61

Анонимен

преди 13 години

НЯМА В СВЕТА ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА ДОСТАТЪЧНО КОМПЕТЕНТНИ ДА СЪБЕРЪТ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА БЪЛГАРСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМАПРИМЕР- ДЕЛОТО ЗА УБИТОТО МОМЧЕ В ФРАНЦИЯ,ЕДИНИЯ УБИЕЦ ВЕЧЕ РАБОТЕШЕ КАТО АДВОКАТ И ТО ВЪВ ВАРНА /СЪРДИТАТА СЪДИЙКА С СЧУПЕНИЯ ГРЪБНАК НА СЪД.СИСТЕМА/ДРУГОТО ДЕЛО ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ -СЪУЧАСТНИЦИТЕ ПО ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ЛЕЖАХА В ЗАТВОРА ,ДОКАТО ТУК СЕ РАЗИГРАВАХА СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ"БОЛНИ,ЗДРАВИ" /ДА АМА НАШИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ БЯХА СПОНСОРИ НА ГОЦЕ /КОЙ СЧУПИ ГРЪБНАКА НА СЪД.СИСТЕМА

60

хо хо

преди 13 години

Тоци Картофоподобен индивид ЦвЦв защо не погледне какви присъди пише неговата семейна приятелка и съекскурзиантка на официалните делегации, а понастоящем и шеф на СГС. Колко престъпници оправда и колко подкупа мина като граждански договори за консултация!!!

59

Пандиз

преди 13 години

Хубаво ще е Боко и Цвъцко като ги вкарат в затвора да бъдат в една килия с анадолски ***.Ще им разширят отверстията и ще им пълнят устата да не приказват.

58

samurai jack

преди 13 години

cecko mnogo ama mnogo t1p si bil we cecko , napravo mi prilo6ava kato te vidq samo , a pri mis1lta 4e upravlqva6 d1rjavata mi ide da si tura noja .

57

аз

преди 13 години

До 38Много ревете и затова Цеца като си назначи шефовете на съдилища и като направи частния "специализиран" съд, тогава ще говорим и ще видя колко ще сте доволни. Не са тръгнали на добре нещата, лошото е, че не го проумявате.

56

шест клетки

преди 13 години

Защо мозъкът на Цецо Апартаменто има само шест клетки? Правилно! Защото му трябва по една за всеки апартамент!

55

123

преди 13 години

Защото така искаха политиците.От тях зависеше да се реформира системата,но те не го направиха.Познай защо?

54

оазисът и меката

преди 13 години

"България е оазисът и меката на фалшивите пари", посочи с гордост Цветан Цветанов. (Цецо Апартаменто, за тези, които не знаят кой е Цветанов!)

53

Защо

преди 13 години

ОК Приемаме че за да няма в момента присъди е виновен Цвъцко и прокуратурата , защото не събира необходимите доказателства.Но той е вътрешен министър от няма и две години.Защо за предходните , не две , а 20 години , съдебната система оневинява масово , хората които са материално богати.

52

банкер

преди 13 години

Разбира се че трябва да бъде условна присъдата. Как ще си довършат започнатата работа и ще пълнят гушките герберски! Такива наглеци в политиката не е имало от създаването на България!

51

гражданин

преди 13 години

до 46коментиращия 49 ти е дал два нагледни примера в които не могат да се пренебрегнат доказателствата....- пиян , доказано , убити от него доказано - присъда никаква.- пиян , доказано, фалшиф документ , доказано - присъда никаква.Това са дребни примери , всички виждаме че съда няма желание да работи, допуска протакане на дела по 5-10 години или дава смешно ниски присъди за доказано виновни, или обявява че липсват доказателства . Факт

50

Анонимен

преди 13 години

Коментирал,че не иска да коментира:)))))

49

Анонимен

преди 13 години

до 34, по 6 на куп!

48

до идиот

преди 13 години

Само не ми се обяснявай с НПК ...Как може за открадната кокошко да дават ефективна присъда от година примерно , а за откраднати милиони и фалшификации нищо.Примери колкото щеш.Истината е имаш ли пари няма за теб бг съд.Пример Руския фигурист убил двама - герой , голмайстора на А група - Гара Дембеле , шофиращ с над 1.2 промила - тоест може да отнесе до година затвор по закон .... освен това с ФАЛШИВА шоф книжка - може да отнесе по закон до 5 години затвор .Няма съд и с без доказателства.

47

бесераст

преди 13 години

Цветанов е виновен! БГ съдебната система е БЕЗ-УКОР-НА! Неподкупна, независима, компетентна, няма шуробаджанащина, няма магистрати с палати по морето, няма скрити кукловоди. Всичко е прозрачно, всичко по буквата на закона. Затова и престъпността в България последните 20 години е толкова малка, няма убийства, няма кражби, няма отвличания. Решенията се вземат бързо и са абсолютно адекватни на тежестта на престъплението! Кво иска тоя гербераст Цветанов?

46

$$$

преди 13 години

Даже и 10 милиарда фалшиви евро да се напечатат - изобщо няма да повлияят на стабилността на тази валута. Глупави приказки от още по-глупав физкултурник. Само с носене на папки и тръшване на целия народ на земята не става. Трябва и акъл.

45

36

преди 13 години

проблем е, че полицията не си върши работата като хората, хубаво ги хващат, ама са пълни профани по отношение на това да съберат читави доказателства... затова и няма присъди, освен, че има корупциякакто се изрази сутринта самия министър, понякога има мотиви, понякога няма, за прикриване на престъпления... като говореше само от гледна точка на полицията - представяйте си сега що не ги осъждат такива

44

1

преди 13 години

Предложение - заловените фалшификатори на пари да бъдат екстрадирани за съд в съответната държава. Например . за долари в САЩ, за евро в Германия и т.н.

43

Анонимен

преди 13 години

42 - Това го кажи на родителите на премазаната в САЩ на пешеходна пътека българска студентка! Питай ги и колко получи маститият адвокат-шофьор убиец! П Р О Б А Ц И Я! Като пишете нещо поне четете повече преди това:)

42

Анонимен

преди 13 години

40 - В Ботсвана колко дават:))