54

гайгер

преди 13 години

Вчера в детската градина гайгеров брояч намина, а децата веселушки светят като крууушки...

53

бг власти

преди 13 години

е, щом британската агенция за безопасност на храните е решила така, ние нищо не можем да направим!

52

от41 доуважаемият 47

преди 13 години

зная *** къде ги берат- на всякъде ! дори и до "Чернобил" отскачат и то с каруците :)

51

до гъбичката

преди 13 години

като четеш този форум верно ли мислиш ,че нищо ни няма?

50

Гласоподавател

преди 13 години

Предизборно ще черпят с гъбена чорбица ....

49

Гъбичка

преди 13 години

Българите що радиоактивен материал са изяли, а па нищо им нема.Тия британците на кви се правят?!

48

:Д:д

преди 13 години

А сега виновен бил Чернобил. Ей нещастници мръсни. Господ ще ви накаже! ТОЛКОВА ЖАЛКИ ХОРА СТЕ! (БРИТАНЦИТЕ)

47

до 41

преди 13 години

"МАНАТАРКА" и "ПАЧИ КРАК " растат най-добре в широколистни гори!!!Знае се,че страната ни изнася всяка година тонове от тях...излиза,че другите страни не са правили проби на гъбите....!?

46

до 35

преди 13 години

човеко,българия не се състои само от твоето село. 12тона гъби са едно нищо за износа ни.нарочно използвам твоята мерна единица за тон сушени...

45

до 39

преди 13 години

Как да те информират, като прекупвачите събират гъба от цяла България и я карат в пункта за гъба? Има 3-4 големи стационарни бази за купуване на гъба, всичко останало се върши от прекупвачи с бусове.

44

до-42

преди 13 години

РАЙОНА Е ОКОЛО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

43

до 34

преди 13 години

а бе госпожо,какви са тези коминтерновски и комунистически термини,които използваш в този детски форум тук? за ЗАКЛЕЙМЯВАМ ми е думата и други издайнически душичката ти фонемчета.

42

Анонимен

преди 13 години

ако обичат бг властите да ни информират от кои район са гъбитеда видят фирмата и да разберат от къде са събираниние обичаме да берем гъбиа това обяснява мутиралото поведен ие на гол част от българите,вкл и тук

41

Анонимен

преди 13 години

"МАНАТАРКА" и "ПАЧИ КРАК " разтът най-добре в/у уранови почви

40

до 36

преди 13 години

абе то тук е пълно с такива "много знаещи" като теб. къде изобщо се слагаш ти с твоето "знание"? има новина,има факти,има държава англия, с която не е здравословно да се майтапиш, има радиоактивни гъби,има чернобилско заразяване, има убиец -наглец лазар...,но щом ти казваш ,че такова животно нема,значи нема. ами що не си стоиш в шопскио шушон тогава ,ами се обаждаш и дори хвалиш,че много знаеш??

39

Анонимен

преди 13 години

ако обичат бг властите да ни информират от кои район са гъбите-да видят фирмата,да разберат от къде са изкупувани тая гол радиация вече обяснява мутиралото поведение на гол част от нас,вкл и тук

38

Анонимен

преди 13 години

akо обичат бг властите да се размърдат да видят кои е износител,от къде са събрани гъбите-кой район в бг и да ни информиратние обичаме да берем гъби и тр да знаемс такава гол радиация у нас вече си обяснявам мутиралото поведение на гол част от народа,вкл и тук

37

Анонимен

преди 13 години

"защо аз да ти меря завишена радиация ? англичаните са я измерили, изгорили са стоката.. "И сега *** докажи, че играят мръсно и че неграмотните чиновници и балъците в България са се хванали на номера.

36

Анонимен

преди 13 години

Пълни глупости! Ама пълни! За да се изкара 1 тон сушена гъба, трябва да се заложат между 5 и 10 тона сурова. Вие имате ли представа от какъв регион се събират 5 тона дива гъба? Аз имам. Или цяла България е с нива на радиация 10 пъти над допустимото или старите к*рви, англичаните, играят поредната постановка.

35

Аз

преди 13 години

Странно, всяка година затварям не по-малко от 50 буркани с манатарки. И си ги ям, и не светя на тъмно. За тази година вече приготвих 27. Ще продължавам, щото тази година има.1 тон сушени гъби се правят от 12 тона сурови. Значи не са от тази година.