236

Анонимен

преди 13 години

Станишев ще го води.

235

До 241

преди 13 години

Ако и ти влизаш в определението ***? Х-(

234

До Simon

преди 13 години

Ами,почти съм убедена!Не че мога да присъствам,тъй като съм EU citizen и няма да съм в България,но определено това не е от типичните паради,последствията ще са,упс...виж само подгрявката,каква е ;)

233

до 232

преди 13 години

Не се пробвай да извъртиш темата от *** в чисто човешката омраза ! На повечето от така посочените групирания в естествената им среда им демонстрирай *** с парад и те не ще са по различни от реакцията на нормалния, здрав, хетеросексуален българин! Всъшност някой от тях ще са свирепи и не така толерантни както е бг.

232

Аз до 236

преди 13 години

Ти накрая ще поискаш и ***.

231

simon

преди 13 години

еми...виж това не знам. в берлин на който му се танцуваше и маскираше...се включваше. тука мислиш, че няма да те допуснат ли? съмнявам се:) а за чалгата...нямам какво да коментирам...това като факт ли ми го казвах или аргумент?

230

Иво

преди 13 години

Абе как така Азис е номер 1 с тая хомофобия?

229

Анонимен

преди 13 години

Чета коментарите и се чудя кой ходи по концертите на Азис...........

228

crus

преди 13 години

235....е ок ми то имаме достатъчно примерно фолк клубове ...там си е същото

227

до Simon

преди 13 години

Факт е,че парадите са яки,но защо да бъде само за гей обществото?Като гледам г-н ЕU citizen e метросексуален и той ще участва.Искам и аз!Нека всички да се присъединим!И аз искам да се маскирам,фризирам,парфюмирам и "ексибиционирам"... :)

226

simon

преди 13 години

ами щото е забавно. на love parade в берлин кво му беше лошото? докато не се изтрепаха де, ама това е проблем на сигурността. просто е много забавно. музика, танци, шарении, голотия...нищо по-различно от парада в берлин или бразилия, просто по-малак, щото е в бг :)

225

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 13 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ НАПРАВИ ПАРАД НА СВОБОДНОТО ПУШЕНЕ НА МАРИХУАНА. ЕДИН ДЕН ДА Е ЛЕГАЛНО ВСЕКИ ДА НОСИ И ДА ПУШИ И ДА ОБИКАЛЯМЕ ИЗ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ДА НИ ВИДЯТ ЧЕ НЕ СМЕ НАРКОМАНИМ, ПРЕСТЪПНИЦИ ИЛИ ПРОПАДНЯЦИ А ХОРА С РАБОТА, ОБРАЗОВАНИЕ И ВКУС КЪМ ЖИВОТА.

224

crus

преди 13 години

230 ок аз принципно се смятам за толерантен ...ама подскажи ми защо е нужна тази демонстрация???

223

simon

преди 13 години

хахахаха, става все по-забавно, са мразим и евреите, масоните, ***.... *** така или иначе, американците естествено, германците, французите, турците.... много *** народ сме :)))

222

simon

преди 13 години

ама тва е само щото не си си слагал щипки до сега:)))) може и да ти хареса ако опиташ :)))) мани майтапа. не съм казвал, 1е е нормално, просто съм присъствал на такива паради в чужбина ( като наблюдател :))))) ) и е супер забавно.

221

Доктор Манафчо Педер

преди 13 години

При мен идват на преглед главно и предимно ***.Забелязах че те нямат хемороиди(маясъл на турски):-))).Сигурно щот редовно им продухват кюнците...Както се казва-сладка болка в ауспуха...

220

Анонимен

преди 13 години

Най-много гейове има в средите на юдео-масоните.Там в 33-та степен задължително трябва да си гей.

219

до пинчерите / гей

преди 13 години

Едно не разбрах, ****ка му! Е*али са те у г-зо, ял си белтъци, О`К ! Ама що парадираш ?

218

crus

преди 13 години

221 по твоята логика излиза че всички видове секс са нормални ?!? ами ок ама примерно за мен не е нормален секса с кон примерно ... златния дъжд също не го разбирам ,игрите с щипки и всякакви мъчения съще не ми се виждат нормални ....

217

До 18-ти

преди 13 години

Да но ти да си видял хетеросексуални да се движат по патки и по сливи и да демонстрират това.Щом *** искат да се *** помежду си,нека си го правят,не ми дреме.Ама да парадират публчно с това - ще ме извинявате много.Стойте си по гей-баровете и ако искате си сцепвайте задниците,не ми дреме.Но аз не искам децата ни да стават неволни свидетели на болните ви сексуални наклонности.