119

Д

преди 13 години

до 127Много е важно да спазваш рецептурата и грамажа, това е тайната, а тестото няма как да е старо, тя машината сама си го меси, ти слагаш брашно , мая и другите неща по рецепта и това е, зарежда се за 5 минути и оттам машината си прави всичко сама.

118

Анонимен

преди 13 години

*** ще кажат дал ибрашното ще поевтинее. Не пискайте много за да не дойдат онези с дебелите вратове.

117

до 125

преди 13 години

И аз имам, даже две - три домашни...но първо отнема време, второ ако маята е стара, тестото фалшиво, спре тока, или нещо друго по български се развали-нищо не става. Иначе си прав. Супер е , но...

116

rumen221

преди 13 години

Приятели,- Така е ...- ОЛИГАРХИЯТА ТРЯБВА ДА ПЕЧЕЛИ...!!!- ОТ ВСИЧКО...!!!

115

д

преди 13 години

Взехме си домашна хлебопекарна и с нея хлябът е супер, освен това знаеш какво си вложил вътре, а и стойността се избива за половин година.

114

121

преди 13 години

До 123На крива ракета космоса и пречи!Ако имаш малко "там горе" си направи извода!

113

Анонимен

преди 13 години

До 121Народа се дели на "НИЕ" и "ВИЕ".Не знам ти от кои си , но държавата е майка за едните , а мащеха за другите!Ако имаш малко "там горе" , си направи извода!

112

:)

преди 13 години

Ех Франция - хлебчетата там бяха много хубави - багети, Pain o'chocolat и т.н. Kak вкусно миришеше - беше пълно с малки хлебопекарни и всичко беше много вкусно. Уви, тук хляба няма нищо общо с този там.

111

Анонимен

преди 13 години

117Държавата това е народа.Измислен е народа и ти си част от него,смешнико!

110

Да бе

преди 13 години

Ей,моторист,и последния пършив фермер с 1000 декара земя вече си е купил модерен трактор,кви Белоруси бълнуваш бе?Нали искахме европейски съюз-е сега ще лапаме бахура...А една шепа едри землевладелци ще се чудят кво да си правят парите.Как ли ще им понесе една забрана за износ на жито примерно...Ама не, в ЕС тия работи не са позволени...А факта,че скъпите цени на зърното убиха несубсидираното животновъдство никой не го отчита...*** тоя,дето измисли въпросното единно плащане на декар!

109

пешо

преди 13 години

та само хляба ли? някой знае ли защо домати, внесени от турция, са по-евтини от българските? там плащат транспорт,мито,а са по-евтини! всичко е заради далаверата! много по-лесно е да внесеш няколко тира с цигари,например,да не платиш мито, а рушвет, да ги продадеш и гушнеш милиони на момента, отколкото да чакаш някой цяла година да го произведе и да търсиш начин да му вземеш продукцията почти без пари, просто не е същото!

108

Анонимен

преди 13 години

До 116А досега като сме работили какво? Собственикът на *** фурна сменя кола след кола, ние мрем от глад. Ако той/те фалира/т или най-сетне ще се появят условия за бизнес, които ще оставят в икономиката читавите предприемачи или ще се наложи и останалите по тази земя бачкатори да се евакуираме от тази страна. Как си обясняваш, че толкова време след преброяването ни се пуска откъслечна информация за това и онова, а пълните данни все още ги няма?

107

Анонимен

преди 13 години

Измислена държава!

106

До 113

преди 13 години

А ти къде ще работиш тогава ?

105

11

преди 13 години

Докъде я докарахме... Всяко следващо правителство е по-голям *** и от предходното...

104

skatelite

преди 13 години

Мхм .. тез мръсни европейци как ни прецакаха .. сега ни карат да им купуваме хляба, утре ще ни притиснат до стената да работим .. на къде отива този свят? Брашното поскъпва и трябва да се национализира производството му - ТКЗС му е майката така хем работа за много хора, хем повечето няма да работим хем ще е ниска цената на брашното за сметка на държавата и хлебарите ще са доволни.

103

Анонимен

преди 13 години

нека внасят от чужбина....то в бг няма оправия...да фалират дано...никои не мисли за раб.класа..всеки гледа да се налапа и да вземе парите на народа....МИСЛЯ СИ ЧЕ Е ЗА ДОБРО....

102

Анонимен

преди 13 години

Едно хлебче от 250-300 гр. в Гърция струва 2-3 евро в магазина. Във Франция едва ли е по-малко.Не знам как ще внасят у нас по-евтино.Земеделието им не е с Беларус, а с малки модерни трактори и др. взети с кредити. Но видяхме докъде стигнаха. Те не са кредитния САЩ да си печатат пари.

101

Ристо Мотористо

преди 13 години

Това се казва производителнос на труда, неможе половината българия да пустее а другата половина да се обработва с Беларуси на по 40 години и искамие после да е евтино житото, нови технолигии и субсидии които някой (всички знаем кой) ги открадва, за това ни е скъпо брашното... ;)

100

az be

преди 13 години

"Ние цяла година работим на загуба. Цената на брашното е двойна, а цената на хляба е по-ниска в сравнение с миналата година. " Доста трябва да си се "нагушил" преди това за да си позволяваш да работиш на загуба!