлежов

преди 13 години

Няма толкова малоумно изказване като "Най-оптимален". оптимален означава най-добър, а най-оптимален означава, че Каролев е толкова икономист, колкото баба ми е пилот на космическа совалка. *** смешниците продажни и некадърни!!!!

18

до анжела

преди 13 години

и вместо това реши да се изсереш във форума? тц, тц

17

до 15-ти

преди 13 години

Аз не съм съгласен.До правителството на тройната коалиция енергетиката беше създадена по начин, който позволяваше на социалистите и на Русия да източват България.Няма нужда от техни проекти обвързани с техни дъщерни дружества прекупвачи, които да продължат да ни карат да плащаме по-скъпо, отколкото искат от средния европеец.Мерси. Стига ни толкова руско енергиино робство и изнудване.