335

1

преди 13 години

до българка,виждам че имаш вкус не харесваш този квазимодо от банкя,моите поздравления,значи платените вестници ни лъжат,че жените харесвали тиквата.

334

БЪЛГАРКА

преди 13 години

този човек се е самозабравил и по-интересното е, че е ослепял и оглушал.... Народа обедня и озверя... и не се страхува. Глада и недоимъка озверява хората. Вече две години го слушам - и все другите му виновни на ТОЯ - бетер от дете стана.

333

Анонимен

преди 13 години

Пожарната става все по-нагъл!! Усеща накъде вървят нещата! ШАМАРИТЕ НА ГЛАДНИТЕ ИДВАТ!!! НИКОЕ ПЛАТЕНО ИЗСЛЕДВАНЕ НЯМА ДА ГИ СПРЕ!! Герб отива в ***!!!

332

атомен физик

преди 13 години

Този тип час по скоро трябва да се махне от политиката - Бг си отива ако остане...

331

Az

преди 13 години

Abe,tupaci,ama na Boiko dushteriata ne uchi V Anglia ili USA. Taka che pomislete malko.......... Samo toi shte opravi komynistite, a Ataka-Dps. USPEH

330

крокодилски сълзи...

преди 13 години

Комунистите така ограбиха България, че 20-се години ДЕМОКРАДЦИТЕ не могат да я окрадат ...... а само Гаргамун забърса 27 млрд. .... А за Цветелунка и Боко още не е известно

329

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

До 232Нема ли некой по надарен да ми оправи сералото.....

328

Анонимен

преди 13 години

333Знаеш ли че само преди 100 години никъде по света жените не са имали право на глас.Та какво остава пък да бъдат избирани като ръководители??Моето мнение че неоснователно и е разрешено това право.

327

до 341

преди 13 години

А ти за кого иначе смяташ да гласуваш, питам от любопитство, гледам сега анкети за рейтинг правят журналята, та да знаем. Като не е за Костов, за кой?

326

Тоя па ме уби!

преди 13 години

339, какво ще му гласуваш на Костов? И къде? Гласувайте за Иван Костов, ти луд ли си? Къде видя Костов в нещо за гласуване? Що ли те питам!

325

Анонимен

преди 13 години

Ех, че кеф!... Ама, как само се осират чичовите Кутеви червенотиквеничета!...

324

аз знам

преди 13 години

Има за кой да гласувате - гласувайте за Иван КОСТОВ, не оставяйте България в ръцете на комунистите бездарници и крадци.

323

До 337

преди 13 години

Ти си селският *** бе!...

322

селския хитрец

преди 13 години

Борисов твърде често се среща с представители на руското посолство, но избягва да афишира това, докато в същото време "често парадира с близките си връзки със службите за сигурност на Запад, включително и тези в САЩ"

321

Анонимен

преди 13 години

Борисов съдейства за предоставяне на общинска земя за изграждане на нови бензиностанции на Лукойл. Въпреки че сделката изглежда "танто-за-танто", публичните договорки на Борисов с Лукойл" са само една страна на неговите много по-дълбоки и по-широки бизнес взаимоотношения със Златев, информация за които получихме по други канали.

320

Анонимен

преди 13 години

Ама какво да му правиш на мат'ряла-избирател? Иска си мутрата за кмет и това е...После си го поиска и за министър-председател...Сега е управляван по системата днеска едно ,утре друго,на третия ден нито едно от първите две и пълен батак и простотия!

319

Ивелина

преди 13 години

Абе той Костов много добре знае какво е то финансова стабилност, ама в България политиката се състои в това да плюеш по адрес и в устата на другия и да се правиш на голям юнак. С такива изкази премиерът показва, че народът ни си го е заслужил - *** народ - *** премиер. А Станишев си плете кошника колкото може, не че при неговото управение България вървеше напред, но сега той така си заблуждава простолюдието и то му вярва....типично по комунистически, ей, нищо не се е променило в тази държава

318

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

А питам се ся пък кой го интересува мнението на един *** пожарникар-***.

317

СТРАНДЖАТА Изтреще!

преди 13 години

Странджа какво ти става бе,да не би Батман да не ти е пуснал неска,да не ти е дал да изпускаш сапуна и да е тряало да ходиш при Цецко?!?!? Ясно,това е...ама на Цецко му е мек сапуна и затва ти е нервно,нали...Кофти,верное

316

до 327

преди 13 години

Да за мутрите нещата се движат правилно - много си прав