487

Активен

преди 13 години

Веднъж като се съвокуплявах с един партньор, се изходи върху пенисът ми. Оттогава обичам този вид сношение

486

трябва строги закони

преди 13 години

за всички извратеняци ,независимо дали са хомо или хетеро! Не казвам за разкрепостените хора ,те са интелигентни хора и го правят вкъщи , не пред погледа на хората! Не е възможно да изляза на разходка със семейството си вкл. децата ,а някакви да се *** и да се натискат пред нас на обществено място ! А ако са тинейдъри и нямат възможност да го правят вкъщи ,то поне в храстите в парка или някъде ,където никой няма да ги види , в противен случай бой по канчето !

485

Некрозоопедофил

преди 13 години

ЕЙ А МОЙТЕ ПРАВА И НИЕ ИСКАМЕ ПАРАД? ОБИЧАМ ДА КОЛЯ МАЛКИ АГЪНЦА И ДА ПРОНИКВАМ В ТЯХ ДОКАТО СЕ ВДЪРВЯТ. ЗАЩО НЕЗАЧИТАТЕ ПРАВОТО МИ НА СВОБОДНО ИЗВРАЩЕНИЕ? АХ ВИЕ МРЪСНИ ПОРИТАНИ! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ НЕ ВИ ЛИ Е ГРИЖА ЗА МОЙТЕ НАРАНИМИ ЧУВСТВА.

484

до 494 АЗ

преди 13 години

Проблема е ,че ние не правим паради за да се целуваме масово пред хората ! И да се целуваме го правим в някой парк и то като не ни гледат, а пред хората почти не се целуваме ,а ако има такива дето се целуват продължително пред чужди погледи ,то те приличат на вас дори и да не са гейове ,просто хора с ниска култура !Така ,че и сред нас има простаци ! Това не означава ,че е нормално да се лишеш и пускаш езици пред хората,независимо дали си хомо или хетеро !

483

АЗ

преди 13 години

супер ... и цензурата е на ниво!

482

marcusjunius

преди 13 години

Не се карайте, хора. Нека бъдем приятели. Поздрави, здраве и щастие на всички.marcusjunius.blog.bg/politika/2011/06/02/geiovete-mi-davat-nadejda.758254Марк

481

до 489 от АЗ

преди 13 години

Кълченето не е задължително (аз лично ще го пропусна), за мен ще е една разходка. За целувките, този дебат вече го водих с много хора ... защо да е нормално Вие да можете да се целунете на улицата, а аз не?Бирата е една за всички! Наздраве!

480

ето виждате ли

преди 13 години

колко минуси има на 477 , значи суингърите сме дискриминирани и трябва и ние да имаме паради !

479

Апи

преди 13 години

"Парад" значи нищо парадирам. Какво парадирате,че сте различни.Да хубаво е да сме различно хубави, умни, богати,но да си болен и да парадираш с това ей Богу.Не са ви нужни паради,нужно ви е лечение.

478

666

преди 13 години

Събраха се!Заживяха!Секс до сутринта и цял следобяд!Така цели пет месеца!Но нямат деца!Лекарската диагноза-няма да стане така,момчета!!!

477

Атака

преди 13 години

Разбира се, че това трябва да е главната новина в деня на големия Христо Ботев!

476

до 486 АЗ

преди 13 години

Нямам нищо против да дойда на парада ви да пием по една бира и да е весело ,но като знам как ще се кълчите там ,особено пък двама мъже като се целунете ,ще повърна !

475

ЕВРОПА

преди 13 години

Ето че още една година измина. Ето вече почти 500 коментара. Ето че отново лъсна плиткият мозък на средновековно мислещият българин с ориенталски манталитет. Ето че отново видяхме България отдалечена на светлинни години от Европа и цивилизацията. Няма оправия, само простотия до шия.

474

До АЗ

преди 13 години

Руптаем,, за това че ние хетеросексуалните не правим паради да казвамеНие сме хетеро,на вижте ни.Със самия парад вие се държите като различни,няма как да ви приемем за нормални.Аз на теб не ти навирам сексуалноста си в мутрата,и хич не искам да знам ти с кого се търкаляш в чаршафите.

473

АЗ

преди 13 години

Не разбирам, какво толкова против имате едно мирно шествие. Атака и техните превържаници си спретнаха меле, вие ми руптаете за едната манифестация ...Хванете се, елате, пийте по една бира с нас ... целта е да е весело бе хора!

472

kuku-ruku

преди 13 години

Жалко за лагерите.......................

471

q

преди 13 години

правете си каквото искате ама без паради.никой не го интересува какви сте,нито ще стане като вас.просто не занимавайте нормалните хора.гледайте си там дупките и това е.

470

Анонимен

преди 13 години

AHMET DOGAN E VINOVEN :))) 4E SE PRAVQT PEDAL6TINI

469

Анонимен

преди 13 години

РЗС: Интелектуална празнота в дисертацията на Цветанов2011-05-20КРОСС 20.05.2011/14:26София /КРОСС/ Цветанов готви защита на дисертация на тема "Оптимизиране на управлението на спортните съоръжения в град София", съобщи заместник-председателят на РЗС Атанас Семов на пресконференция, предаде репортер на Информационна агенция КРОСС. "Аз съм смутен, четейки тази дисертация. Смутен съм от тежката интелектуална празнота в този текст", каза Семов. Той представи план за разработката и защитата на труда на вътрешния министър.Според Семов в текста на места се срещала същата "липса на връзка между подлог и сказуемо", както в публичните изявления на вътрешния министър. Семов посочи, че никога не е чувал за понятие "структурно - функционални системи" и "интеграция на основни аспекти". Заместник-председателят на РЗС посочи още, че изследването на министъра се базира на стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта в Столична община за периода 2006 - 2010 г. Семов установи, че в края на разработката планът е подписан от научния ръководител на министъра - проф. Петър Банков.Според Семов в опита му на преподавател не е виждал научен ръководител да се подписва за план на дисертация. Ето защо той предположи, че вероятно планът е дело на самия професор. Семов запита кога министър Цветанов ще защити дисертацията си и дали това ще стане тайно или публично. "Може ли да считаме, че това е опит на осигуряване на алтернативен път и че вицепремиерът обмисля оттеглянето си от политиката?", запита Семов."За първи път в правителството има човек, който официално е наречен "мозъка". Навярно заради отсъствието му на мозък. Тук не става дума за политическа, а за гражданска оценка", заяви Семов.

468

Анонимен

преди 13 години

EVREYSKI RABOTIMOJE I DA VIDITE V YOUTUBE '' KAKVO NAPRAVIHA EVREITE NA BALGARIQ''ZA TQH GOITE-JIVOTNITE TRQBVA DA SE DOVAR6AT