11

Анонимен

преди 12 години

Е като всички виждаме , че герберите не стават какво правиме? Или всяко чудо за три дни!!! Какво стана като разбрахме за апартаментите на Цветанов, ами за " ....Като съм обещал да не го закачам , значи няма да го закачам" или за "онова момче кади рита топка с мене по обед" а 150 000 лв. на Фидосова ,дето били за наем , ама не се знае на какво. Мутри , милиционери , контрабандисти и не на последно място , открити крадци.

10

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е една гавра с България!

9

Салахадин

преди 12 години

Махнете и простотията за Гражданска наведнъж.Този път сме организирани!!!От 18 коли в нашия блок нито една няма да платим!!!Ще караме така!!!Оправяйте се!!!Никакви пари за вас кожодери!!!За 2 години гражданска+прегледи+ винетка е колкото сумата на колата!!!Къде живеем бе управляващи?

8

e

преди 12 години

то си беше ясно, че е незаконно и противоконституционноа сега ? някой от "умните" ни управляващи да каже кой е виновен ?

7

Анонимен

преди 12 години

Най-корумпираното , некадърно и некомпетентно управление на България, от десетиления насам, и да се надяваме последното такова в историята на страната. Абе изобщо герберска им работа.

6

Анонимен

преди 12 години

ХАхаххахаххааГЕРБ ОТНОВО ПОКАЗАХА ЧЕ СА НЕКАДЪРНИ НЕГРАМОТНИ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТИ ХОРА !!!! ДАЖЕ ОТКРАДНАЛИ 70-МЛН ЛЕВА ПОРЕДНАТА СЕДМИЦА ЗАПОЧВАЩА С ГРЪМ И ТРЯСЪК ОТ ПОРЕДНИТЕ СКАЛНДАЛИ.

5

Анонимен

преди 12 години

Законно ли е да работим за 250 евро?Законно ли е да се пенсионираме на 75 г.?Законно ли е пенсиите да са 100 евро?Законно ли е цените да са по-високи от европейските?Законно ли е да нямаме независима външна политика и за всяка глупост да се допитваме до ЕС?Законно ли е да няма нито едно допитване до народа (референдум)?

4

Анонимен

преди 12 години

Наглите крадци от ГЕРБ все повече им лъсват червените болшевишки ***.....

3

Кратун

преди 12 години

Ето едно решение на КС, което подкрепям с две ръце. Ако я подкарат така, както им се искаше, следващото правителство може да реши да национализира и вноските на родените по-късно, с обещанието "трай коньо за зелена трева!"....

2

Бай Колю

преди 12 години

Хахахахаааааа!!!Че то остана ли някой закон гласуван от гербавите, който да е читав?! Всичките противоконституционни, незаконни....или просто ***! Гербава им работа! Така ще е, докато същества като Фидосова пишат закони, пък умници, като Лъчо мозъка и оня мустаклията Велчев ги гласуват без да се замислят! Палячовци!!! :))))))))))))))))))

1

до 1

преди 12 години

Те така за да предпазят от кумонетата опоскаха и резерва на касата и фискалния резерв, сигурно за това не си пиеш хаповете, щото пари за тях няма.