64

Станишката да го..

преди 13 години

ИЗСЕКНЕ, *** и мърсолив!!! Нивга вече КОМУНИЗЪМ в изстрадалата Българска земя !!

63

Анонимен

преди 13 години

до 59 Защото толкова акъл е имал. Би трябвало да предвиди че не трябва да създава поколение ! А сега срами сватовете .

62

олеле,олеле

преди 13 години

ЩОМ КАТО В ТАЗИ"АКЦИЯ" ИМАТ ПРЪСТ ТАЗ КОКОШКА ПРОСТА ЦЕЦО КРАДЕЦО И МАЛОУМНИЯ РОМАН ВАСИЛЕВ - АБСОЛЮТНИЯ ПРЕСТЪПНИК,ЗНАЧИ РАБОТАТА НЕ Е ЧИТАВА.ТЕХНИТЕ ХОРА ЩЕ ДЖИТНАТ РЕПЛИКИТЕ ЗА РЕДОВНИ /ПАРИЧКИТЕ И БЕЗ ТОВА СА САМО 50 000 ЕВРО/ И ЩЕ СА ПРЕДОВОЛНИ.САМО ДЕТО ВДИГАТ ВРЯВА ДО НЕБЕСАТА.

61

barcelona

преди 13 години

strashna operaciq hvanaha 100 hilqdi dolara i 30 hilqdi evra !!!gospoda kolko falshivi evra izlizat seki den ot bulgaria prosto vi e bedna fantaziqta,fanahte 30 hilqdi evra,utre she izlezat 130 hilqdi evra,deba i probitite vi milicioneri toja cvetanov rano ili kasno she qde sopata!!!!

60

Анонимен

преди 13 години

Във Видин и друг нужник избраха от ГЕРБ -Владо Тошев, на когото му бяха късани пагоните като офицер!

59

fori

преди 13 години

боко и цвък решили да се подложат на взаимна терапия да им порасне коса,1 во единия че *** другия после се сменят,извод НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПЛЕШИВИ ***,ТЕ КОСА НЯМАТ ТА АКЪЛ ЛИ ДА ОЧАКВАМЕ

58

Анонимен

преди 13 години

Защо на Цвъка татко му навремето не е ползвал презерватив?

57

Анонимен

преди 13 години

49Разцепва *** на такива главочи като теб които гладуват а децата и бъркат в кофите за ***,само и само да прецакат богатите.Само че богатите си богатеята *** като теб притреперват от глад.Дано децата ти се хранят на околовръстното от турските тирове!

56

Анонимен

преди 13 години

33- МАЗОХИСТ СИ ЧОВЕЧЕ.....,ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ

55

Цецо е гей

преди 13 години

За Азис ще гласувам, ако трябва, но не и за тия.

54

до 42

преди 13 години

Те на *** *** един път вече я разцепиха пияните *** от Столипиново в бурна оргия у селския нужник и след 9 месеца те роди.За тва ти казва,че баща ти е избягал с някакъв местен гей.

53

Анонимен

преди 13 години

В област Видин, Боко ни предложи магаре- някаква си Любомила и това магаре го избраха ! Но повече за *** няма да гласуваме !

52

Анонимен

преди 13 години

49 - Я виж на предните избори парламентарни, като водач на листа в Благоевград и Пловдив-окръг, Боко кой го би и с колко:)))) Непобедимостта е за неграмотните като герберите:) Вие сте повече и от Чък Норис:)))

51

до 41

преди 13 години

Боко вече ни предложи крава - ИСКРЕТО фИДОСКОВСКА - *** ОТ ЛОМСКО !

50

до 45

преди 13 години

Само изявен *** кът тебе мои ги разбира толкоз добре тез работи.

49

Анонимен

преди 13 години

Цецо Хероина и Боко Амфетамина се борят с престъпността:) Велико! Тези са като гущера на Илия Павлов - ще си късат сами опашката:)))

48

ДО 41

преди 13 години

ТОВА ОТ 8 ГОДИНИ ГО СЛУШАМ....А БОЙКО ВИ РАЗЦЕПВА НА ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ИЗБОРИ.....ТИ ПОМНИШ ЛИ КОГА СТЕ БИЛИ БОКО НА ИЗБОРИ????????????И КРАВА ДА ПРЕДЛОЖИ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕЯ.....ХАХАХАХАХАХА

47

Анонимен

преди 13 години

Боко каза - " срещнах се с оня лилипут Саркузи и оная стара чанта Меркел ".Сещате се кога България ще влезе в Шенген !

46

hit

преди 13 години

кои сте вие бе ***...не можеш ли сам?

45

rumen221

преди 13 години

Приятели,Брей, че лоша власт дойде... ИСКАТ РЕД ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ, Натискат честната преса с присъствие, дори без капка срам и свян посегнаха на Символите на Българската Демутрокрация... - Борчетата... и изборните туристи!!!- Не власт, а терористи...!Изгониха "символите" на преходаот "работните" им места - магистралите и отвличанията..., посегнаха им на бентлитата..., запорираха им къщите..., разбиват им "честната" търговия с гласове, наркотици и контрабандни цигари..., развалят заменките, разбиват схемите по ДДС, дори на бинзиностанциите им (без касови апарати) посегнаха... Сега тормозят дори и и лъскавите им мадами...Къде е тук човечността..., правата на човека... Протегнали са с грубите си лапи", дори към Личните им съдии и прокурори..., че и към имотите на "бедните" им дечица... Явно на тези "кръвопиици" не им стига, че изгониха "личните" им полицаи и митничарчета, сега налитат и на личните им данъчни инспектори, ДОРИ НА СЪДИЙТЕ ИМ ПОСЕГНАХА..... Какво доживяхме, боже-е-е, какво доживяхме... Да опозоряват така символите на прехода...!!! А момчетете аха, аха, да преминат в "бялата икономика"... и какви данъци само щяха да си плащат... По 20% от "магистралните" заработки..., по 30% от отвлечен душманин..., па като от новата власт не искат, както до сегашните сейбий да прибират за себе си тези пари.., можеха да ги внасят във фондации...Добре, че още не са посегнали на хилядите фалшиви казина... Все пак трябва да уважаваме чуждестранните и нашите "честни бизнесмени"..., а не може да оставим нашите съвсем без доходи... Дечица хранят...!!!