153

EC EC ES EC

преди 13 години

Не ни трябва ES samo pari да внасяме,а ако влезнем в шенген ще се напълним с араби както Франция-23 милиона официално от 65 милиона.Да излезем от ES i da се откажем от шенген това е най доброто решение за България,стига толкова сме плащали за унижения-2 качество европейци и скандал за 105 ***

152

СИМЕОН II

преди 13 години

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,НЕ СЕ РАДВАИТЕ,ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ СКОРО ЩЕ БЪДЕМ И В ШЕНГЕН И НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ Е ЕВРОПА.ЗАЩОТО КОМУНИЗЪМ,ВАРШАВСКИ ДОГОВОР И СИВ,НЯМА И НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА,СЛАВА БОГУ.УМЕН,ЧЕСТЕН,КОМУНИСТ-ТРИ ДУМИ,КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЕ УПОТРЕБЯТ ЗАЕДНО.АКО СИ УМЕН И ЧЕСТЕН-НЕ СИ КОМУНИСТ,АКО СИ УМЕН И КОМУНИСТ,НЕ СИ ЧЕСТЕН,И АКО СИ ЧЕСТЕН И КОМУНИСТ,НЕ СИ УМЕН,ВЕРВАИТЕ МИ

151

Страстен гей до 154

преди 13 години

Ама стига са тези българки, бе!Ще сигнализирам за дискриминация на сексуална основа!И аз пък ще се оженя за чужденец!Един швед с голямо достойнство , ще ми дойде екстра!

150

male

преди 13 години

Ами тук в Румъния в момента е много по-добре от България, но не съм тръгнал да пля по България. Но до голяма степен тези земи са били български, така че малко или много като живея в Румъния населявам бивши български земи, така че пак съм си у нас. И румънците много приличат на нас българите, само че са по-работливи и не толкова злобни.

149

Анонимен

преди 13 години

До 143 Хинтигрираната в чужбина.Пиши / ако можеш/ в техните сайтове .Но там местните ще те пратят много далеч , и аз съм далеч от България но не плюя по държавата където съм израстнал .А ЕС е икономически оправдан ,политически *** . И българите ,винаги ще сме втора категория хора .Знам го от опит .

148

AYYYYYYY

преди 13 години

Значи ни искат вноските в EC a no не и облекченията от шенген.Най доброто за България е да излезем от ЕС,и да ги оставим първо да си върнат милиардите еврозаеми,и тогава да кандидатстваме за EC u шенген

147

женен за циганка

преди 13 години

Once you try black, you never go back! :)

146

Анонимен

преди 13 години

аз па сам женен за ***... и си ми е екстра! сека вечер ми врътка гюбеци!

145

Анонимен

преди 13 години

Влезте във форума на БГ Мама да видите колко много българки вече са омъжени за чужденци, от хубаво не се бяга!!!

144

Bulgaria is a whore

преди 13 години

ИСКАМ ДА ИЗБЯГАМ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

143

до 143

преди 13 години

*** що не пробваш и ти да го забравиш българския... звучиш толкова ***, че за теб няма невъзможни неща...

142

Ескимос

преди 13 години

Аз пък се ожених за ескимоска от Аляска!Върховно е!Като ходим на гости домакинът ме кара да спя с жена му!Къде ти такива порядки в Бг!Много сте изостанали!А пък като не идват гости нагъзват жена ми!Ама тя и без това е трътла!Избрал съм си 3 семейства и все там гледам да ходим на гости!

141

ДО 143

преди 13 години

ЕМИ ПИШИ НА ТУРСКИ ТОГАВА БЕ К..ВООО.ЩОМ НЕ ИСКАШ ДА УЧИШ ДЕЦАТА СИ НА БЪЛГАРСКИ ПО-ДОБРЕ БЯГАЙ С 300 И НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩАЙ!!!

140

Ivan Grozni

преди 13 години

do bg mama Първо - не си бг мама. Второ злобното парадиране по този начин ми е познат от хора, които познавам на живо - таят болка и обида към България... но тя не им виновна , че са жалки душици... защото има и други, които никога няма да се върнат също... но нито са плюли по Бълагрия, нито имата тази антибългарсак злоба у себе си - нямат нужда от нея защото са направили свободен, съзнателен избор за друг начин на живот...

139

!?!?!

преди 13 години

те хората още се чудели, пък преди час-два писаха, че вече сме "вътре"Филмът не е шведси, ами е съветски..... грешка, другари! рекъл секретарят на селското читалище :))))))))))))))))

138

male

преди 13 години

Аз пък съм женен за румънка и не съжалявам, те са много добри жени и освен това са красиви като българките. А тук в Румъния заплатите са по-високи от тези в България и като тръгнеш да пресичаш на пешеходна пътека те изчакват. Определено не съжалявам, че емигрирах. Когато родината ти не ти предоставя условия за щастлив и спокоен живот го намираш другаде!

137

до 143

преди 13 години

Може би искаш да кажеш "ИНТЕГРИРАХ"!Муха-ха-хаАсимилирах е друго , *** кифло!!

136

Анонимен

преди 13 години

Те докато се начудят, ние ще тръгнем да излизаме от съюза...

135

бг мама

преди 13 години

Аз съм женена за чужденец и вече се асимилирах почти напълно. Децата ми не знаят български, не смятам и да ги уча.

134

мим

преди 13 години

до стефчо-стефчо я кажи ми ти откъде излезе и отиде в гърция,и после след гърцията кажи ми къде ще отидеш?аз също работя вгърция и долъ горе сме набори,но не споделям мнението ти.ето заради такива мижитурки като теб не ни уважават.