25

Анонимен

преди 13 години

АКО ДРАСКАЧА НА БСП-МАФИЯТА СЕ МАХНЕ ИЛИ ИЗЛЕЗЕ В ПОЧИВКА,НЯМА ДА ИМА И ЕДИН КОМЕНТАР В ЗАЩИТА НА МАФИЯТА БСП ИЛИ ГОЦЕ-БРАКОНИЕРА.

24

До 26

преди 13 години

Ааа лъжеш не може да има чак толкова *** хора и всички да са събрани около теб!

23

Анонимен

преди 13 години

МУТРОЧЕНГЕТА събирайте си багажа, че България потъва!!!

22

Анонимен

преди 13 години

Аз,моето семейство,моите приятели,комшии и познати-всички ще гласуват само и единственно за ГЕРБ.А доколкото съм се информирал почти навсякъде е така.

21

Анонимен

преди 13 години

Я,го-я,съветския възпитаник от гр.Уляновск,колко е курназ.Там е научил някои "барские замашки".Както е писал поета:"Слепец ще те води по правия друмбезчестник на чест ще те учи.

20

истината

преди 13 години

ВСИЧКО Е НАРЕД.БЪЛГАРИЯ Е НА ПРАВ ПЪТ.БСП СИ ОТИВА.КАКВО ПО-ХУБАВО ОТ ТОВА.НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ДРАСКАНИЦИТЕ НА ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ НА КУТЕВ.НЕ СА ЗНАЧИМИ.ВАЖНОТО Е БСП ДА ИЗЧЕЗНЕ----ТОВА Е ЗАДАЧА НОМЕР ЕДНО НА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА.А ЗА ТОВА Е НУЖНО НА ИЗБОРИТЕ ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ...МАСОВО И ТОТАЛНО---СРЕЩУ БСП-МАФИЯТА...СРЕЩУ ГОЦЕ--МИЛИАРДЕРАСАМО ГЕРБ.БОЙКО---ПРЕЗИДЕНТ...В ТОВА ПЪК ВЕЧЕ НЯМА И ГРАМ СЪМНЕНИЕ.НЕИЗБЕЖНО Е.

19

Анонимен

преди 13 години

Само мутри са в ГЕРБ - време им е да си ходят!

18

Анонимен

преди 13 години

Боко си купи ***-депутати и спря да плаща на Болен едни големи пари. Виждате сега какво става !

17

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ МУТРИ ПРЕОБЛЕЧЕНИ В ПАТИЯ...

16

Анонимен

преди 13 години

Изпростяването е повсеместно, нетърпимостта един към друг достига върховна точка на кипене, а вие гербери седите и си играете с огъня- нищо хубаво не ни чака,защото:Лумпенизацията пропагандирна от АТАКА би могла да разпали доста стабилна искра на нестабилност на етническа основа, а ДПС е в състояние да отвърне на огъня.Профанската политика на Герб би могла да доведе до крайна ксенофобия обединявайки редиците на Атака и оттам малелее...Може и всичко да е сценарий, ноо горко на нас...

15

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ ни ИЗЛЪГАХА

14

Повръща ми се

преди 13 години

КАТО ГО ВИДЯ ТОЗИ КОРУМПИРАН ГЕРБАДЖИЙСКИ ТАРИКАТ КРАСИ ВЕЛЧЕВ И МИ СЕ ПОВРЪЩА. ПОНЕ ДА БЕШЕ СЕ НАУЧИЛ ДА ЧЕТЕ БЕЗ ДА СРИЧА И ТОГАВА ДА СЕ ПРОИЗНАСЯ. ГЕРБ ЩЕ СЕ РАЗПАДНАТ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ВЪПРЕКИ, ЧЕ КЪМ МОМЕНТА НАПАЗАРУВАХА ДОСТАТЪЧНО КОЛИЧЕСТВО "НЕЗАВИСИМИ" ДЕПУТАТИ И ИЗНУДВАТ И ШАНТАЖИРАТ С КОМПРОМАТИ ТЯХНИТЕ.

13

Анонимен

преди 13 години

Я, това е този депутат който кара без колан и говори по телефона по време на движение!!!! Байно, и малките камъчета преобръщат колата.....

12

ами

преди 13 години

Голямото ви самочувствие гербери ще бъде смачкано бъдете сигурни!

11

ВИЕ

преди 13 години

ВИЕ ОТ ГЕРБ НЯМАТЕ ПРАВО ДА ГОВОРИТЕ ЗА МОРАЛ.МИЛИЦИОНЕР И МОРАЛ. МУТРИ ПРЕОБЛЕЧЕНИ В ПАТИЯ.

10

Анонимен

преди 13 години

""Атака" е вече идеологическа организация на народа"Слава богу още не е идеологията на народа. Но ако "Атака " и ДПС не бъдат забранени, вероятността народа да изпростее и лумпенизира до степен, че "идеологията" на "Атака" ( до колкото изобщо простащината е идеология) да стане и идеология на народа е страшно голяма. Некадърното управление на ГЕРБ също спомага за по-бързото изпростяване на нацията.

9

Доцент

преди 13 години

Визуална психодиагностика на снимката - ИСДТГЕРБ - Изпечен, Селски Депутат-Тарикат от ГЕРБ ...

8

Mushmorok

преди 13 години

ГЕРБ не ги е страх сега, но ще ги е!

7

Анонимен

преди 13 години

В България отдавна се говори за "партийно инженерство", за такова се говореше при създаването на РЗС. Герб имат значителен принос в тази област, те се специализираха в партиен "демонтаж и монтаж", като първо разбиваш една парламентарна група от по- малките (РЗС и Атака), а после от така "демонтираната" парламентарна група си вземат няколко части и си "монтират" парламентарно мнозинство.

6

Уточнение!

преди 13 години

ГЕРБ изобщо не ги е страх от Сидеров!А трябва!