80

traba

преди 13 години

Предлагам МВР да бъде закрито и забранено със закон в Конституцията!

79

АнтидотКом

преди 13 години

Е, само 10 ли успя да хванеш бе Цецко? Евтин пиар е това. Защото не са 10, а десетки! Хвани ги всичките или поне 80-90 на 100 и тогава ела се хвали в медиите. ***.

78

до 70 шофер

преди 13 години

Хайде да ни светнеш къде се взимат правомерно рушвети.

77

Анонимен

преди 13 години

Сега ако повторят акцията и в съда и хванат десетина прокурори може и да тръгнат на добре нещата...

76

Киро Трабанта

преди 13 години

Пред парламента вчера регулираше движението една млада и стройна катаджийка. Пропорциите и бяха като на модел, не я зная какво прави в КАТ, но явно има кинти там. На тази ако ми пусне ще и бутна, няма проблем.

75

rrr

преди 13 години

Кво се радвате :-) Просто са ги хванали, че не отчитат нагоре по веригата. Това е ....

74

Анонимен

преди 13 години

Браво! Да нанижеш десет търбуха на шиша за един ден си е похвално, каквото и да си говорим! До сега в нашата 22 годишна демократична история такъв прецедент НЯМА!!!

73

axxaaxxa

преди 13 години

tezi s balni rokli li shte hodat che sa po 1200lv

72

!

преди 13 години

Финни гаджета са на снимката- добре ги гледаме! А униформите не си ги взимат- карат със старите- взимат в парата и после реват, че платовете, от които се шият униформите, за нищо не стават.

71

diviq

преди 13 години

abe CECKO 1200 leva za edna yniforma ot NASA li sa izraboteni vav kosmosa li ste gi prashtame tiq tymbaci,parvo da svalqt birenite korem4eta 4e na snimkata sa golemi plyjeci,vtoro a vzemi ta vkarai nqkolko v zatvora ta da mirnat drygite i treto vzemi ta natisni na4alnicite na koito se ot4itat tezi ili ste ni izmiesh o4ite,4e te tova sa go varshili bez zakrila ot gore

70

шофер

преди 13 години

На Околовръстен път - Северна дъга. До бензиностанцията на Шел при Казичене стоят катаджии и вземат неправомерно рушвети. Пътят е 3 ленти като магистрала, но те са поставили ограничение от 50 км.ч. Проверете го. Ще излезе като в Луковит ситуацията

69

eltimir2

преди 13 години

Само 10 ли?др.домакин(вътр.министър) те са хиляди.Елате по Черноморието да видите какво става.Тия изглежда са прибирали парите само за себе си,не са се отчитали по веригата нагоре.Затова са ги прежалили и да се отчете някаква дейност за пред Европеиския съюз.Всички наред трябва да си подавате оставките и да се махате.Европа ни отряза за Шенген заради глупавите и неуместни коментари на нашият ,,примиер" за Меркел и и особенно за Саркози който е заявил,че България скоро няма да влезе в Шенген.

68

ЕКО ТЕРОРИСТ

преди 13 години

А милиционерките в Майна Таун те карат да ги лижеш

67

maks

преди 13 години

"Акцията срещу подкупните катаджии бе очаквана, след като вчера МВР шефът обяви, че до дни ще има действия срещу полицаи, преминали "от другата страна на барикадата" и обеща ведомството да е безкомпромисно срещу тях." ЧЕ ТО НЯМА ДА ОСТАНЕ КОЙ ДА РАБОТИ БЕ! "ПРОСЪЦИТЕ" СА НАВСЯКЪДЕ!

66

!

преди 13 години

10?! Вие се шегувате! Толкова са относително честните в България!

65

До Гонзо

преди 13 години

Не на "Вирсачиту" от Игнатево са ;-)Не може ли да напишат какво съдъжат новите униформи, че май за 1200 лв. бая дрехи трябва да им дадат.

64

ГЕЙ ПРОТЕСТАНТ

преди 13 години

Милиционерите в пернишка област освен че ти взимат парите те карат и да им духаш.

63

<oТ

преди 13 години

Не само на "Тракия" и на "Хемус" и на "Люлин" на всички магистрали и първокласни пътища в страната има подкупни катаджии. Да ги наловят всичките. Тази клика трябва да се изчисти веднъж за винаги. Защото мен със среден клас автомобил ме спират постоянно, а тези с джиповете и лимозините фучат с 200 км. ч. и за тях няма закони. Време е Цецко да се активизира предизборно още повече. Верно, че няма да гласуваме за него, ама поне да свърши малко работа.

62

пешо

преди 13 години

Малко са хванари. 80% от тях задават катаджийския въпрос: - А ся к,во шъ праим? Демек-плащай и си върви!

61

Продуцент

преди 13 години

Ще бъде страхотно, ако полицаите спрат да взимат по 20-50 лв. подкупи и започнат да пишат актове за всяко извършено нарушение. Тогава половината шофьори в България ще спрат да си карат колите защото само 6-7 дни ще натрупат актове за 300-500 лв. и ще останат с половин точка.