61

До 61

преди 13 години

Благодаря ти!

60

До 58

преди 13 години

Като не ти пука за родината, защо коментираш тогава? Отричай се и толкова, какво пропагандираш, чувстваш се виновен ли ? Хората, които са доволни от живота си в чужбина не пишат по форуми и не скандализират с мнението си за държавата, която са избягали!

59

Анонимен

преди 13 години

До 55 "Аз съм на 20! Те първа ще гласувам и да, ще се боря! Един проблем никога не се решава с подвиване на опашка и бягане!"Правилно! И аз бях такъв на твоите години. После разбрах, че за да се случи нещо е добре да има и хора около теб, защото сам - нищо не се получава. :) За сега се бори, ама и събирай мъдрост.:)

58

справедлив

преди 13 години

Ааааа, свършиха краднатото, криза е . Стани да седна , да е.а некадърниците крадливи.Каторга за вас , там да ви изгният ризите от бачкане

57

123

преди 13 години

ДПС не са българи даже, а иначе имат претенции.Чудя се,защо още Борисов ги държи , дали защото някой го командва, или защото си върти далаверките с тях.

56

Анонимен

преди 13 години

"Погледни се! Толкова жалък човечец, как смееш да казваш подобни неща? Малък си! Заради такива като теб, слаби хора, които бягат като паленца зад граница сме така! "И кой си ти да ме съдиш, другарю? Ако не се вписвам в правилната линия според теб, то това още нищо не значи. Аз не ти казвам, че си слаб или *** като избираш ББ, Доган, Станишев или от сорта. Аз казвам, че не желая да живея под един покрив с такива като теб и аз се махам, не те карам ти да се разкараш.:)

55

Анонимен

преди 13 години

ГАД - Герб, Атака ,ДПС- новата трона коалиция. Даже боя пред джамията е бил уговорен от Доган и Волен

54

Анонимен

преди 13 години

Agite ne sa vav vlastta,zatova kvichat na umryalo.

53

До 45

преди 13 години

Аз съм на 20! Те първа ще гласувам и да, ще се боря! Един проблем никога не се решава с подвиване на опашка и бягане!

52

Анонимен

преди 13 години

До гъркофилите един съвет!Теглете кредит от банката и след 1-2 месеца спрете да го плащате.Когато банката ви натисне да се издължавате,правете гладни стачки и митинги в София,защото са ви нарушени правата.

51

Анонимен

преди 13 години

До 43Кое е истината, драги ми сънародници? Защо не се борихте когато разграбваха провинцията и всичкия келепир отиваше в София? Когато селата останаха без поминък, когато разграбиха фабриките ни, когато отнеха хляба ни? Е, намерихме хляб. Семействата ни са вече сити. Децата ни учат в истински университети. Справят се отлично, защото в този свят не е нужно да си нечие протеже за да се справиш с живота, достатъчно е да си умен.

50

До 43

преди 13 години

Не мисля, че е мечта по-скоро спасение от тези дето не можем да ги махнем вече 67 години. Гърците до преди 30 години имаха същата имиграция ако не и по-голяма. Знам какви плакати вдигат но тва не ги прави по-умни.Уча в Лондон и един колега грък ми вика че не трябвало да плащат дълга си защото било против конституцията им!!! Странна логика имат нали?! Когато му казах да съдят хората които са взели тези кредити незаконно според него, той ми каза, че съм бил фашист!!! Не ми ги хвали гърците.

49

Анонимен

преди 13 години

ДПС и БСП ще бъдете опозиция още 40 години,докато умре и последният,който помни крадливото ви управление!

48

до 44

преди 13 години

а случайно да забеляза, че това е публикувано в блог с измислени новини?

47

политанализ

преди 13 години

Лицемерно!!! И на най - големия *** му е ясно, че вот няма да мине. С купените депутати от РЗС - 6, ДПС -2, Атака - 3 + В.Върбанов , Герб има мнозинство в паламента. С този вот ДПС цели укрепване на новата тройна коалиция Г.А.Д. - /герб, атака, дпс/,защото ако е за цялостна политика няма как да се иска друг такъв в следващите 6 месеца т.е. до след изборите.

46

Гърция:

преди 13 години

"Те всички са недоволни от живота който водят, но въпреки това не протестират, едно защото не могат ясно да си определят исканията, друго защото ги мързи, трето защото са свикнали винаги някой да им каже какво да правят, четвърто защото не вярват в самите себе си, а може би и осъзнават подсъзнателно, че не притежават умствените способности да променят нещо в собственото си бъдеще, че какво остава за бъдещето на цялата им красива, но изкорубена и ограбена държава."

45

Чакала

преди 13 години

Г-н ефенди Местан, ще се радвам да да изберете Доган за президент! Тоя път няма да има пропуск, понеже Доган не се навежда физически пред никой..както Дьо Гол!

44

до бг турчин

преди 13 години

някой може ли да ми обясни какво всъщност значи словосъчетанието "български турчин"?! може би нещо като "английски българин" или "френски испанец"?! турците в Германия "германски турци" ли се наричат?! според мен или си българин или си турчин, но се иска смелост да си избереш едното!

43

Анонимен

преди 13 години

До 30Ти как се бориш? Като избираш вече 22 години комунисти да те управляват ли? Защо смяташ, че бягат слабите хора? защо не приемеш, че бягат и такива, които са сметнали, че българинът държава не прави , че ако няма някой голям брат комуто да се кланя - до никъде няма да стигне. Кажи, борецо, кажи ми как се бориш и какво си постигнал? :) Или само комунистически лозунги можеш да генерираш?:)

42

Анонимен

преди 13 години

Гърци се появиха на протест на площад Синтагма с плакат Тихо да не събудим българите