221

Анонимен

преди 13 години

Трябва ли да има предрсочни парламентарни избори през есента, както предложиха от БСП и ДПС? Да 81.31 % (161) Не 15.15 % (30) Не ме интересува 3.54 % (7)Брой гласували: 198

220

Венелин

преди 13 години

до 216Аз армия не виждам, ти за главнокомандващия си се загрижил...

219

Анонимен

преди 13 години

До 210 стг. Имаш един голям + от мен, как го уцели с две думи, ха ха

218

И АЗ

преди 13 години

Моника Станишева - страхотен PR=

217

ГЕРБерастите в атака

преди 13 години

... из всички форуми гас пикаят от яд и злоба, защото за наясно, че М. Кунева ще победи всеки техен кандидат!

216

garrett

преди 13 години

Счетоводителите и бюрократите да си знаят мястото - от сега е ясно, че нищо няма да излезе от това момиче.

215

И АЗ

преди 13 години

Браво на Моника! Какъв хъс! Всъщност тя по- става за Президент! Три в едно ( БСП, ДПС и НДСВ) вероятно ще застанат зад Кунева, за да съборят Борисов. Народът винаги си е заслужавал управлението!

214

Анонимен

преди 13 години

GERB e nai golqmoto zlo

213

Анонимен

преди 13 години

къде живее тази кунева, някой знае ли? с кого? в коя държава? какво е направила за България? как виждате главнокомандващият на армията да не си е на мястото, защото в момента духа на чужденец? каква програма има тази? последно пръмова или кунева се казва. червена или жълта е? докато е била чиновник в европа, какво знае за проблемите в България? пука ли й?че е по - добре като интелект от борисов и прочие, спор няма? но най - важния въпрос - тази въобще чувства ли се българка.Избираме БГ президент

212

Анонимен

преди 13 години

az 6te glsuvam za vsi4kite- da se radvat

211

Уруспията не е

преди 13 години

наша .

210

bbb

преди 13 години

Меглена Кунева по мъж Пръмова - ЦК на БКП

209

Анонимен

преди 13 години

тая е от друг свят,няма и хабер от нас

208

Анонимен

преди 13 години

Kuno, tvojata rabota njama da stane..nie cherveni metresi ne iskame !!

207

стг

преди 13 години

Гоце с пола

206

Анонимен

преди 13 години

не ме интересува дали кунева ще спечели, а какво ще правим ако спечели! с кого ще се появява на срещи и приеми? с ирландския младеж, на когото духа ли? това ли ще покажем пак - че жените ни са ***? умни, ама ***. даже и саркози се ожени за карла бруни, направи й дете и тя стана французойка. какво ще направи нашата ***? как виждате българския президент да се появи с любовник, 12 години по - млад, ирландец, намерен и наебан по време на работата й? какво впечатление прави това? сериозност?

205

rumen221

преди 13 години

Приятели,Има ли някой, който не знае коя е "мадам Йес"...???Има ли между нас наивник, който да не помни, че при преговорите по глава Земеделие Кунева СЕ Е ПОДПИСАЛА НА ПРАЗЕН ЛИСТ,заради което С.Паси и забрани да подписва каквото и да било...Днес СМЕШНИТЕ ПО РАЗМЕР европомощи и пълното загиване на земеделието са благодарение на нея...Какво направи като Еврокомисар за потребителите... НИЩО...Сега остава да и изберем за президент, че ДА ЗАТРИЕ И БЪЛГАРИЯ...!!!

204

Електората!

преди 13 години

А дано най-сетне изберем един нормален, образован и културен човек. Стига са ни считали за мутри и тъмни балкански субекти.

203

Анонимен

преди 13 години

Меглена Кунева ще обяви кандидатурата си за президент на 6 юниКандидатурата на първия български еврокомисар Меглена Кунева за кандидат-президент ще бъде официално обявена на 6 юни. Това съобщиха от Инициативния комитет за издигането й. Обявяването на кандидатурата на Кунева ще се състои в рамките на среща с широката общественост в зала "Александър" на столичния хотел "Радисън" от 12 часа, пише в официалното съобщение. По време на нея Кунева ще представи мотивите си за включване в президентските избори, както и принципите и посланията на кампанията си. Меглена Кунева е спрягана за един от основните фаворити за президентските избори през есента. Според проучване на държавната социологическа агенция НЦИОМ, което беше оповестено наскоро, първият български еврокомисар е увеличила рейтинга си с цели 9% само за последния месец.В същото време другият основен претендент за поста, премиерът Бойко Борисов, за два месеца е загубил 6% от персоналната подкрепа за себе си.Според социолози Кунева има реални шансове да спечели изборите през есента, защото е в състояние да мобилизира избиратели, подкрепящи всички политически сили. Последните данни на НЦИОМ показаха, че за момента тя привлича гласове на бивши избиратели на ГЕРБ, ДПС и Синята коалиция.

202

Президент се става

преди 13 години

с 50% + 1 . Е , поне този последният, +1, дано да е българин .