23

ЕС

преди 13 години

Докато Борисов и Цветанов са на власт България няма да види Шенген!

22

Дедовия

преди 13 години

Eдно нещо става ясно.Сергейко каза че в името на България е влязал в коалиция през 2005 година с турците и само заради стабилността са управлявали с мандата на ДПС.Да ама не .... Още един път се доказва че ДПС и БСП са едно и също.Досега 6 години след 2005 , а те продължават да гласуват като един.Или ЗА или ПРОТИВ , но винаги депутатите на БСП и ДПС са на едно мнение.Да се явяват заедно на изборите , а не само да заблуждават народа , че са отделни партии.Замислете се хора.

21

Бай Колю

преди 13 години

20-ти, прав си! Много ще му отива фадромата на боко! То се видя, за премиер не става, поне като фадромджия да се реализира на някой строеж на магистрала или южна дъга! :)))))))))

20

Анонимен

преди 13 години

В ШЕНГЕН ЩЕ ВЛЕЗЕМ КОГАТО ДОГАНОВИТЕ СТАНИШЕВИТЕ И ГОЦЕВИТЕ *** ИЗЛЕЗАТ ОТ МВР ДАНС ПРОКУРАТУРА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НАП НОИНЕ МЕТЛА А ФАДРОМИ ТРЯБВАТ НА БОЙКО БОРИСОВ

19

Грую

преди 13 години

Аз съм си *** от село обаче ми писна на ***а от политика. Всичките ни оправиха по няколко пъти вече, че чак вече докато се усетя и съм се на*рал. Толкова оправяне че нямам време да стигна до тоалетната. Писна ми.

18

Бай Колю

преди 13 години

Айдеееее, хаирлия да е!!!! :)))))))))))))))))))

17

Анонимен

преди 13 години

Сбогом *** ГЕРБави изчадия

16

до 7

преди 13 години

Правилно, нека да не гласуваме, тогава и 100 000 *** да си купи някой, ще му стигнат за пълно мнозинство. И пак *** ще ни управляват...

15

Отговорен

преди 13 години

Неуките и некадърни управляващи оакаха терена и сега трябва да си поемат отговорността. Оставка и нови избори. След това съд за виновниците за националната катастрофа (коя по ред вече не знам) и да е ясно, че като не ставаш и за *** значи не ставаш и отговаряш. Отдавна некадърничеството трябваше да се криминализра и да се лежи в затвора заради това. Последиците са ужасни за всеки гражданин на страната. Всички го виждаме и усещаме ежедневно на гърба си.

14

Анонимен

преди 13 години

Станишев: За целувка и за вот винаги готов.

13

ами

преди 13 години

ГЕРБ ме разочароваха но не желая по никакъв начин БСП и ДПС!

12

Анонимен

преди 13 години

Единстените които има да съжаляват ако вота не мине са всички българи.И престанете с това "кой ще дойде?"КОЙТО И ДА ДОЙДЕ ЩЕ СЕ СПРАВИ ПО-ДОБРЕ ОТ ТЕЗИ!Докато е Мухобойко икономиката ще е в колапс!

11

Просто ...БСП

преди 13 години

Отново акция по вдигане на рейтинга...да ги подават по телевизора, да им понатикат малко микрофони из устата, затова е цялата дандания. Това е философията на БСП, но най ме е яд като даваха кадри от събирането им на Бузложа колко млади хора имаше......БСП за като джанката - трябва да отсечеш и последната фиданка, че да не те трови повече

10

Анонимен

преди 13 години

"Вотът готов!"Бре, колко гордо и жизнерадностно се кефят днес.бг :)

9

Работодател

преди 13 години

Заплатите не ги плаща Герб, а ние измъчените работодатели.И до кога ли? Докато и малко работещите фалираме.

8

2233

преди 13 години

Станишко,пак ще духаш супата!

7

Анонимен

преди 13 години

Внасяйте вотове, вдигайте пенсиите и заплати символично, ловете вещици- АЗ няма да гласувам докато не видя подобрение за себе си. Писна ми само да ме заливат от екрана с числа и простотии, пък мизерията да си е същата. Когато видя подобрение с кеф ще отида да гласувам, пък сега и челна стойка пред парламента да ми направите-не ме интересувате.

6

Анонимен

преди 13 години

И кой си мисли,че кабинета ще падне?Просто народа щом си трае няма да стане.А и кой да застане?

5

Безпартиен

преди 13 години

За какво излезане от кризата говори Станишев...нали нямаше...!!!

4

евро-оптимист

преди 13 години

Отлагат ни за Шенген заради слабости на съдебната система -- там са само хора на агент Гоце, ДПС, ЦК на БКП и други обществени язви. Грешка на Борисов беше, че не разкара тази шайка.