до 127Много е важно да спазваш рецептурата и грамажа, това е тайната, а тестото няма как да е старо, тя машината сама си го меси, ти слагаш брашно , мая и другите неща по рецепта и това е, зарежда се за 5 минути и оттам машината си прави всичко сама.
*** ще кажат дал ибрашното ще поевтинее. Не пискайте много за да не дойдат онези с дебелите вратове.
И аз имам, даже две - три домашни...но първо отнема време, второ ако маята е стара, тестото фалшиво, спре тока, или нещо друго по български се развали-нищо не става. Иначе си прав. Супер е , но...
Взехме си домашна хлебопекарна и с нея хлябът е супер, освен това знаеш какво си вложил вътре, а и стойността се избива за половин година.
До 121Народа се дели на "НИЕ" и "ВИЕ".Не знам ти от кои си , но държавата е майка за едните , а мащеха за другите!Ако имаш малко "там горе" , си направи извода!
Ех Франция - хлебчетата там бяха много хубави - багети, Pain o'chocolat и т.н. Kak вкусно миришеше - беше пълно с малки хлебопекарни и всичко беше много вкусно. Уви, тук хляба няма нищо общо с този там.
Ей,моторист,и последния пършив фермер с 1000 декара земя вече си е купил модерен трактор,кви Белоруси бълнуваш бе?Нали искахме европейски съюз-е сега ще лапаме бахура...А една шепа едри землевладелци ще се чудят кво да си правят парите.Как ли ще им понесе една забрана за износ на жито примерно...Ама не, в ЕС тия работи не са позволени...А факта,че скъпите цени на зърното убиха несубсидираното животновъдство никой не го отчита...*** тоя,дето измисли въпросното единно плащане на декар!
та само хляба ли? някой знае ли защо домати, внесени от турция, са по-евтини от българските? там плащат транспорт,мито,а са по-евтини! всичко е заради далаверата! много по-лесно е да внесеш няколко тира с цигари,например,да не платиш мито, а рушвет, да ги продадеш и гушнеш милиони на момента, отколкото да чакаш някой цяла година да го произведе и да търсиш начин да му вземеш продукцията почти без пари, просто не е същото!
До 116А досега като сме работили какво? Собственикът на *** фурна сменя кола след кола, ние мрем от глад. Ако той/те фалира/т или най-сетне ще се появят условия за бизнес, които ще оставят в икономиката читавите предприемачи или ще се наложи и останалите по тази земя бачкатори да се евакуираме от тази страна. Как си обясняваш, че толкова време след преброяването ни се пуска откъслечна информация за това и онова, а пълните данни все още ги няма?
Мхм .. тез мръсни европейци как ни прецакаха .. сега ни карат да им купуваме хляба, утре ще ни притиснат до стената да работим .. на къде отива този свят? Брашното поскъпва и трябва да се национализира производството му - ТКЗС му е майката така хем работа за много хора, хем повечето няма да работим хем ще е ниска цената на брашното за сметка на държавата и хлебарите ще са доволни.
нека внасят от чужбина....то в бг няма оправия...да фалират дано...никои не мисли за раб.класа..всеки гледа да се налапа и да вземе парите на народа....МИСЛЯ СИ ЧЕ Е ЗА ДОБРО....
Едно хлебче от 250-300 гр. в Гърция струва 2-3 евро в магазина. Във Франция едва ли е по-малко.Не знам как ще внасят у нас по-евтино.Земеделието им не е с Беларус, а с малки модерни трактори и др. взети с кредити. Но видяхме докъде стигнаха. Те не са кредитния САЩ да си печатат пари.
Това се казва производителнос на труда, неможе половината българия да пустее а другата половина да се обработва с Беларуси на по 40 години и искамие после да е евтино житото, нови технолигии и субсидии които някой (всички знаем кой) ги открадва, за това ни е скъпо брашното... ;)
"Ние цяла година работим на загуба. Цената на брашното е двойна, а цената на хляба е по-ниска в сравнение с миналата година. " Доста трябва да си се "нагушил" преди това за да си позволяваш да работиш на загуба!
Внасяме хлебчета от Франция. По-евтини са