392

Възмутен гражданин

преди 13 години

Поредната липса на чувство за морал и справедливост у чернодрешквците от СГС! Г-да журналисти, като съобщавате за това решение на съда, бихте ли посочили и името на съдията, постановил такава присъда? Та нали съдиите са цветът на народа и крепители на държавността! Дотам ли стигнахме тези с черните раса да се крият като партизани! Ами да вземат да произнасят присъдите си в партизанската землянка в Лопянската гора и произнесената присъда да се ознаменува с изстрел на манлихера!!

391

bai_jordan

преди 13 години

Не застраховайте в дженерали!!! И всички които имат възможност да отидем да се изпикаем пред дома на Йорданка Моллова!!! Някой знае ли я къде живее?

390

Анонимен

преди 13 години

Някаква игра с SMS-и в подкрепа на ставийски да направим или да му съберем парички, а?

389

Анонимен

преди 13 години

90% от решенията на БГ съдилищата са пълна правна переверзия.

388

Анонимен

преди 13 години

КАКТО ВИЖДАМ 390 И *** НЕ ВНИМАВАТ.

387

.йъфгъйъггъй

преди 13 години

съдът ще ни *** докато не се събудим.спи спокойно българино.така няма да усетиш как ти го .......

386

az

преди 13 години

делото не е ли срещу generali ? защо в заглавието пише, че ще плащат на ставийски ?

385

Анонимен

преди 13 години

...sudebnata sistema e kato feministka organizaciq - 90% ot sudiite sa jeni...

384

мунчо

преди 13 години

при алкохол хубаво полицата спира да действа, ама само по - отношение на застрахования, а не на 3 - тото лице, т.е. застрахователят плаща, а после си търси парите от застрахования, в случая стависки. някакви смешки пак, съда се изложи здраво

383

555

преди 13 години

Който иска да порицае юнаците от "Дженерали". може да го направи на сайта им ,като кликне върху "въпроси" в горния десен ъгъл.

382

rasboinik

преди 13 години

Stewiski- president!

381

Анонимен

преди 13 години

Доста неадекватни коментари. Вярно е , че полицата става невалидна при употреба на алкохол, но това не освобождава застрахователя или виновното лице от отговорност(по-точно виновното лице). Просто поредната гавра с хората, но ние сме свикнали в тая държава и ще си продължава така.

380

до 387

преди 13 години

Ако водачът е бил пиян - полицата за ГО или Каско става автоматично невалидна! Така е по целия свят! Адвокатите просто са изкарали пари от майката и сега ще си мият ръцете със съда. Да бяха прочели поне какво пише на полицата

379

Галина

преди 13 години

До къде стигнахме вече?На къде отиваме ми кажете?ще убива едно дете другото вече е жив труп и накрая това дете ще трябва да плаща на тоз убиец.Срамувам се,че съм българка....

378

до реалист

преди 13 години

Искът наистина е срещу застрахвателя, но като трето лице - помагач е привлечен Ставийски, т.е., ако съдът беше осъдил застрахователя, последният след като плати, щеше да си иска парите обратно виновния водач т.е от Ставийски - т.е. това решение пак е по поръчка на Ставийски. А това решение като аргументи няма нищо общо с правото. Все едно някой да ми счупи колата и нашите да ми дадат пари да си я оправя и после съдът да каже "Сори, нали колата ти е оправена, за какво искаш още пари"

377

Анонимен

преди 13 години

Всички застрахователни компании са рекетьори.Само прибират пари от гражданска отговорност ама като дойде до плащане вадят от девет кладенеца вода за да не ти платят. Иначе в полиците пишат че покриват милион за щети и други глупости. Сега искат цялата застраховка наведнъж да се плаща. Ами ако си карам колата само 6месеца???? Очаквайте скоро да ви кажат че не може да си купите половин килограм сирене-трябва да е най малко килограм. Какво ли още ни чака?

376

Анонимен

преди 13 години

Браво на съда!!! Точно така трябва. Всеки чуждестранен престъпник да идва в България и да се чувства по-добре от у дома си. Смятам че трябва да развиваме туризъм за престъпници. All inclusive за чуждестранни престъпници, които великият български съд третира като богове, които могат да убиват и изнасилват безнаказано.

375

Реалист

преди 13 години

Преди да си прегризете гърлата отчетете няколко неща:1.В цял свят застрахователите ако могат НЕ ПЛАЩАТ това е бизнес - ако на някой му звучи цинично да порастне.2.Логиката за това е проста и застрахователите са напълно прави при наличие на дело срещу попечител за престъпно пропиляни пари от дарения - когато не ти достигат пари не харчиш десетки хиляди по комар.3.Комарджията си е комарджия и нещастието няма нищо общо.4.Съда съди според законите - законите се пишат от маймуните в парламента.

374

ани

преди 13 години

Интересно ми е колко е гушнала съдия Йорданка Моллова, за да се изложи по този безобразен начин, като постанови решение противно на всякаква правна и житейска логика. Това, което прочетох от жалбата на Максим Ставийски и го има по делото - Максим Ставийски излагал доводи "за липса на обективна необходимост от провеждането на лечение на пострадалата" - БЕЗ КОМЕНТАР!

373

до 379

преди 13 години

Казвам че всеки които се качи да кара трезвен или не - може да катастрофира и да убие човек! И на близките пострадалия и на обществото няма да им пука дали си пил или не - тази помия ще се излее и върху теб!